Astroloji & Burçlar Sizce hangi burcun erkeği daha kötü? benkimimblm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Akrep İkizler Yay Terazi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi burcun erkeği daha kötü? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% Boğa +1 yıl burada olanlardan ikizler Ama en nefret ettiğim burç balık🤢 daha sonra aslan burcu erkeği 1 0 Yorumla
LeyaTürkmen Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl Terazi erkekleri candır 0 2 Yorumla benkimimblm Koç +1 yıl Evet ama çok toxicler her gün kavga Yorumla LeyaTürkmen İkizler +1 yıl Hiç kavga etmiyoruz hatta çok çekingenler Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 338 cevap paylaştı. Burcum diye demiyorum da akrep kötü 0 6 Yorumla benkimimblm Koç +1 yıl Benim sevgilim de akrep ğqdöwşxösp Yorumla Zorunne388 Aslan +1 yıl Kadını kötü erkeği daha kötü bir burç varsa o da ben Yorumla benkimimblm Koç +1 yıl Bence çok duygusalsınız ve iyi kalplisiniz ilişkide tek istediğiniz saygı ve güven ama kötü tarafınızdan allah kurtarsın Yorumla Zorunne388 Aslan +1 yıl Bu kişinin akrep olduğuna emin misin Yorumla benkimimblm Koç +1 yıl Evett owmspwmspw Yorumla Zorunne388 Aslan +1 yıl Zannetmem Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% Oğlak +1 yıl Neden bir erkekte burç sorusu göremiyoruz 0 0 Yorumla
umrumdadeğilbanane Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Balık +1 yıl Şıklarda yok 0 1 Yorumla benkimimblm Koç +1 yıl Tamam sende burdan yaz wpsmwpxöwp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
burada olanlardan ikizler
Ama en nefret ettiğim burç balık🤢 daha sonra aslan burcu erkeği
Terazi erkekleri candır
Evet ama çok toxicler her gün kavga
Hiç kavga etmiyoruz hatta çok çekingenler
Burcum diye demiyorum da akrep kötü
Benim sevgilim de akrep ğqdöwşxösp
Kadını kötü erkeği daha kötü bir burç varsa o da ben
Bence çok duygusalsınız ve iyi kalplisiniz ilişkide tek istediğiniz saygı ve güven ama kötü tarafınızdan allah kurtarsın
Bu kişinin akrep olduğuna emin misin
Evett owmspwmspw
Zannetmem
Neden bir erkekte burç sorusu göremiyoruz
İkizler
Koç balık boğa akrep.
Şıklarda yok
Tamam sende burdan yaz wpsmwpxöwp