Astroloji & Burçlar Koç kadını hakkında ne düşünüyorsunuz? arwennn_ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yükseleni aslan olan koç burcuyummm Güncellemeler+1 yıl Super soruu Koç kadını hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl Öz güvenleri yüksektir. Ama bunu da lüzumsuz derecede kullanirlar narsistliğe kayar bu durum 0 1 Yorumla arwennn_ Koç +1 yıl Evet maalesef öyle olabiliyor Yorumla
AhmtCagri Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Koç +1 yıl Koç burcu olarak kendimin libodosunu yüksek sanardım ta ki koç burcu bir sevgili yapana kadar. Bende yibidojuh varken onda libido bağırıyordu. Neyse... 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% Boğa +1 yıl Offff diyorum sadece 😉☺️ 0 2 Yorumla arwennn_ Koç +1 yıl Nie Yorumla okanyildiz41 Boğa +1 yıl Sence niye olabilir kendini bilmiyormusun sen 😄 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Balık +1 yıl Bende koç burcuyum ve yükselenim aslan... 0 7 Yorumla arwennn_ Koç +1 yıl Aga çok zor bir durum ya sjs Yorumla Esmergenc41 Boğa +1 yıl Yukseleni nasil. hesapliyorsunuz Yorumla arwennn_ Koç +1 yıl Doğum saatini günü ayı yılı şehri ve ilçeyi yazıp ama doğru olmalı hepsi saat falan Yorumla Esmergenc41 Boğa +1 yıl Saatim haric hepsi belli 😅 Yorumla arwennn_ Koç +1 yıl Saat önemli saat olmadan bilemezsin Yorumla arwennn_ Koç +1 yıl Arastie bi internetten Yorumla Esmergenc41 Boğa +1 yıl Tesekkur ederim 👐 Yorumla
king4775 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% Terazi +1 yıl İdeal vizyon sahibi dürüst eğlenceli tutkuludur 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı. Aşırı inat ve dediği dedik bir kadın Allah korusun 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 İkizler +1 yıl Çok dengesizler, günleri günlerini tutmuyor. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 570 cevap paylaştı. Mükemmeller 0 0 Yorumla
himrpolicem Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Aslan +1 yıl biraz toksik ama kendinden cok etrafini dusunur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fazla ateşli 0 2 Yorumla arwennn_ Koç +1 yıl Tecrübe mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tecrübe ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Öz güvenleri yüksektir. Ama bunu da lüzumsuz derecede kullanirlar narsistliğe kayar bu durum
Evet maalesef öyle olabiliyor
Koç burcu olarak kendimin libodosunu yüksek sanardım ta ki koç burcu bir sevgili yapana kadar. Bende yibidojuh varken onda libido bağırıyordu. Neyse...
Offff diyorum sadece 😉☺️
Nie
Sence niye olabilir kendini bilmiyormusun sen 😄
Bende koç burcuyum ve yükselenim aslan...
Aga çok zor bir durum ya sjs
Yukseleni nasil. hesapliyorsunuz
Doğum saatini günü ayı yılı şehri ve ilçeyi yazıp ama doğru olmalı hepsi saat falan
Saatim haric hepsi belli 😅
Saat önemli saat olmadan bilemezsin
Arastie bi internetten
Tesekkur ederim 👐
İdeal vizyon sahibi dürüst eğlenceli tutkuludur
Maskülen ve enerjik
Aşırı inat ve dediği dedik bir kadın Allah korusun
Aslan yükselen kova
Erkeği burada 🤭
Çok dengesizler, günleri günlerini tutmuyor.
aşağılık ve benciller
Tamam
Merhaba koc bende boga 😂
Yükselenin aslansa iyi
İyidir.
Mükemmeller
biraz toksik ama kendinden cok etrafini dusunur
Aslanım
Çapkınmısın
Çok sıkıntı sjkdlf
Fazla ateşli
Tecrübe mi