karakterimi ya da bunlardan ne çıkarabiliyorsunuz onu bana yazabilir misiniz

karakterimi ya da bunlardan ne çıkarabiliyorsunuz onu bana yazabilir misiniz

Güneş, merkür ve mars burcun aslan olduğu için genel olarak aslan burcunun özellikleri daha baskındır karakterinde yani aslan burcunun özelliklerini daha fazla yansıtırsın bunun dışında ay burcun balık olduğu için de bir taraftan da son derece hassas, duygusal, merhametli, sezgileri yüksek, hayalperest, duygusal konularda içe dönük olursun..
peki mükemmeliyetçilik ve detaycı kişiliğim başaktan mı geliyor çünkü konu iş ve düzen olduğunda obsesif biri haline dönüşebiliyorum bir de bu en uygun burç falan varya o da buradan belli oluyor mu
Evet venüs burcun başak olduğu için mükemmeliyetçi, detaycı, endişeli, titiz, takıntılı olursun özellikle venüs aşk hayatını ve ilişkileri temsil ettiği için aşk ve ilişkiler konusunda son derece hassas, takıntılı, kuruntulu, güvensiz, kılı kırk yaran bir yapın vardır çevrendeki insanları özenle seçersin ve kolay kolay kimseye güvenmezsin iş ve düzen konusunda ise sadece başağın özelliğini değil aslan burcunun özelliklerini de alırsın aslan burcu da son derece kendinden emin, dikbaşlı ve özgüvenli olduğu için el attığı her konuda başarılı olmayı sever başarısız ya da beceriksiz olmayı kolay kolay kabul edemez bu nedenle işini doğru düzgün yapmak ister 😊
gerçekten öyle dediğiniz her şey doğru teşekkür ederim son olarak eklemek istediğiniz başka bir şey var mı ?
Cevap
3Cevap
Hicbir sey anlamadim. Koc burcuyum sanirim 8 de evim olacak.
Bakımlı birisiniz ve hayat enerjiniz yüksek)
başka başka
Şifacı gücünüz var…
Ay burcu balık olan insanlar şifa verme özelliğine sahiptir.
evet küçüklüğümden beri hep acı çeken birilerinin yanımda daha rahat hissettiğini gördüm bir nevi acılarını alıyormuşum gibi yani kast ettiğiniz bu şekilde bir şifacılık mı yoksa sağlık grubu meslek dallarında yetenekli olacağımla mı alakalı bilmiyorum ama böyle bir şey gerçekten var bir de şu ana kadar ne hayvan ne de insan asla ben yanlarındayken ölmedi hep ben gittikten sonra ya da benden uzakta öldüler ama bir kendime faydam yok sanırım 23 yaşında 40 gibi hissediyorum her yerim ağrıyor
“evet küçüklüğümden beri hep acı çeken birilerinin yanımda daha rahat hissettiğini gördüm bir nevi acılarını alıyormuşum gibi” Evet tam olarak bu hanımefendi.
başka bir şey yok mu anlayan birini bulmak çok zor
İnsanlar tarafından fark edilmek gibi bir derdiniz yok, çünkü siz kendi kabuğunuzda daha güvende hissediyorsunuz, yanılıyor muyum?
evet çok haklısınız ama bir yandan da o kabukta yalnız olmamak istiyorum aşk hayatımla ilgili bir şey yok mu
Onu söylemem, sürpriz olsun)
bilmiyorsunuz o zaman kandırmayın beni sürprizleri hiç sevmem kontrolüm dışında gelişen şeyler beni korkutur
Boğa yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?