Burcum uymuyor diye ayrılacak değilim ama merak ettim..
Boğa erkeği ile ikizler kızı uyumlu mudur olası sorunlar nedir?

Burcum uymuyor diye ayrılacak değilim ama merak ettim..
Birbiri ardına gelen burçlar iyi anlaşabilir mesela aslan-başak, kova-balık gibi.. Boğa ve ikizler burçları da birbirleriyle iyi anlaşabilir en önemli nokta ilişkilerde ay burçlarının da uyumlu olmasıdır çünkü ay burçları duygularımızı yönetir..
Benim ay burcum balık onun ki Koç
Rica etsem yorumlar mısınız?
Tabii normalde ateş ve su burçları anlaşamaz denir ama dediğim gibi birbiri ardına gelen burçlar anlaşabilir koç ve balık da birbirinin ardına gelen burçlar bence anlaşabilirsiniz sorun olmaz..
Harika çok teşekkür ederim yorumunuz için
Cevap
5Cevap
Burçlara inanmam fakat bence uyumlu değiller su gurubu burçları sizin için daha iyidir.
Öyle diyorsun yani
Babam boğa Annem İkizler bir sorun olmadı sen yola devam :D
Anlaşıyorlar mı aralarındaki en büyük problem ne?
Anlaşıyolar tabiki gayet mutlu bir evlilik var 37 sene evliler daha ne olsun.
Maşallah darısı başımıza 😄
Burçlara ben inanırım açıkçası, bazıları saçmalık olarak bulur fakat bu böyle değil cidden. Astronomi bir bilim dalıdır yani gökyüzü olaylarını inceleyip binevi evrenin bizim üzerimize yarattığı etki ve enerji yani. Burç olaylarında bir çok faktörün etkili olduğunu sadece Güneş burcuna göre bakmamak gerektiğini duymuştum fakat yinede hayatını buna göre şekillendirmeye çalışmak iyi değil insana bir sürü fırsat kaybettirir.
Katılıyorum mesela doğum haritama baktığımda tamamen beni anlatıyordu gel de inanma ama karşıma hangi burç çıkarsa çıksın asla vazgeçmem anlaşırsam sadece onun kişiliğini bir nebze çözebilirim bu yöntemle bu yüzden inanıyorum
Doğum haritasına bende baktırmıştım ve çok fazla şey bildi hakkımda buna bende şaşırmıştım, tanıştığın kişinin yetiştiriliş tarzı, yaşadığı ortam vs gibi faktörlerde önemli sadece burçlara bakarak yapılmaz tabiki.
Aynen bence de
Burçlarla hiçbir sorun tespit edemiyoruz maalesef.
Ama belirtilen özelliklere göre diyorum bi de çevrenizde böyle bir evlilik vs var mı
Ben aslan burcuyum. Hemde stelyumlu. Ama özelliklerini taşımıyorum. Burçlar babiller bazı kaynaklara göre başlangıcı sümerlere dayanan antik çok tanrılı bir inanç. Zamanla günümüze kadar gelmiş. Marsmış, venüsmüş bunların hepsi inanca göre bir tanrı. Babiller burçların ana tanrısına bunu hesaplayan tanrıya marduk adını verdiler. Meşhur marduk. Kısacası bu gibi mitolojik şeylere inanmıyorsak burçlar sadece gökyüzünde duran taşlardan başka bir şey değil.
Doğrudur ama ben doğum haritama baktığım da baya beni anlatıyordu
Pek uyumlu gözükmüyor
Uyumlu kardeşim gayet
Öyle mi harika
Niye ki
Harika boğalar baldır bal
Yatakta uyuyor mu
Boğa daha çok cinselliğe düşkün gibi ama bende ikizlere göre daha aktifim
Ten uyumu var mı kş
Bizim aramızda var ama burçlar arasında yok
Kaos
Neden?