Boğa erkeği seni ömrünün sonuna kadar mutlu edebilir. Seninle şakalaşabilir.. deli gibi seni öpebilir.. asla sıkılmaz.. eğer hayallerindeki kadın sen, isen.. seni dünyanın en mutlu kadını yapabilir. Hayatında yaşamadığın dorukları... Keşdedilmemiş yanlarını seninle keşfedip zirveye çıkarabilir..
Neden boğa erkeği neden başka bir burcun erkeği değil biliyor musun? Çünkü asla bıkmaz doymak nedir bilmez.. iyi gününde kötü gününde seni asla bırakıp arkasını dönüp yatağa girmez. Mutlu etmeyi, ve mutlu edilmeyi çok sever... Hayatında mutlu ne zaman hissettin kendini? Hiç kadınlığını sana gerçekten yaşatan bir erkek oldu mu?
Neden boğa erkeği neden başka bir burcun erkeği değil biliyor musun? Çünkü asla bıkmaz doymak nedir bilmez.. iyi gününde kötü gününde seni asla bırakıp arkasını dönüp yatağa girmez. Mutlu etmeyi, ve mutlu edilmeyi çok sever... Hayatında mutlu ne zaman hissettin kendini? Hiç kadınlığını sana gerçekten yaşatan bir erkek oldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
.,..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boğa erkeği böyle biri değildir tam tersi asıl. Biliyorum hemde çok iyi biliyorum ben boğa erkeğini. Bana masal anlatmayın boğa burcu erkeğinde kalp bile yok. Kalp yerine taş var sadece. Sevmeyi bilmez, sevilmeyi istemez, hiçbir şey hissetmez çünkü robot gibidir his yok onlarda. Duygusal bile değiller, benciller egoistler. Hep kendini düşünürler. Evet cinsellik düşkünü ve sadece çükünü düşünür başka kimseyi düşünmez. Vicdansız merhametsiz manipülasyoncu biridir. Evet işte boğa burcu budur... Uzak durulması gereken zararlı bir burçtur...
Hayır
Evet severim