Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi çok seviyorum çok merhametli vicdanlı terbiyeli Allah bütün hemcinslerime nasip etsin askolarrrr💞🧿💫💘🌼🌻🌈🌍🦄🔮
Güncellemeler
+1 yıl
Aslan erkeği sevince merhametli vicdanlı ve hiç manipüle etmiyor mükemmel tavsiye ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Duygusallık
Ama söylemiştim kii
Neyse yine diyimm
Öfke , sabırsızlık
Bir konuda net olup, asla değişmeyen burç
Offf aslan niye böyle ya
İkizler gibi değişken olmadığı için. Daima mantıkla yaşadığı için, duygusal davranmadığı için
Ben bu adami nasıl ikna edebilirim normalde her dediğimi yapar basit bir konu değil hayatini etkiliycek bir şey istiyorum ama konusunu açtırmıyo açınca kavga garanti
Mantıklı bir açıklama yaparsan ikna olur. İstediğin şeyde mantık yoksa hiç konuşma bile
Ayy bunu dedi biliyor musun söylediğin şeyde mantık yok hiç konusamayalim dedi ama söylediğim çok mantıklı
Sana göre mantıklı olması önemsiz, bilimsel ve evrensel gerçekliğe göre mantıklı olmak zorunda
Öyle değil ya onun hayatını etkiliycek bir şey istiyorum ama onun iyiliği için ikimiz için en mantıklısıni düşündüm şu an Türkiye de bunu kimse sorsan benim dediğimi mantıklı bulur ama gereksiz bir kararlılığı var ve bir anda geriliyo
Türkiye'de kime sorsan Mark Zuckerberg'e 1 milyon dolar teklif edildiğinde onu kabul edip hayatını kurtarmasını isterdi, tüm sosyal medya piyasasını tekel haline getirip piyasaya hükmetmesini öngörmezdi. Topluluğun söylediği her şey mantıklı değil, günü kurtarmaya yönelik, elalem ne derci standart zihniyet
Ben onun kötülüğüne yönelik bir şey demiyorum bunun farkında sadece gereksiz bir kararlılığı var o kadar dil döküyorum hayır yok uzatma konu kapandı başka bir şey demiyo çok gıcıksiniz siz varya aslanlar
Ya sana göre öyle, belki sen yanılıyorsundur
niye kötülüğünü istiyim ki sence fikri değişsin diye üstüne gitmek mantıklı mi yoksa düşünmesi için izin mi vermek mantıklı ben düşünsün diye rahat bıraktım
libidosu yüksek gıcık
enerjik, lider
Koç burcu bu aga. Aslan deme uçarım. Lider koctur
@arwen___ koç burcuyum dogru yükselende aslan
Aaa benim de aynı. Burc koç, yukselen aslan
@arwen___ güzel
Duygusal
Tek kalemde silen
Kavga edelim mi stres atmalik
Burç diyorum ya burç
Oğlak
Balık mısın ayyyy iğrenç