ben boğa konuştuğum kişi aslan uyumlular mıı bu iki burç? iliskide nasil olurlar
1 ay
Boğa/aslan uyumu ?

ben boğa konuştuğum kişi aslan uyumlular mıı bu iki burç? iliskide nasil olurlar
Bu benim geçmişteki ilişkim her şey çok güzel başlar ilk 6 aya kadar uyum sağlandığınizi düşünürsünüz sonra sıkıntılar başlar 1 yılın sonunda alışkanlık başlar ve ilişki kanser ilişkiye döner ayrılsam dert ayrilmasan dert kısacası kafa yapıları çok farklı.
ay gerçekten mi şu an her şey iyi gidiyo
Aslan burcu erkeği ile boğa burcu kadını ilişkilerini genelde ağırdan alır. Hayal kırıklığına uğramaktan fazlasıyla korkarlar. Sevgili olmadan önce az bir süre de olsa flörtleşmeleri iki tarafın da işine gelir. Bu sayede birbirini tanımaya başlayan çift sevgili olma yolunda daha temkinli adımlar atmış olur.
Cevap
3Cevap
Ben ve sevgilim aslan ve boğayız. Cinsel uyumumuz çok iyi fakat sürekli atışmalar olur aramızda ama öyle uzun süre küs kalmayız.
cinsel uyumu daha yaşamadık 😄 cinsellikten sonra daha cok baglanirlar mi acaba
Boğa sahiplenir aslan sahiplenir boğa kıskanır aslan kıskanır boğa gösteriş sever aslan gösteriş sever boğa biraz tembeldir aslan aktiftir
ayy gercekten oyleee
Net uyumsuzdur. Zorlama bir ilişki olacaktır.
Aslanın egosunu kaldırırım dersen olur ama bende boğa erkeğiyim ve kimsenin egosunun altında duramam ezerim o egoları
Olmazlar boğa çok durgun basit bayık bence
hayir yaa oyle degilizz
Olmaz asla çok zıt
En İyi Cevap