Aslında inanmam ama buna inanasım geldi. Benim olan bana gel çabuk ol hemen 😬

#mutlugünler
Aslında inanmam ama buna inanasım geldi. Benim olan bana gel çabuk ol hemen 😬

#mutlugünler
Gezegenlere göre fizikte ağırlık değişiyor ve enerji denen şey fizikte de görüldüğü üzere hem görünen hem görülmeyen boyutlarda var, üstelik Kur'an'ı Kerim'de de Buruc süresi mevcut. Gezegenlerin bulunduğu konumlar ve açılar ile belirli bir yönetici ve yaratıcının hakimiyetinde oluşum enerjileri meydana gelmesinin normal bir şey olduğunu düşünüyorum. Big bang dediğimiz dünyanın oluşumu da bir patlamayla ortaya çıkan enerjinin eseriydi sonuçta. Bu enerjiler açılar içinde bulunulan konuma göre tabiki her bir insanın kaderini ve karakterini ayrı ayrı etkileyecek. Ve tarih her zaman tekerrür edecek geçmişte bir çok astronomi fizik ve matematik ile uğraşan İslam alimi doğal afetler olsun meydana gelen diğer olaylar olsun hangi gezegen hangi burçta iken nasıl açılar yapmış buna göre etkileri yaklaşık 700 yıllık kayıtlı eserlerde not ettiği saptanmış. Günümüzdeki güvenilir astrologlar da onların tecrübelerinden yola çıkarak günümüze uyarlayarak bizlere sunuyor.
Başımıza gelecek her şeyin 12 yıldızdan birine bağlanması bana hoş gelmiyor. Şu dünya düzeninde bize asıl tesir eden/edecek olan ALLAHın iradesi ve iznidir. Ol der olur, olma der olmaz.
Burcum kova imiş. Ama ne egoistim, ne özgürlüğüne düşkün (ait olduğum hissi hoşuma gider mesela), ne de çabuk sıkılan biriyim. 🤷
Hayır inanmıyorum sebebi ,
Saçmalık hiçbir bilimsel dayanağı yok. hurafe adına ne derseniz. Normal kişilerinde inandıpını sanmıyorum yanlış anlaşılma olmasın aptallığı ve narsistliği artırıyormuş bunu ben değil bilim insanları diyor.
Saçma geliyor bana astroloji
İnsan analizini
Aylara Gören doğan insanların ortalama özelliklerini anlatıyor lar
S. freud , ziya Gökalp zaten bunun kitaplarını yazdı toplum bilimi felsefe insan analizi
Cevap
18Cevap
Hayır inanmıyorum
Çok inanıyorum diyemem ama hiç inanmıyorum da diyemem sadece burçların kişilik özelliklerine inanıyorum.
12 burcun ve bunların takım yıldızlarının olduğuna inanıyorum. Gelecekten haber veren astroloji falına ise inanmamaktayım.
Burç murç yalan, inanmayın şöyle şeylere. Ha bu arada burcum başak, sitedeki bayanlara selam ederim.
Genel özelliklere evet yorumlara hayır özellikle gelecek yorumları şirke kaçıyor
Allah muhafaza
Astrolojiye inanıyorum ( burçlar ) kur-an da geçiyor, inanmak zorundayım.
Burçların özelliklerine bakarım ama körü körüne inanmam
Hayır inanmam burçsuzun tekiyim
İkizler burcusun yani
Hayır benim burcum yok ki
Bi burcu bulalım sana o zaman
Kertenkele burcu olabilir
Esprimi perişan ettin. Neyse sen burçsuz kal
Burçsuz kalayım tabiki 🤨
Yok inanmıyorum hepsi yalan
Evet ama körü körüne değil, okumayı severim.
İnanasım gelir ilmi varmış galiba
Benim olan bana zaten gelir🤪
İşte yeşillik olsun diye takılıyorum
Teraziyim inanmıyorum
Düpedüz palavra.
İnanmam. İnananla da aram pek iyi olmaz.
Hayır inanmıyorum asla..
Biraz kafayı taktım bu aralar.
Hayır
İnanırım.
Hadi İnşallah
Pek değil.
Hiç inanmıyorum ya
İnanmam
Biraz
Inanmıyorum
Pek aram yok
İnanmıyorum