Buna♊️ ek olarak yükselen balık ay burcu kova)
goruslerinizi alalim⤵️ çok heyecanliyim♡

Buna♊️ ek olarak yükselen balık ay burcu kova)
goruslerinizi alalim⤵️ çok heyecanliyim♡

Eğlenceli, zeki ve kararsız bir burç. Genelde yay ve kovalarla iyi anlaşırız. Kendi adıma konuşayım başka bir ikizlerle anlaşmam çok çok zor. Çünkü kendinden bir tane daha oluyor ve bu da çekilmez bir olay. Ama burç aynı diye herkeste aynı şeyler geçerli de sanma. Ben a özelliğini, burcunu sevmem senin sevdiğin kişi bunları sever benim sevdiğim özelliği sevmez. O yüzden en iyisi gidip senin sorman ¢
Eğlence amaçlı ve insanların tecrübesi gorusleri neler diye sordum zaten güzel oluyor boyle)
Ben de ikizlerle anlaşamıyorum ya nedense aşırı geliyo bana
Burcun ne senin?
Ikizler
Yükselen balik
gvncgvn belli oldu neden ikizlerle anlaşamadığın ben de öyleyim
Bide boğa iyi bi burç ama aşırı tembel ya da benim kardeşim öyle ama genel olarak çok sabitler anlaşamıyorum biturlu
Bilemiyorum. Çok boğa tanımadım. Ama genellememek lazım ya her insan farklı sonuçta özünde
Ben ikizler burcuyum ve genelde biz en iyi yine ikizler burcu terazi burcu kova burcu ile anlaşabiliyoruz kararsız dengesiz takıntılı inatçı duygusal zeki uyumlu sevecen enerjisi yüksek insanlar oluyoruz akrep burcu ile hiç anlaşamıyorum ben
Akrep kadınlarıyla anlaşamıyorum ben de teraziyle de anlaşamıyorum değişiyor sanırım yükselenle
Cevap
3Cevap
Ben herkesle iyi anlaşıyorum ama kovalar ve yayları tek geçerim. Boğa ve başakla da çok güzel arkadaşlık yürütebiliyorum
İkizleri eklememişim. Bir ikizlerle bir ikizler bir araya gelirse bol kahkaha, eğlence ve çocukluk eksik olmuyor
Ya bende biraz sonra ikizlerle anlaşamıyorum bogalar tembel ve cimri genelde yengecler iyi ama aşırı duygusal balıklara nefter ediyorum hahah
Burç diye bir şey yoktur.
Başka soru?
Saldirinn hahahh
Linç yiyorum şimdi burada dimi XSHFJSNFJ
Evett ahsbshga
Ama haksız olduğumu düşünmüyorum bilimsel hiçbir dayanağı olmayan, tamamen ortak insan özellikleri ve duyguları üzerine kurulmuş, insanları bir kalıba sokmaya çalışan karmaşık bir şey. Burçlarda bahsedilen karakteristik özellikler ortalama olarak her insanda var zaten hatta çoğu insan karakterini burcuna göre şekillendirmeye falan çalışıp yapmacık oluyor bunlar da insan ilişkilerine olumsuz yansıyor. 😄
Yo ben öyle yapmıyorum yaptıklarını görüp sen ikizler misin diye soran çok kişi var
Bilimsel değil tabi ona kalirsa fal da öyle inanc secede ve beni mutlu ediyorsa sorun yok
Bana da aslan mısın diye soranlar var olabilir bu burçların varlığına kanıt değildir ki dediğim gibi kalıplaşmış şeyler sonuçta. He bundan mutluluk duyuyorsan eyvallah ama abartıp buna göre karar almak buna göre insan ilişkileri kurmak veya bitirmek inanılmaz büyük bir cahilliktir.
Yok ya eglencesine sordum canım sıkılıyor bide indlsanlarin gorusleri tecrübelerini duymak hoşuma gidiyor iletişimi seviyorum enerji veriyo bana
Bide yükselen de etkiliyor yani 12 burctan ibaret değil bunlar şeye inanıyorum yaydigimiz enerji var bunlari da burclara ve bazı inanclara bagliyolar bence güzel bise bu eğlenceli
Bilime kalirsa tanrı da yok ama inanç ayrı bise
Söylediğin her şey bir kenara da bilim tanrı yok demiyor ki bilimsel gerçekleri değerlendiren felsefeciler tanrı yok diyor ikisi ayrı şeyler. 😄
Bazı bilim adamlari öyle diyo
Howking mesela
Hawking hayatını fizik üzerine okuyarak ve düşünerek geçirmiş bir insandı ona göre evrendeki her şey bir hiçlikten var olmuştu ve tanrısal bir güce gerek olmadığını savunuyordu bu onun kişisel görüşü mesela ona göre kara delikler radyasyon ve parçacık yayarak kütle kaybediyordu ama kanıtlaması imkansız bir şey olduğu için bu teori olarak kaldı ve kalmaya devam edecek. Herkesin farklı fikirleri olabilir bilim hepsini toplar ve eldeki bulgulara bakarak gerçeği ortaya çıkarır kanıtlababilir bir gerçek değil ne yazık ki. İnanan inanıyor inanmayan inanmıyor herkesin kendi fikri. 😄
Evet henüz kanitlanmadi
Ölünce kanıtlanıyor sadece ölüler biliyor 😄
Evwt tuh ya
Niye tüh 😂
Yasarken olemiyoruz diye
Ölünce de yaşamadığımızı düşünsene sonsuz karanlık ne kadar kötü 😄
Evett
Dine inanmıyorum ben mesela yani cenet cehenneme
Neye inanıyorsun tam olarak 😄
Buralara hahahha şaka şaka tanrı var ama din yok bence ahiret yok
Ölümün sonsuz bir karanlık olduğunu düşünüyorsun yani
Karanlik mi hmm o da din gibi ya hiclik bence
O da bir nevi karanlık ama
Hiclik ve karanlik farklı şeyler
Karanlik bir varliktir
Yani evet haklı olabilirsin derin düşünmek gerekebilir bu konuda 😄
Düşünmeyi bırakalı mutluyum desem)))))
Bence de mutlak son geldiğinde zaten göreceğiz 😄
kendini geliştirmek yerine burçlarla hayatı sürdürmek tam bir oratadoğulu işi
Kendimi de geliştiriyorum bu da eğlence amaçlı ve hoşuma gidiyor inanıyorum ben buna
geliştirdiğin konular?
Psikolojik anlamda dil konusunda ve spor hobiler konusunda tekrardan başladım kendimi gelistirmeye
Sen?
tiyatro
dağcılık
Güzelmis
Şimdi ortadogu kızı mi oldum ben habshhs
Sadece güneş yükselen ay üçlüsüyle hiicbisi diyemem harita önemli burada yazanlara da çok itibar etme asla bu üç bilgi sana k3sin bi bilgi vermez
Başka ne gibi bilgiler gerekiyor bilmiyorum çünkü ben
Dogum haritasi lazim
O nasıl oluyor işte 12 tanelik bişey var hani o mu acaba
Evet evet o astro. com sayfasından bak ben hep ordan bakıyorum en doğru o cunku
Dengesizdir
🙃teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?