Astroloji & Burçlar Hangi burç daha agresif? _sordum_soru_sana Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akrep Boğa Koç Başak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi burç daha agresif? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Başak burcu 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Her burcun insanında agrasivite bulunur ama bu koçta biraz daha belirgindir. 0 0 Yorumla
Birdemetyasemin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% Terazi +1 yıl En agresif burç koç burcudur çünkü çabuk sinirlenir öfkesi saman alevi gibidir çabuk sakinleşir kinci değildir çabuk unutur öfkesini de.. 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Akrep +1 yıl Bir akrep olarak tüm içtenliğimle bastım 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% Boğa +1 yıl Koç burcu tanıdıklarım agresif oluyor genelde... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başak burcu
Her burcun insanında agrasivite bulunur ama bu koçta biraz daha belirgindir.
En agresif burç koç burcudur çünkü çabuk sinirlenir öfkesi saman alevi gibidir çabuk sakinleşir kinci değildir çabuk unutur öfkesini de..
Boğa ve koç kendimden biliyorum
Bir akrep olarak tüm içtenliğimle bastım
Koç burcu tanıdıklarım agresif oluyor genelde...
Akrep
Koç. 🙄
Boğa
Hepsi