arkadaslar havas ilmi ogrenmeye basladım bu yazılar neyin nesidir hangi harfi temsil ediyor çevirebilecek olan var mı?

arkadaslar havas ilmi ogrenmeye basladım bu yazılar neyin nesidir hangi harfi temsil ediyor çevirebilecek olan var mı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onu öğrenmeye baslamak la öğrenemezsin nicelerini tanıyorum 40 gün bir odaya kapanıp bir deri bir kemik çıkan kafayı yiyen kimleri gördüm
neden yediler kafayı
Tek başına odada kalmaktan istediğin kadar öğren davetiye yapacaksin sonun da ya gelirler ya gelmezler ama gördüklerin ve duyduklarını karsinda delire bilirsin
nası yani? daha önce korunmak için yaptım ve hicbisey gorup duymadım?
tanıdıkların davetiye yapmıslar galiba internetten bakarak
Korunmak icjn yaptığın neydi bir kac ayet mi yazdın
Hayir bu ilmi bilen 12 hoca var hepsini tanıyorum bir davrtiyeye girince hepsi bir birinden haberdar olur
vefkdi Allah'ın isimleri yazıyordu
Ona Esmâü'l Hüsna denir koruma yazmak icjn başkasından desdek almalısın onun tılsımlari var
bisey var kagıda yazıp kesiyosun kagıdı ince hale getirip birisinin suyuna bandırıyorsun hasta oluyormus onu yaparsam carpılır mıyım dua falan okumuyoruz oyle 9 kez sunu oku falan yok direkt yazıp bandırıcaksın
Yarim hoca insanı imandan eder burdan sana yardımcı olamam. Bu ilmi öğrenmek sandığın kadar kolay değil 40 gün et tavuk balik hic birsekil de et yemiyeceksin hayvanlar ürün yemiyeceksin peynir tereyağ yumurta dahi sadece sebze yiyeceksin bu en basit olanı
hicbi yerde böyle biseyin yazdıgını duymadım ben neyse
teşekkürler yinede
Bunlar yazılı olmayan bilgiler ama bunlarla ilgili kitapları okurken dikat et davetiyeler var kitapta ve onu okumaya başlayınca cebeci Tarık boğazı ve doğu Türkistan arasında ne varsa başına toplanır
tamam cok tesekkürler
Rica ederim
Kimmiş bu kişiler ben de ilgiliyim yazar mısın
Havaş ve ledun ilmi ogrenilmez diye biliyorum sahip olunur?
Havas ilmi ne dir ki?