Astroloji & Burçlar Burcuna göre senin ilişki durumun ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Burçların ilişki durumu 💗 Güncellemeler+1 yıl Süper 🥳 Burcuna göre senin ilişki durumun ne? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
AnaRosa Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 83% Başak +1 yıl Kalbim boş, bomboş hemde artık özgürüm istediğim gibi birini bulabilir sevgili olabilirim... Ve olacaktı... 1 0 Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Yengeç +1 yıl Çok seviyorum çıktı da kimi sevdiğimi de söylese iyiymiş 😅😅 1 0 Yorumla
rosefromearth Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Boğa +1 yıl Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki 🎶 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. İkizler yanlış bence ben beklemiyorum akrep bana daha çok uyuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalnız diyor çok insan var çevremde ama kalbimde insan istemiyorum 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 450 cevap paylaştı. Bir zaman hatasindayim 1 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Balık +1 yıl Keşke çok aşık olsaydım 😂 ama nerede 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Hayata aşka aşık 🐬😂😂 manita yok. 0 0 Yorumla
Şevinmim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 İkizler +1 yıl İkizler çok kötü bir burç ya iki insan gibiyim 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 396 cevap paylaştı. kalbim bombos 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. yalnız.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kalbim boş, bomboş hemde artık özgürüm istediğim gibi birini bulabilir sevgili olabilirim... Ve olacaktı...
Çok seviyorum çıktı da kimi sevdiğimi de söylese iyiymiş 😅😅
Kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki 🎶
İkizler yanlış bence ben beklemiyorum akrep bana daha çok uyuyor
Yalnız diyor çok insan var çevremde ama kalbimde insan istemiyorum
Kalbim bomboş değil dhdjdj yalan
Bir zaman hatasindayim
Boş da değil bomboş 🦂)
Bazı ikizler hep yalnız.
Başak kalbi boş
Keşke çok aşık olsaydım 😂 ama nerede
Benim kalbim boş eşimin kalbi bomboş bulmuşuz yine birbirimizi
İkizler loading😍🌺