Bilimsel olmayıp, hurafelere dayanan şeylere inanmak ve bunun üzerinden insanları gruplaştırmak bana çok saçma geliyor. İnananlar da itici geliyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani çok doğru olduğunu düşünmesemde yine de bir okurum 😄
Diyelim ki saçmalık. Neden inanan itici geliyor sana ne kardeşim?
Oğlak burcu olduğunu bu kadar belli etme
28 Mart koç burcuyum
Yükselen oğlak
şaka şaka
AAAA KAFAYI YİCEM BAK
Bir kişi de çıkıp ben inanmıyorum dememiş.
Ben inanıyorum
🤨😤😭
Harbi geçen sene 29 net mi yaptın
Mat nasıl
Cevaplarımı mı okuyorsun zşzöaş
Matematiğim idare eder sırf ona çalışıyorum bu sıralar. Geçen sene süre yetmediği için 5 soru çözebildiöm sadece
Heee ben de son sınıfım Türkçe 38 😁😁 mat 6 şu anlık yükselir mi sence
Standart bir beyine sahip olup çalışan bir insan sınav netlerini yükseltmeyi bırak filozof bile olur 🤣 bu arada 38 türkçe çok iyi. Umarım bu sene daha iyi yaparsın ve ben de türkçeden iyi bir puan alabilirim. Amin amin aminnn
Aminnnnnn ❤️❤️❤️ senin hedef ne
Ben biraz çapsızım ya vizyonsuz şekilde sadece tyt giricem 2 yıllık adalet kazanmayı istiyorum. Sonrasında dgs + istenen ücretle hukuğa geçmek istiyorum.
Sormayı unuttum sorry, senin hedef nedir?
Benim de ablam katip şu an çok zor diyo valla inşallah hayırlısı olur senin için. Ben de pdr istiyorum
Evet zor olduğunu biliyorum. Genel olarak hukuk alanındaki her meslek zordur. Ben küçüklüğümden beridir avukat olmak istemişimdir. Pdr çok iyi bu arada. Bana ücretsiz dimi seanslar sşdmwşsös
Bakarız şhdgsgsgsg
İflah olmaz bir serserisin sğsçğs
Ayıp oluyo
Özr dlrm
Saçma bakarsan öyle görürsün
Noktalama işaretleri kullan bari mk
Sanane
Sen kullanınmışsında ne olmus konuşmayı öğren önce ergen
İkile hadi. Git tarot kartı çekip, fal falan bak.
Sende burada kudur sağa sola sataş boş beyin 🤣🤣
Senin burçlara inanmaman milletin çok umrundaydı
Umurlarında olmasın. Ben sadece sitedeki kitlenin cehalet seviyesini kontrol ettim.
Başkalarının fikirlerine saygı duymuyorsan soru sorma medeniyet yoksunu başkalarıyla ilgilenirken kendi cahilliğini göremiyorsun
Bilime dayanmayan fikirlere saygıyı ancak cami hocaları gösterir. Bak bu sözü yaz duvarına as.
Bilgin yok fikrin var sonuç bu
Ablacım sen delisin bence. Bak bu fikirdi sadece. Fikir ile bilgi arasındaki farkı görebilmen için bir örnek verdim.
Konuşmaya bile tahammül edemeyen ağır ergensin git başka yerde stres at
Boş vakitlerimde sizin gibi cehalet abidelerine laf anlatmak inanılmaz keyif veriyor. Senin gibi insanları gördükçe şükrediyorum.
