Youtubeda videolarını gördüm de bu adam dolandırıcı mı sizce yoksa gercekten buyu vs yapip tutturuyo mudur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yıl 2023 olmuş hala safsata sahtekarlıklara inanıp veya onların reklamını yapan zavallılar. müge anlıda, esra erolda ha bire bu beyinsizlerin rezilliklerini sahtekarlıklarını ortaya koyuyorlar. artık belli beyinleriniz küçülmüş.
Kesinlikle dolandırıcı 23 bin lira mı aldı 2 3 kağıt parçası gonderdi bilgi vercem dedi daha da ses yol telefonlara. Mesajlara kesinlikle cevap vermiyor tam bi sahtekar. Sakın yaptırmayın erdal oruç oğluna
Abi hakikaten bu adam dolandırıcımi lütfen cvp verin çünkü bendende 23 bin istedi hatta bu hafta yolluyacam yalvarırım artık dolandırılmak istemiyorum lutfen bana cvp verin Allah rızası için doğru söyleyin.
@Perisanim_ben1979 sonuç aldınızmı almadıysanız birini buldunuzmu
gel ben seni daha ucuza dolandırayım o kadar para verme 😂
Ben yaptırdım baglama islemi 20 binimi aldı arkadaşım döndü sonra 1 ay sonra tekrardan beni terk etti gitti
Gerçekten yaptırdınız mi Allah aşkında ve ne yaptırdınız kaç gün sürdü?
Ben işlem yaptırdım sonuç bekliyorum
Tuttu mu yaptırdıklarınız
İkinize de mesaj takip gönderdim bakar mısınız mesaj atamıyorum
Geri takip yapar mısınız lütfen
@bovarykyln
Merhaba ben nasıl kullanılıyor burası bilmiyorum mail atabilirsiniz yukardaki hesabıma
Bende mesaj atamıyorum hesabı bugün açtım mail atarsanız dönüş yapacağım
Mail attım ama tekrar yazar mısınız mail hesabınızı yanlış mu oldu acaba
Takip ettim geri dönüş yapsan mesaj atabiliceksin :/
Ya zor degil bi sizi takip edenlere bakıp geri istek yollucaksınız sadece instagram gibi
@bovarykyln mesaj attım
Bana da geri dönüş yapsanız littlethings istek yolladım
Erdal hocaya tutmadı başka birine yaptırdım buradan yazama. Zeydiars@gmail. com a yazarsanız hoca her işlemi kabul etmiyor çünkü yönlendiririm hocaya
Merhaba isleminizin sonucu olumlu mu?
Isleminiz olumlu mu?
@bovarykyln tuttu mu işlem iletişime gerçer misiniz
sonuç aldınız mı
Arkadaşlarım yaptırdı benim boş iş kağıda 2-3 şey çizip veriyo 6 ay bekle diyo :d
@bovarykyln merhaba mail attım
Sonuç?
Sonuç aldınız mı
@bovarykyln sonuç aldınız. Mı
Arkadaşım yaptırdı yalan dolan hepsi
Çok ihtiyacım var bu yaptıranlar kime yaptırıyo ya
Bence gerçekten yaptıran yok herkesinki bana büyü yapıldı vs diye vesvese arkadaşım mardine bile gitti dolanmadığı şehir kalmadı kendini bu işi gerçekten yapan kişi bulmaya adadı ama yok bulamadı hepsi dolandırıcı
Of ya o kadar da aramış
Dua et bence bol bol esma falan çek eğer sevgi meselesi ise
@bovarykyln kime yaptırdınız tuttu mu
Merhaba iletişime geçebilir misin benimle acil
Sonuç aldın mı
Merhaba, sonuç alabildiniz mi?
İşlemden sonuç aldınız mı ben de yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum
@bovarykyln kimdir peki o hoca bana da bilgi verir misiniz
Kendisi Dolandırıcıdır
@Geturhe @Fatoş4575 merhaba buldunuz mu büyücü
@Jansereeyy merhaba birini buldunuz mu
@Edaveda evet ama tavsiye ederek vebale giremem
@Edaveda yazamıyorum ki
@Jansereeyy yazdınız
Merhabalar, ben de çok arada kaldım bu konuda kafam çok karışık yardımcı olur musunuz işleminiz nasıl sonuçlandı
Ben yaptırdım Erdal Oruçoğluna boşa ama o kadar da paramı aldı boşa gitti bütün param
@Geturhe merhabalar yorumlarda denk geldim size çok arada kaldım lütfen yardımcı olur musunuz Erdal hoca yaptığı işlemde başarılı mı , süreç yaşamışsınız belli ki bana da fikir verir misinz
Yaptırma kesinlikle bir işe yaramadı sonra da ariyorsun yazıyorsun cevap vermiyor paran boşa gider
@Geturhe cevabınızı şimdi gördüm çok teşekkür ederim , ben iletişime geçtim kendisiyle bu sürece kadar da dolandırdım yani kendi fotosu bile olmayan hocayım diyenlere. Erdal Oruçoğlu da çok videosu faln var YouTube da kendisi de çok emin konuştu dediğiniz gibi miktar olarak da biraz fazla ama bilemedim
@Geturhe bi de özür dilerim. Erdal Oruçoğlu şundan bahsetti ben olmayacak işlemleri söylüyorum ısrarla yaptırmak istiyorlar tutmayınca da ben suçlu oluyorum baştan olmaz çok düşük diyorum zaten dedi sizin ki öyle bi şey mi yoksa olumlu konuşup mu olmadı
Yoo bana olucak dedi hemde o kadar kesin konuştu ki sakın inanma ben yandım sen de yanma kendisine dedim işlem olmadı banane diyor daha beni arama diyor zaten arasanda açmıyor beni sinirlendirme kötü şeyler yaparım diyor anne adım onda var diye kötü bir şey yazmadım ki başıma bir iş açmasın olan parama oldu
@Efssshan işlem yaptırdınız mı
Evet tabi ki
@Geturhe hadi yaa , ben de para yatırdım yatırcaktım , bana samimi geldiniz açık konuşayım ben başkasına işlem yaptrmak istiyodum. Bunun için başka hoca diye geçinen şarlatana yaptırdım tekrar tekrar para istedi sonra da o kişiye senin böyle bi işlem yaptırdığını söylerim diye tehdit etti. Ben de Erdal için hiç değilse canlı kanlı adı sanı ortada biri hem gerçekçidir hem de böyle çirkinleşemez yeri yurdu belli diye güvenecektim
Ayy siz ciddi mısınız gerçekten böyle tehdit mi etti yok Erdal bana öyle bir şey demedi hı sonra der belki bilmem ama şimdi demedi
Siz hangi işlem yapicaksiniz ve ne kadar istedi sizden
@Geturhe Erdal Oruçoğlu yirminin üstünde istedi çok da kesin konuştu, benim işlemim eski sevgiliyi döndürme faln değil
@Geturhe siz ne kadar verdiniz konuya göre de değişiyor galiba
Ayırma mi istediniz siz
Sonucu da paylaşır mısınız
Sonuç?
@Efssshan Erdal mı
@ŞiirbazınÇırağı merhabalar Erdal Oruçoğlu için işleminiz nasıl sonuçlandı bilgi verir misiniz
@Jansereeyy merhaba lütfen bilgi paylaşabilir misiniz kimi buldunuz
@ayglboran merhaba, siz birini buldunuz mu?
Musa hoca bu işte tek diyebilirim
Kim o
Musa hoca
Nerde bu Musa hoca yazar mısın lütfen
Fake
Amac ne