bu koç burcunun tek şansı parada ya valla maddiyattan bıktım şöyle güzelinden bi aşk hangi yıla denk geliyor söyleyin bakalım 😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bencil olmadığı zaman güler. Ayrıca doyumsuz olmadığı zaman
öylemiyiz ki
Evet öylesiniz
büyük ihtimal koç tanıdığın oldu ve böyleydi ama ben öyle değilim
Sevgilim oldu. Ayrıca abim ablam koç burcu daha ne olsun en iyi ben tanırım koçları 😂
resmen koçlarla çevrili bi hayatın varmış 😂 yani ego var , en iyisini isteme durumu var ama doyumsuz değilim şöyle güzel karakterli kafa dengi biri olsa ondan başkası yalan olur
Evet koçlarla çevrili ve asla anlaşamıyorum kedi köpek gibiyiz 😂 bilmiyorum ben öyle gördüm ama tabi doyumsuz olmayanı da vardır. Biraz da ne aradığına bağlı
valla birinci şart güzelliğe bakıyorum artık yanıma kesinlikle yakışmalı
aa bizdeki eğlence kimsede yoktur amaa fena yaşatırız hayatı hakkını yeme 😂
İşte böyle dersen yüzünün gülmesini bekleme 😄 güzellik olur bu sefer karakteri beş para etmez. İnsan neyi çok isterse onunla sınanıyo bu hayatta, bunu unutma
öylede şimdiye kadar gerçekten karaktere aşık oldum boyum 191 155-160 kişilerle oldum karakteri iyi olayına kanarak ama hiç birinde yüzüm gülmedi , yakışıklı adamım yani bi zahmet olması lazım güzelliğin
bende şans yok ya millet hem güzel hem karakterli kişilerle eğleniyolarda bana hep boş boş tipler dkdkdksk
Ben de güzelim ama şansım yok. Cidden ego kastın 2 dakikada 😂
yani ego değilde olanı söylüyorum 😂 neyse yaşayıp görücez isyan edip gücendirmeyelim 😂
Sayende bende ego kastım gibi oldu ben pek sevmem 😂😂
valla öyle bi içten güzelimm dedin ki ruhumla inandım 😂 kendini sevmek iyidirrr
Öyleyim ama gerçekten ve benimde muzdarip olduğum konu bu. Ne çirkin kızlar var taş gibi çocukları kapmışlar benim kıymetim bilinmiyor 😂 gerçi ben de seçiciyim o yüzden de oluyo hahahah
işte o kapan çirkin kızlardan olanlarda benim eski sevgililer şanslılar yapıcak bişey yok 😂 türkiyede fazla yakışıklı yok aslında o konuda şanssızsın kdkdkdk
Sosyal medyadan yakışıklı tipler ekliyo ama onlarla da iş ciddiye binmiyo işte çok kasıntı oluyolar shdjsjs beni de güzelim diye egolu kimseyi beğenmez bu diye düşünüp yanaşamıyolar sanırım 😂
Koç burcu olan sevgilim vardı bi o taş gibiydi işte. Senin gibi uzun boylu falandı 😂
koçların endamı bi başka olur güzel kız 😂 valla merak ettirdin kendini 😂 bi kanka olup ekleşsekmi napsakkk kdkdks
ozcancbn instagramdan baksana benim exe adhhash
baktım bişey diyimmi beni görsen bunamı yakışıklı diyomuşum ben dersin 😂😂
yani iyide yakışıklı değil bence çokta bizim burada çok var daha iyisi kdkd
Oha özcandan da iyiysen bilemiyorum artık shdjjs benim en zirve tip olarak sevgilim buydu. Fotodan daha iyi normalde bu arada boyunuz falan aynı bi an dedim hatta sen o musun acaba 🤣
kanka benim anne tarafı italyan kökenli hafif yabancılık var zaten ki bilirsin nasıl olduklarını😂
sen bence pek yakışıklı görmemiş gibisin üzgünüm ama kdksks
Yok gördüm de flört olarak kaldı. Karakteri daha ağır basıyor benim için
ee karakteri kötü diyodun
kusura bakma çok egolu gibi görünmek istemem biraz fazla öyle durdum gibi
Karakteri kötü değildi de bencilliği vardı ayrıca ayrıldıktan hemen sonra tonla kız ekledi bu yüzden de doyumsuz dedim 😄
kıbrısta mankenlik yapmışlığım var belli başı tipler gördüğüm için normal yani çoğu kişiyi zor beğenirim ben
Ben de öyle kolay beğenen birisi değilim. şu an mesela attığım kişiyi de beğenmiyorum çünkü gözümden düşünce birisi artık yakısıklı da gelmiyor her anlamda soğuyorum
tabi o anlamda öyle karakter herşeyi bitirirde yüceltirde
ama merak ettim beni beğenicekmisin acaba dkdksk fotomu göstereyimmi
Olur sdjhjd
gizliden çıksana ya da instan varsa
Soruyu beğeniyim yaz istersen. Bi de tanışıyomuşuz önceden sdkhjj
hadi beğen bakalım kdksks
2023 evleniyorsunuz. Bu sene sizin yılınız.
Biz her zaman güleriz bunu sakın unutma
bizim enerjimiz hayata bakışımız yeter gülmeye o ayrı konuu
bende kocum benim de gulmuyir yaaaa
nedennnn acaba hiç olmadımı
Gelmezler insallahn
neden be