Başkalarına laf sokmaya çalışarak kendi ezikliğini gidermeye çalışıyorsun cahil senin gibi olanlar saldırgan olmak yerine insan olabilirsin ama sana ters
Sabahtan beri şahsıma hakaret etmene rağmen argo kullanmadan yanıt verdiğimden ötürü biraz kudurdun sanırım 🤣
Ben sana laf anlatmak için uğraşmam sen eksikliklerini şovla gidermeye devam et haddini bildirir geçerim
Cahil olduğun kadar körsün yazık
Evet gerçekten haddimi bildirdin. Laf anlatmak konusuna gelecek olursak, neyin lafını anlatmaya çalışıyorsun? Bilime dayanmayan, bilgiye dayanmayan, kimse tarafından ispatlanmamış bir varsayımı herhangi bir delille kanıtladın da ben mi dinlemedim 🤣
kadar yorumuma kudurup atlayan sensin seninle aynı fikirde olmayan herkese nasıl bi pskolojin varsa
Sen dinleyecek mi tip değilsin boşsun kendi doğrularına inan dur
Balıklar duygusal olmaz mıydı ablacım neden saldırıyorsun ne bu öfke 🤣🤣🤣🤣
Sana bilim de bilgi de işlemez bilgili olan insanın üslubu senin gibi cahilce olmaz
Bilgili insanın bilgi seviyesini üsluba göre mi belirliyorsun sşözşsmdşwöspsmspsmspsksp
İnsanın düşüncesine düşüncesi de konuşmasına yansır sen düşünmeden konuşan ergen olduğun için kendi kendine oyna dur
Senin bahsettiğin üslup olayı üslup kurallarıyla ilgili. Bilgi, üslupla ölçülemez. Bu arada akıl yaşta değil, baştadır diye bir söz var hatırlatırım. Her kendinden 3-4 yaş küçük gördüğüne ergen damgası vurursan, ben de sana böyle saplarım ablacım 😍🙏
Ergenlik yaşla değil akılla olur onu anlamaman normal aklın da yok konuşmayı beceremeyip argo konusan eziksin
Hayır burçlar doğru kişi doğum haritasındaki burçların özelliklerini mutlaka taşır
1 burca her insanda olan en az bir özelliği ekliyorlar. Okuyanlar da "aa evet doğru" diyor. Teallam ya
Tm sen inanma
Başak mısın
İnanmamam için izin verdiğinden ötürü teşekkür ederim. İnanmıyorum. Sizi de akıla, fikire, bilime davet ediyorum.
Profil resmi sana mi ait
Şuanki bana ait de ne fark eder yüzüm gözükmediği sürece?
yine de cok karizma duruyor
Çok teşekkürler 🙏
önceki daha güzeldi ama
O bana ait değildi. Tarzıma yakın olduğu için onu koymuştum şuanki bana ait. Aesthetic fotoğraflar çekmeyi seviyorum. Hatta kaliteli bulduğum fotoğrafları da instagram sayfamda yayınlıyorum müsait olduğun bi ara bakabilirsin nicki aestland
üzdü onu sen sanmistim
Hayır düşünmüyorum burçlar etkili
Bu sitede bu kadar bilime uzak insan görmek gerçekten şaşırttı beni daha da yorumum yok
Beyefendi eski Osmanlı tarihini araştırmanızı öneririm
Burçlar için osmanlı tarihini araştırmayacağım. Özet geçebilir misin? Yeniçeriler birbirine burçlar hakkında sorular mı soruyordu? Sonrasında tarot kartı, pijama partisi mi yapıyorlardı? Aydınlat lütfen beni.
😂😂😂 valla çok uzun konu ve hastayım hiç yazmakla uğraşamam ses atma özelliği olsa ses atarak anlatırdim
Hasta olduğunda asıl ses atmaman, yazman gerekmez mi?
Boğazımda sorun yok halim yok by
🤣👍
bence dogru
Offf
evet inanmazdim ama cidden dogru
bi sinirli koç erkegi ile duygusal balık erkegi ayni degil
O halde bence fazla insan tanımamışsın diye düşünüyorum.
yoo bayagi da tanidim ben
Ablacım bak diğer arkadaşlara da anlattım. O burçların bir çok özelliğinin doğru çıkmasının sebebi şu; her burç içerisinde her insanda olan mutlaka bir özelliği barındırıyor. Böylelikle burç hakkındaki açıklamayı okuyan kişiler de aa bu beni anlatıyor gibi saçma sapan triplere giriyor. Yapmayın lütfen.
abla demene gerek yok ayni yastayiz😉
Zaten kinaye maksadıyla kullandım.
Burcun ne
Koç
🤪
🤪🤪
Kediler kola içebilir mi
Hayır kediler asitli şeyleri sevmezler
Hmm