Astroloji & Burçlar Burcunuzun en iyi özelliklerini ne? gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Benim burcumun özellikleri gördüğünüz gibi :)) Sizin burcunuzun en iyi özellikleri nelerdir? Burcunuzun en iyi özelliklerini ne? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Zeki olmak 1 1 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Burcun akrep ya da kovadır senin
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 Kova +1 yıl Kova burcu olarak çok özgür ruhlu, bağımsızlığa aşırı önem veren biriyim 2 5 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Ocakta mı doğdun Yorumla UranüslüGeldi Kova +1 yıl Şubat Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Anladım Yorumla birumutmuyani Başak +1 yıl bana mesaj atar mısın bi konuma yorum yapmıstın danısmak istediğim bir şey var Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Kime diyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah kovalari benden uzak etsin ya vallaha nefret ettim narsist egoist ukala herbokolog insanlar hiçbir iyi özellikleri de yok. Neyse sen bu yorumu boş ver çok canimi sıktılar... 1 1 Yorumla melisaa02 Yay +1 yıl Yaw aşk olsun Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% Yay +1 yıl Aynı şeyler yay için de geçerli uzun uzun yazamam şimdi 😍😂 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Yok sanirim 😂 valla bize önyargı çok sevenimiz pek yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bilmiyorum burçların özeliklerini ama bu saydiklarin her insanda olmasa bile çoğunda olan özelikler. yani burçlarla bir ilgisi yok bence 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. Caliskan, azimli, guvenilir ve durust olmak. 0 0 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% Boğa +1 yıl Shshsh bende erindim.. sen benim yerime yaz valla 😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Lan neden hep kova var 😂 1 3 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Yav yine mi sen 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Bu gece boyle 😂 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Her zaman beklerim kapımız açık 😂😂 Yorumla
akdem906 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl fazla duygusal olmak herhalde 1 3 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Balık mîsın Yorumla akdem906 Koç +1 yıl hayır yengeç Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Balık da çok duygusal ondan sordum Yorumla
Marginata_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% İkizler +1 yıl İkizler, pratik zeka ve sosyallik 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Düşünceli, yardımsever, fedakar. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 559 cevap paylaştı. Sadık olması 1 2 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Burcun ne Yorumla Mario45 İkizler +1 yıl Boğa Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Kova +1 yıl Kova oluşu 👑 1 7 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Demek sende kovasın benim gibi 🙂 Yorumla cengiz____ Kova +1 yıl Eee kova kovayı çekermiş Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl İnanıyor musun burçlara peki Yorumla cengiz____ Kova +1 yıl Ya pek inanmam ama bir kovanın toplumdaki farkını direk görürüm Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Benim burcum beni tamamen anlattığı için ben inanıyorum Yorumla cengiz____ Kova +1 yıl Beni de anlatıyor Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Çevremdekileri de hep anlatıyor. Bu sebepten ötürü burçların doğru olduğunu düşünüyorum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ♒ kova 1 5 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Hangi ayda doğdun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ocak 27 Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl Bende 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa çok iyi Yorumla gencoyn-135 Kova +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zeki olmak
Burcun akrep ya da kovadır senin
Kova burcu olarak çok özgür ruhlu, bağımsızlığa aşırı önem veren biriyim
Ocakta mı doğdun
Şubat
Anladım
bana mesaj atar mısın bi konuma yorum yapmıstın danısmak istediğim bir şey var
Kime diyorsun
Allah kovalari benden uzak etsin ya vallaha nefret ettim narsist egoist ukala herbokolog insanlar hiçbir iyi özellikleri de yok. Neyse sen bu yorumu boş ver çok canimi sıktılar...
Yaw aşk olsun
Aynı şeyler yay için de geçerli uzun uzun yazamam şimdi 😍😂
Yok sanirim 😂 valla bize önyargı çok sevenimiz pek yok
Bilmiyorum burçların özeliklerini ama bu saydiklarin her insanda olmasa bile çoğunda olan özelikler. yani burçlarla bir ilgisi yok bence
Caliskan, azimli, guvenilir ve durust olmak.
Shshsh bende erindim.. sen benim yerime yaz valla 😂
Lan neden hep kova var 😂
Yav yine mi sen 😂😂
Bu gece boyle 😂
Her zaman beklerim kapımız açık 😂😂
fazla duygusal olmak herhalde
Balık mîsın
hayır yengeç
Balık da çok duygusal ondan sordum
İkizler, pratik zeka ve sosyallik
Düşünceli, yardımsever, fedakar.
Sadık olması
Burcun ne
Boğa
Kova oluşu 👑
Demek sende kovasın benim gibi 🙂
Eee kova kovayı çekermiş
İnanıyor musun burçlara peki
Ya pek inanmam ama bir kovanın toplumdaki farkını direk görürüm
Benim burcum beni tamamen anlattığı için ben inanıyorum
Beni de anlatıyor
Çevremdekileri de hep anlatıyor. Bu sebepten ötürü burçların doğru olduğunu düşünüyorum.
Bizi seven pek yokk;))
Takintili
Zeki, sadık
♒ kova
Hangi ayda doğdun
Ocak 27
Bende 22
Aa çok iyi
:)