#boğaburcukadını #bilginvarsayorumyapyoksaboşyapma
#Sinirrr 💋

#boğaburcukadını #bilginvarsayorumyapyoksaboşyapma
#Sinirrr 💋
Burca göre yargılamıyorum insanları ben.. Bir bakıyorum biriyle anlaşabilirken bir diğeriyle uyumsuz olabiliyorum.. Bu tamamen karakter meselesi diyebilirim.. Keyifli günler..
Hiç boğa burcu tanımadan abla ama özelliklerini biliyorum az çok. inatçı, bildiğini okuyan bir yapıya sahip olması, aşırı kıskanç olması, gözü doymayan bir kişiliğe sahip olması, keyiflerine aşırı düşkün olmaları, sadece kendilerini düşünmeleri, kimi zaman katı olması, yavaş hareket etmesi, kibirli olması, takıntılı ve müsrif olması vardır. Çok güçlü bir fiziksel yapıya sahip oldukları için, aşkta da aşırılıklara kaçabilirler Gerçek sevgiyi ararken, yanlış evliliklere sürüklenebilirler.. Sessiz, sakin yapınıza rağmen, derin ve yoğun duygulara sahiptirler.. Ses tonları mükemmeldirler. Sanata karşı eğilimlerini engelleyemezler. Güzelliğe ve uyuma olan tutkularını herkes anlayamaz. Her şeyden şikayet eden kadınlardan olmadıkları için de, çoğu kez gereğinden fazla sorumluluk alırlar.. Annelik ve eş olmak onlara çok yakışır. Hiç bu kadar eviyle bütünleşen bir kişi göremezsiniz. Sakin ve dişi yapılarıyla çocuklarını ve sevdiklerini çok güzel taşır ve hiç de şikayet etmezler.. Çocukları daha küçük yaşta disiplinli ve derli toplu olmayı öğrenmişlerdir ve ömür boyu annelerine minnettar kalacaklardır. Mutfak malzemelerine karşı zaafları çok fazladır. Günün uzun bir zamanını mutfakta geçirebilirler.
Hiç üşenmeden itinayla yazman beni çok mutlu etti kardeşim... en iyi görüş senin olacak😉🥰😇
Teşekkür ederim abla ne demek senin için yazarım 🥰🤗🥰
🙏🏻💗
Boğalar dikkatleri ve işlerine bağlılıklarıyla bilinirler. Başkalarıyla çabuk kaynaşırlar. İnsanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Evlilik, yuva ve meslekte kendilerini garantiye almak isterler. Oldukça sabırlıdırlar. Aynı zamanda sıcak kanlı ve sevimlidirler. Riski sevmezler. Somut şeylerle uğraşmayı severler.
Rahatlarına ve zevklerine düşkündürler. Parayı rahata kavuşmak için, araç olarak görürler. Amaçlarına ulaşmak istediklerinde, engel tanımazlar. Biraz tutucu olduklarından seçtikleri yaşam tarzını değiştirmeyi düşünmezler. Öfkelendikleri zaman kırıcı olurlar. Kıskançtırlar. Özellikle partnerlerini çok kıskanırlar. İnatçı olurlar. Akıl verilmesinden hoşlanmazlar. Verdikleri kararları değiştirmezler. Dikkatli ve programlı çalışırlar.
ben boğa uzmanıyım ve daha çok çok şeyler var bende...
Boğa kadını sinsi bir kadındır boğa erkeğinden çok farklıdır. Yalana çok meyillidir... Bir erkekle konuşurken diğeriyle de konuşabilir çakal oluyor çoğu..
Cevap
6Cevap
Selam gadası 🙃
Burçların insanların karakterlerine uyum sağladığını düşünmüyorum. Çünkü burçlar somut bir şey değil ki, soyut olan bir kavram kişilerin karakterlerini tam anlamıyla yansıtmaz.
Dediğim dedik yönetici tipler genelde baskınlıgı severler
Merak etme bacım çoğunun kendine hayrı yok koff yorumcular icraatta tırttttttlar
Yemeğe aşırı düşkün, kolay yükselen her anlamda. Hafızamda böyle kaldı.
Var tabii ki. Daha açıklayıcı olsun o zaman. Artı yönleri Cinsel İstek, Sadakat, Saf ve Temiz kalpli. Eksi yönleri Çabuk sinirlenmeleri, yemeğe olan düşkünlüğü, biraz tembel oluşları :)
Rica ederim 🌹 siz boğasiniz sanırım var mı eksiğimiz tamamlarsaniz sevinirim :)
Enerjileri çok yüksektir, arada tembel olsalarda kolay kolay yapmak istedikleri şeyi pes etmeden yaparlar. İnatcı: dediğim dedik, zor severler. Partnerini çok mutlu eder her yönden. Savaşcı ruhları var. Öfkeli olmalarının sebebinin arkasında daima mantıklı bir açıklamaları vardır. Neşe saçar, hyperaktif.. hayattan zevk alarak kaliteli bir biçimde yaşam sürdürürler. Onunla olan her insan kendini olağanüstü bir enerjide hisseder. Nereye giderse gitsin dikkat çeker. İmreniler burçtur😏😅 Her anından keyif alır. Mutfak sevdalısı ve daha bir çok şey... 👍🏻
Olmaz olur mu kötü günler yaşadım açıkçası 😅
Bir boğa burcu olarak niye böyleyiz anlamiyorum yaa müneccim miyim diye artistlik yaparim ama aklıma gelen de başıma gelir
Çevremde boğa burcu kadın varsa da bilmiyorum hiç tanıdığım bir sen varsın...
evet bir boga olarak hislerime guvenirim gercekten
ne diyebilirim ki.. hani bogazina duskun para sohret delisi olarak da biliniyoruz ya-hayir kesinlikle katilmiyorum
Burç saçmalığına inananlar var mı hala?
kaşarın önde gidenleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?