Astroloji & Burçlar Burcuna göre favori kahven hangisi ☕️? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Güüünaaydıınlaar ☕️ Güncellemeler+1 yıl 🌸 Burcuna göre favori kahven hangisi ☕️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
leyleq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% Kova +1 yıl Chal tea latte, fena değil ama vayt çaklıt moka 😍😍😍 1 0 Yorumla
Yagmurdamlam1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% Başak +1 yıl Kafeinsiz kahve daha uygun yükselenim ağır basmış demek ki😄 1 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslanlar tek seçenek beğenmez diye her türlü filtre kahve yazmışlar a*k XSNFJJAJD 1 0 Yorumla
bikebikeman Takip Et Yoda Yaş: 38 Yay +1 yıl Bir yay olarak kafeinsiz kahve icmem maksimum ne kdr kafeinli kahve varsa onu severim 1 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% Akrep +1 yıl En sevdiğim sade siyah ama filtre kahve Jacobs tercihim. 0 0 Yorumla
KlassMen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% Koç +1 yıl Ben expreeso severim hep ama burcum Koç. Yükselenim Başak 🫣😝😜 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% Akrep +1 yıl Sütsüz siyah mı? :( tam tersi koyu kahve içemem, sütlü tercih ederim. Yumuşak favorim. 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% Oğlak +1 yıl Yalan frapicino ne lan sert kahve içerim ben 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% İkizler +1 yıl white chocolate mocha gerçekte de bunu içiyorum 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Kova +1 yıl Mocha çıktı da türk kahvesi harici icmem 😅 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% Başak +1 yıl Dogru valla cayda olsa tam olur basak 1 0 Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% Aslan +1 yıl Her türlü filtre kahve imiş 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. oğlak burcuyum. hiç icmedim 0 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% Oğlak +1 yıl Dışarda içeceğim kahveler arasında doğu nxncm 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl Sütsüz siyah kahve diyor ama pek sevmem 🙄 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% Balık +1 yıl Hiç denemediğim bir şey çıktı bana🙄 0 0 Yorumla
valerimia Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Yengeç +1 yıl Bir yengeç Burcu olarak latteye bayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Chal tea latte, fena değil ama vayt çaklıt moka 😍😍😍
Kafeinsiz kahve daha uygun yükselenim ağır basmış demek ki😄
Aslanlar tek seçenek beğenmez diye her türlü filtre kahve yazmışlar a*k XSNFJJAJD
Bir yay olarak kafeinsiz kahve icmem maksimum ne kdr kafeinli kahve varsa onu severim
En sevdiğim sade siyah ama filtre kahve Jacobs tercihim.
Ben expreeso severim hep ama burcum Koç. Yükselenim Başak 🫣😝😜
Sütsüz siyah mı? :( tam tersi koyu kahve içemem, sütlü tercih ederim. Yumuşak favorim.
Yalan frapicino ne lan sert kahve içerim ben
white chocolate mocha gerçekte de bunu içiyorum
Mocha çıktı da türk kahvesi harici icmem 😅
Dogru valla cayda olsa tam olur basak
Her türlü filtre kahve imiş
Başak espresso
latte evet doğru çok severim
Filtre kahve diyor ama yanlışş
oğlak burcuyum. hiç icmedim
Dışarda içeceğim kahveler arasında doğu nxncm
Sütsüz siyah kahve 😁
Sütsüz siyah kahve diyor ama pek sevmem 🙄