Selamlar... Tabi bilinmez, sadece istek üzerine soruyorum. Hemen görüşlere atlayan olmasın lütfen. 😃

Selamlar... Tabi bilinmez, sadece istek üzerine soruyorum. Hemen görüşlere atlayan olmasın lütfen. 😃
Benim için sevgilimin hangi burçtan olduğu hiç önemli değil ama ben yengeç burcu olduğum ve yengeç burçlarını sevdiğim için sevgilimin de yengeç burcu olmasını isterdim yani aslında her zaman için duygusal bir o kadar da eğlenceli ve ortak noktamızın çok olmasını isterdim ve bazı konularda da inatçı olmasını isterdim bu yüzden ben yengeç diyorum
Yarım saattir düşünüyorum 😂 burcu tek başına yeterli değil, yükseleni var, ay burcu var, kara ay var, var oğlu var 😄 kavgacı ve gamsız olmayan, dengeli huya sahip olan bir karışım:p bilemedim
Cevap
9Cevap
Valla başak burcu olarak bana boğa diyorlar ama ben sonbaharda doğmuş orasını isterim genelleme yapmayın ama eylül ekim Kasım da doğmuş kişilerle daha iyi anlaşıyorum yani akrep ya da yay olabilir
Astroliye ilgim yok ve burca gore de hareket etmek istemem ama Koç burcu olmasın da isterse At burcu olsun kabulum 😂
Özellikle burç takıntım yok. Her insan kendisine özel. Aynı burç insanlar var birbirine zerre benzemiyor.
Burç olaylarına hiç bakmıyorum ben :/ gönlüm bir yere adam akıllı konsun yeter bana
Yengeci tanımak istiyorum.
Dinlemek istiyorum.
Güvenmek istiyorum
Her ne kadar burçlara inanmasamda, ikizler benden uzak olsun
İstediğin burç vardır birde doğum haritanda sana göre en uyumlu ama senin daha farketmediğin burç vardır.
Hiçbir fikrim yok sbdbdnnd
O resim hangi film acaba?
Inanmam ama burclara ben baliksam o da oğlak olabilir.
Sipariş verebiliyorsak, boğa, aslan ya da koç mümkünse..😅
Kendi burcum hariç diğer burçlara hiç hakim değilim🤭
Vlla onu bilmem ama İkizler burcu KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE UZAK DURSUN 🤣🤣 İĞRENÇ BİR BURC
Burçlara önem vermediğim için önemli değil hangi burç olduğu yeter ki huyu güzel olsun 😊
Genelde yazılmamış bir burç ama öküz burcu olduğu doğrudur akrep değilde kendi öz öküz isimli burcu almasını isterdim
İkizler veya koç olabilir
Burcu önemli değil
@γυναίκα bu saatte olsa... 🙈
Yeni gördüm
Seveyim de burcu önemli değil :D
Boğa burcu yükseleni yay 😂
Burcu fark etmez ya adam olsun yeter kdkd
Burçlara inanmıyorum ki
Aslan ve koç olmasın da
Koç olabilir ya da karar değiştirdim😂
Buldum da burca mı bakacam 😅
Kedigiller olursa sevinirim. 😻
Aman ikizler olmasın da :D
Terazi hahxısaks
olursa yay olsun benle aynı dssd
Boğa 🫶🏻
Sen ikizler misin
Akrep ♏️🦂
İkizler sandım Pp den yola çıkarak.😀 Akrep gizler kendini çünkü. Sen açık olan akreplerdensin demek.
Pp işe akrep arasında nasıl bağ kurdun
Kocc
Farketmez
Ben gibi başak.
Koç aslan ya yay
Akrep veya yengeç
Aslan ya da Boğa.
Balık olmasın da ne olursa olsun
İkizlerrr
Başak, çünkü o başak
Akrep
Aslan kadını