Kova
Aslan
Koç
İkizler
Yay
Terazi
Yengeç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslan burcu kadınları oldukça sıcakkanlı ve güçlü bir karakter yapısına sahiptir. Fakat arkadaş seçerken oldukça eleyici davranırlar. Sevgilerini göstermekten asla çekinmezler ve sevmiş oldukları insana saygı duyarlar. Aslan burcu kadınlarının genel olarak anlaştığı 3 tane burç vardır. Bu burçlar koç, ikizler ve yay burçlarıdır.
Aslında genel olarak burçlarla çok ilgili olduğumu söyleyemem ama balık burcu olduğum için balık burcunun birtakım özelliklerini elbette taşıyorum ama insanı ben burcuna göre değil anlaşma şeklinde göre değer veriyorum mesela bu kriterler bazı zamanlar yanlış çıkabiliyor, şöyle söyleyeyim Aslan kadını mesela yengeç diyor ama gerçek hayatta bakıyorsun kadın çok iyi anlaşıyor ya da adam çok iyi anlaşıyor ama burçları normalde tutmuyor yani ben böyle şeyleri açıkçası çok takılmıyorum ya önemli olan insanların fikirleri uyuşması birbirine fikirleri farklı olduğu zaman farklı yöntemlerle birbirine saygı duyması bence önemli noktalardan bir tanesi budur.
Ben zaten genel anlamda bir yorum yaptım
Teşekkür ederim
Merhaba
Aslan burcunun en iyi anlaştığı burçlar olarak 4 burç sıralanıyor. Bu duruma göre Aslan-Koç, Aslan-İkizler, Aslan-Yay ve Aslan-Terazi güzel bir iletişim ve ilişki yakalayabilir. Aslan ve Aslan uyumu da ortaya hem tutkulu hem romantik bir ilişki çıkartabilir.
Cevap
1Cevap
Merhaba
Aslan burcu kadını çok zor bir burçtur. Aslan burcu genelde zirvede olmayı seven bir burçtur ve bu yüzden öyle kolay kolay hayatına kimseyi almaz. Ama alırsada eğer bu sefer bırakmaz. Aslan burcu kadını genelde şu burca sahip erkekler ile anlaşabilir. İkizler erkeği koç erkeği ve yay burcu erkeği ile anlaşır.
Benim kardeşim aslan ve hiç iyi anlaşamıypruz ondan
Aslan kadını genelde kovaları seçer
Yengeç