Soru cevaplamak geldi içimden merak edilenler kayıtsız, şartsız yanıtlanacaktır. ♉️

Soru cevaplamak geldi içimden merak edilenler kayıtsız, şartsız yanıtlanacaktır. ♉️

Hangi burçlarla anlaşırsınız
Aslına bakarsan her burç insanıyla anlaşmaya çalışırız. Boğa burcunun yapısında yıkmak yoktur. Daha çok yapıcı hareket eder. Bazen birden saman alevi gibi sinirlenip öfkemiz anında geçse de her şeyi mahvedebiliyoruz. Tabi istisna şekilde çok uç konularda bu gerçekleşiyor.
Toprak grubu olduğumuz için su ve toprakları kendimize daha yakın buluruz. Hava grubundan ise terazi bize yakındır. Boğa ve terazinin yönetici gezegeni astrolojide venüs birçok ortak nokta oluyor haliyle..
Balık, yengeç, oğlak, başak, boğa, terazi burçlarıyla daha iyi uyum yakaladığımızı söyleyebilirim.
Anlaşırmışız
Senin burcun nedir?
Yengeç burcuyum yükselenim terazi
Doğum haritanda çok iyi bir kombinasyon hakim. 👍
Doğum haritamda neler var başka?
Sadece güneş burcun ve yükselen burcun üzerinden değerlendirdim. Doğum haritası daha detaylı bir konudur. Mesela insanın ay burcuda çok önemlidir.
Yani boğalar ile uyum yakalaman yüksek bir ihtimal.
Ay burcum akrep
Ay burcu akrep olanlar
Duygusal yoğunluk sizin yolculuğunuzun bir parçasıdır. İçsel yaşamınızda nasıl ustalaşacağınızı öğrenmeniz gerekir. İnsanların gerçek niyetlerini hızlıca kavrarsınız. Ve bu insanların size zarar vereceği konusunda paranoya hissetmenize neden olabilir. Bazen utangaç olabilirsiniz ancak inanılmaz derecede güçlü duygularınız vardır.
Aşk söz konusu olduğunda, gerçek ve derin bir yakınlık kurmak sizin için önemlidir. Güven kazanmadan ve güvenmeden bir ilişkiye başlamak çok zordur. Tek gecelik ilişkiler bu nedenle size göre değil. Kalıcı ve iz bırakan aşklar arıyorsunuz. Bunun yerine yalnız olmayı tercih edersiniz.
İşte bu beni anlatmış👌🏻
👍
arkadaşlıkları nasıldır
Az ama öz insanı çevremizde barındırırız. Yamuk kişilikler, dolandırıcı, kibirli tiplere prim vermeyiz. Bize kazık atan bir daha bizle dost olamaz. Vefa, fedakarlığa büyük önem veriyoruz. Empati odaklı içtenlikle yaklaşırız. Aynı şekilde anlaşılmak isteriz. Boğalar genellikle kendi içinde çözer sorunlarını ama bazen gelir çok bulanık bir hikayede yol alır. İşte orada bir dostun fikrine her şeyden çok ihtiyaç duyarız. Gülmeyi ve güldürmeyi çok severiz. Genellikle ciddi, sakin kişilikler olsak da sevdiğimiz insanların yanında fena dağıtırız.
Cevap
4Cevap
Genelde neler yaparlar
Kendimize ait bir dünyamız var. Oraya sadece istediğimiz insanları sokuyoruz. Tek başınayken dahi mutlu olabiliyoruz. İçimizdeki sabır ve içsel olarak yaşattığımız motivasyon bizi ruhen güçlü tutuyor. Evde vakit geçirmeyi daha çok severiz. Kitaplar, filmler, müzikler ile yolculuk etmek araştırmacı yanımız ağır basıyor. Sosyallik konusunda da empati yapmayı bilen dostlarla vakit öldürmeyi severiz. Bizi anlamayacak insana zaman ayırmayız. Damak zevkimiz gelişmiştir. Farklı şeyler tatmayı severiz. Doğa harikaları, tarihsel kalıntılar ve hayvanlara karşı ilgimiz baskındır. Her şey nettir. Sisli havada yol almayı kısaca sevmeyiz. Bazen sıkılganlık baş gösterip fazla düşünüyor olsak bile bunu bir şekilde lehimize çevirmeye çalışıyoruz.
yorumlarını okudum aynı beni anlatmışsın dayıcım
Nasıl kızlardan hoslaniriz
İlgi manyağı edecek kızlar hoşumuza gidiyor. Albenisi olması, kişilikli ve zeki olması yetiyor.
