Balık burcu erkek yükselen aslan burcu
Yengeç burcu kadın yükselen oğlak burcu
Ve uzak mesafe ilişkisi yürür mü?
Severseniz birbirinizi yürür diyenler elbet olacaktır ama olmaz diyenler neden olmuyor diyor onu merak ediyorum
Balık burcu erkek yükselen aslan burcu
Yengeç burcu kadın yükselen oğlak burcu
Ve uzak mesafe ilişkisi yürür mü?
Severseniz birbirinizi yürür diyenler elbet olacaktır ama olmaz diyenler neden olmuyor diyor onu merak ediyorum
insan ; sayglı , anlayışlı , sadık , dürüst , acık sözlü , kalben sevebiliyorsa , merahametli ise ve ne istediğini biliyorsa anlaşır her türlü. burc falan hikaye ben balık burcuyum romantik , asık , kadına değer veren , libidosu tavan , eğlenceli , alıngan olmayan , her yere ayak uyduran enerjik biriyim ve daha fzlası var. o yüzden hayatı yaşamaya bakın.
Cevap
4Cevap
Balık burcu erkekleri flörttöz oluyorlar. Bi de sürekli modu düşük. Yengeç kadını da ilgiyi sever ne bilim zor gibi ama imkansız değil.
Bence burçlar insanların ortaya attığı bir şey anlaşmak isteyen ayıyla bile anlaşır
kadınlar genelde ayıları buldugu için doğru olaiblir 😂😂
Ayı olmak istedin sanırım 😂
Ben almayım bu aralar kadınlardan uzak duruyorum kafamı dinliyorum dır dır dır : ))) cok ağır geldi bana
Peki öyle olsun 😂
He neden olmasın ki ikisi de su yasaya biliyor
Ben balıklarla anlaşıyorum ama bazıları çok baskıcı ve saçma hareketler yapıyor. Onun dışında sorun yok.
Ben yengeç burcuyum balık burcu olan kişilerle anlaşamıyoruz ya
Burçlarla alakası yok bence. ben balık burcuyum anlaşamadıgım burç yok :)
Çok iyi anlaşır ikisi de su gruba öf
Nikah bile düşmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?