1. olarak yengeç erkeği boğa kadını
2. olarak yengeç erkeği ikizler kadını
Bu uyum nasıldır hangisi daha geçimli olur
2. olarak yengeç erkeği ikizler kadını
Bu uyum nasıldır hangisi daha geçimli olur
Kesinlikle sizden olur bana inanın sizin gibi bir sürü insan gördüm bana gelen danışanlarım oldu ben onlara evet dedim ve gerçekdende evet dememle oldu yani bana inanın gerçekden memnun kalmazsanız mesaj atıp sövebilirsiniz ama sövmeyin tabi ayıp.
Ben sizi olur diyorum lütfen bu birlikteliği devam ettirin sizin koca bir yüreğiniz var
1mi 2mi
Boğalar samimidir
İkizler
ikizler de olur
Sadece birini seç
Boğa tabiii
İkizlerin sorunlarımı olur
Bence olur onlar çok inişli çıkışlı ama kalpleri temiz boğa az yıpratır
11 burçlar ilişkim oldu sadece boğa kadınını bilmiyorum ikizler kadını da bi gün sana ölüp bitiyorum diyo böyle sırılsıklam aşık ertesi gün bizden olmaz diyo sonra ki gün bugün seni görmem lazım çok özledim diyo sonra bugün buluşmasak olmaz mı diyo ikizler kadınının libidosu da düşük ilgi sevmiyor ilgi de göstermiyor özgürlüğüne düşkün hiç yengece göre degil hep kavga hep kavga
Herkes öyle diyor
Uzak dur kardeşim net olarak cidden bak mevzun kısaysa :) okey ama uzun birliktelik düşünüyorsan ne kadar güzel olursa olsun dont
Bir yengeç olarak ikizlerle anlaşamam 🤦♀️ ama boğa ile muhteşem arkadaşlıklarım var ve hala devam eder ikizlerden aile üyelerimle bile ters düşüyoruz.
Ben yengeç burcu kız ikizler araştırdım baya sorunlu baya
En basiti ablam ikizler bir an beni boğacak kadar seviyor bir an sanki öldürecek gibi bakıyor ve bu olanlar arasındaki süre 10 dk 😂
Burçlardan iyi anlıyorsanız beni ekler misin
2 kız var sana onları anlatsam
Cevap
2Cevap
Burç uyumum benim iyi
1. Ben kendim Boğa burcuyum nişanlım yengeç çok iyi anlaşırız
Yay kızları kankiiiii
Sorumda o yok
İlkine katılıyorum iyi arkadaşlik kuruluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?