Boğa burcunu iyi yansıtmışsın.. bir ara da psikopat yönlerini anlat ki insanlar bilsin.
O da nazar boncuğu olsun. 😅 Ters anımıza yakalanmasınlar.
Sevdiğine sadık mıdır
Fazlasıyla sadıktır. Hatta böyle bir erkek numune diye düşündürebilir bir kadına..
Terazi burcu hakkında ne düşünüyorsun.
Çok beğeniyorum terazileri benim gözümde tek eksi yönünüz bazen kızınca kolay vazgeçiyor olabilmeniz yani başka birini tercih etme durumunuz bu konuda biraz daha bağlı kalmanız yararınıza olur. Onun dışında her şey dört dörtlüktür. Terazilere karşı zaten apayrı bir hayranlığım vardır.
Bence dediğin şey sizin için kötü olsa da bizler için son derece iyi bir durum çünkü ben zamanında dediğini yaptım iyi ki yapmışım bazen değmeyecek kişilere fazla bağlanmayıp hızla acısız sancısız hayata aynen devam etmek gerek 🙂
Biz de aksine çok bağlıyız. Bağlandığımızda kopamıyoruz. Ayrılık düşüncesini aklımdan bile geçirmek istemem. Alışmak, bir nefese karışmak, anı yaşamak işte bu durumu terk etmek imkansız hale geliyor. Yeni birinde tutunmak çok zor çok tabi senin anlatımınla kontrollü gitmek daha sağlıklı en azından yarınlarda pişman olmuyorsun. Çünkü ne kadar güvenirsen güven hayal kırıklıkları yaşadığında mutluluktan daha acı verici oluyor. Bir nevi borçlu oluyorsun. Mutluluğun sana karşı borcu birikiyor. Senden çalınanlar sadece duyguların, zamanın olmuyor. En önemlisi güven hissin kayboluyor. Bu yüzden anlayabiliyorum.
Burçlarla alakam ilgim yok. Ne nedir bilmiyorum 😄
Astroloji'nin temel bilgilerini öğrenmek için hala geç sayılmaz..
Bir kadından bekledikleri şeyler nedir?
Her boğa erkeği için farklılık gösterebilir bu durum. Yaşadığı ilişkiler varsa kadınlara bakış açısı ona göre şekillenebilir. Benim üzerimden örnek verecek olursam bir kadından aşırı ilgi beklerim. Kıskanmasi hoşuma gider. Sadık olmasını isterim. Mutfakta harikalar oluşturuyorsa o kadına direkt düşerim. Yemek bilmiyor olması sorun değil ama önemli olan karakterdir. Bir bütün halinde karakteri oturmuş olmalı o kadının hisli olmasini severim. Yani şiirsel bir dilinin olması, güzel sözcüklerle romantik aşk yaşamak isterim. Bana dokunması da hoşuma gider. Entelektüel olması da önemli etkendir. Aklına aşık olmak bu beni mest ederdi. Yani kültürel birikimi olan kadına inanılmaz sıcaklık duyarım. Daha çok anaç, romantik, duruşu olan kadın hoşuma gider. Hani baktığımda işte bu benim kadınım demeliyim. Çocuklarımın annesi olacak nitelikte olması.. Òzetle bu tabi daha çok şey sıralanabilir.
Günde 5 pos atmakta nedir arkadaş 😃
Evet cinsel yönümüz çok kuvvetlidir. Libidonun vücut bulmuş hali diyebiliriz boğalar için.. Yalnız bir çizgimiz vardır ilişkide çoğul ilişkilere açık değiliz. Sadakat yanımız ağır basıyor. Enerjimizi tek bir kadın üzerinde harcamayı severiz. 😈
Aynen öyle bende bunu demek istedim 😃
Senin burcun ne peki?
Kova
Bizleri iyi tanıman şaşırtıcı muhtemelen bir boğa arkadaşın var yakınında. 😅
Neden hep açsınız
Kalbimiz midemizde atıyor o yüzden. 😅 Yemek en büyük zaaflarımızdandır. Tabi kendimize de dikkat ediyoruz. Her boğa kilolu değildir. Ben mesela 65 kiloyum. Yıllar geçtikçe metabolizma da yavaşlamaya başlayınca daha dikkat ediyoruz. Vücudun ihtiyacı oranında gıda alıyoruz. Çocukluk ve ergenlik döneminde özellikle çok iştahlıyızdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar