Astroloji & Burçlar Sizce akrep erkeği mi aslan erkeği mi? hakanbolat Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden? Akrep♏️ Aslan♌️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce akrep erkeği mi aslan erkeği mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Akrep 0 1 Yorumla hakanbolat Kova +1 yıl Neden aslan degil de akrep?
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İki burçtan da tanıdığım var ve hepsine mesafe koydum iki burcuda sevmem ben kendi burcum ve toprak burçlarıyla takılıyorum 0 0 Yorumla
al1eyna Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% Boğa +1 yıl aslan olmayan her erkek 0 1 Yorumla hakanbolat Kova +1 yıl Sebep:)? Yorumla
Freyja__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Iy ikiside değil. Nefret ettiğim iki burç. 0 3 Yorumla hakanbolat Kova +1 yıl Nedenki neresi kötü? Yorumla Freyja__ İkizler +1 yıl İkiside her şeyi ben bilirim derler Yorumla hakanbolat Kova +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% Boğa +1 yıl Aslanları sevmiyorum o yüzden Akrep erkeği 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akrep
Neden aslan degil de akrep?
İki burçtan da tanıdığım var ve hepsine mesafe koydum iki burcuda sevmem ben kendi burcum ve toprak burçlarıyla takılıyorum
aslan olmayan her erkek
Sebep:)?
Iy ikiside değil. Nefret ettiğim iki burç.
Nedenki neresi kötü?
İkiside her şeyi ben bilirim derler
Teşekkür ederim
Aslanları sevmiyorum o yüzden Akrep erkeği
Aslann
Zor soru