- https://www.dailymotion.com/video/x8gpkuy00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendi burcumdur kötü şeyleri asla sevmem hani derler ya 10 tane ucuz tişört alıp farklı giyerim hayır abi 1 tane olsun kaliteli olsun herşeyin iyisini almayı tercih ederim mükemmelliyetçi bi yapım vardır sevince bağlı olurum çabuk sıkılırmıyım evet sıkılırım herşeyin en iyisini en güzelini daha çok yönelirim kız olsun vs. yapmacık tiplerden hoşlanmam bi çok şeyi umarmaz gibi gözükürüm ama içimde çokca düşünür dururum karşı cinste basit insanları sevmem kendi görüşü tarzı olan insanlar daha çok dikkatimi çeker başkasının aklıyla iş yapan pısırık insanları sevmem kendine güveni olanlar daha çok dikkatimi çeker dolu dolu yaşamayı severim boş kalmayı sevmem yemek yapmaya üşenirim ama yemeyi çok severim her zaman başarılı olmak isterim mücadeleci bi yapımda var diyebiliriz şimdilik aklıma gelenler bunlar oldu :)
01 Yorumla
Yay+1 yılBeni anlatmışsın sjsjjsjs
En İyi Cevaplar
+1 yılAçıkçası insanlara pek burçlarına göre değerlendirmiyorum yani borçları takip ediyorum ama işte şununla daha iyi anlaşırım bununla daha iyi anlaşırım gibi bir beklenti içerisine girerek hareket etmek bazen insanın yanıltıyor bazen de doğru çıkarıyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok konuşmaz sürekli senden bekler gibi ama onun yapısı aslında o enerjik degillerdir hemen birinden sevgilisi de olsa sıkılabiliyorlar
012 Yorumla
Soran+1 yılSıkılma konusunda hak veriyorum 😅
Akrep+1 yılSen yay burcu musun
Soran+1 yılEvet shshs
Akrep+1 yılCan evimden vurdun beni jsjsj
Soran+1 yılNiye shsgs
Akrep+1 yıl4 yıllık ilişkim vardı ayrıldım yakın zamanda o yüzden yay burcu kadınına roman yazarım o derece iyi biliyorum
Soran+1 yılAyy çok üzüldüm, yayın da karektersizine denk gelmişsin 🤣 kesin kendini beğenen üstün gören tip dimi
Akrep+1 yılHayır Çok mütevazi çok dürüst biriydi kendini de hiç beğenmezdi zaten
Soran+1 yılBak bu cümleden de dürüst kelimesine katılıyorum 🤣
Akrep+1 yılMesaj atamıyorum yeni olduğum için bi özele gelsene harbi
Soran+1 yılBeni eklesene
Akrep+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılGördüğün yay burcu insanları biraz daha ölümsüz ve gergin oluyorlar bir de mükemmeliyetçi yanları var Ama bu Genelde iş konusunda böyle
14 Yorumla
Soran+1 yılEe bu benim 😅
Cevap sahibi+1 yılSen kendini mi çözmeye çalışıyorsun burada😃😃😃
Soran+1 yılHayır , sadece genel olarak yaylar benim gibi mi onu cozmeye çalışıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılSelen burcuna bağlı birazcık da yükselen burcunuz nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence düşüncelidir ve aynı zamanda detaycıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 😅🤞
u +1 yılTabi ki 😅
+1 yılBen YAY burcuyum. Ateş grubuna dahil Yay burçları pozitif enerjileri, neşeleri ve uyumlu yapılarıyla bilinirler. Yüksek enerjileri sayesinde her şeye yetişebilen bir burçtur. Öğrenmeyi, yeni kültürler tanımayı severler. Seyahat etmek onlar için olmazsa olmazlardandır. Girişkendirler, sosyalleşmeyi severler. En kötü zamanlarda bile hayatın iyimser tarafından bakmayı bilirler. Etrafındakilere de bu pozitiflikleriyle destek olurlar. Yay burcunun eğitime düşkünlüğü akademik seviyeyedir. Yetenekleri çok olan bu burcun spora karşı da oldukça yeteneği vardır. Burçların arasında en şanslı burç olarak ilan edilmişlerdir. Ortama girdiği anda neşeleriyle herkesin enerjisini yükseltirler. Her şeyden kolayca sıkılabilen bir yapıları vardır. Özgürlükçüdürler, kısıtlanmak istemezler. Anı yaşarlar. Düşünmeyi, araştırmayı severler. Hayatı sorgulamayı severler. Kendileri iyimser bir karakterde oldukları için bu durum bazen her şeye kolayca kanmalarına neden olur.
20 Yorumla
+1 yılBiz yrngrcler gibi duygusallar onu biliyorum sahiplenici mukemmeliyetci oluyorlar. Ay yay olan bi kankamin elinden neler cekiyorum.🤦♀️
21 Yorumla
Soran+1 yılBenimde arkadaşlarım benden ne çekiyorlar bir bilsen 😅🤣
- Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılOzgur ruhlu ve rahat insanlar diye biliyorum. Tabii herkes farklidir, ayni olacak diye bir kural yok:)
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle ben de özgür ruhlu ve rahat biriyimdir...
+1 yılMerhaba
Yay burcuna sahip insanlar genelde çok iyimser olurlar. Özgürlüklerine oldukça düşkündür bu burca sahip kişiler. Yani hayatına müdahale edilmesini hiç sevmezler. Gezmeyi eğlenmeyi çok severler. Çok sosyal bir burçtur. Aynı zamanda da çok anlayışlı ve karakteri gerçekten çok güzel bir burçtur. Hayatına girdiyseniz eğer yay burcunun sizi ilgiye boğar.
00 YorumlaAçık konuşmak gerekirse ben yani yengeç burçlu birisinin ağzından duyacak olursan tam bir güzel kardeşim.
tabi şimdi ben her yaya bunu demiyorum fakat gördüğüm bir çok yay böyle çok fazla flörtöz ve ne bilim oynak yerinde duramayan video değiştirir gibi sevgili değiştiren tipler...
10 Yorumla
+1 yılİnstagramdan buraya bak🙂
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=06 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak beni anlatmış...
Yay+1 yılSende mi yay burcusun ❓️
Soran+1 yılEvet 😅
Yay+1 yılYaY burcu olanların sayısının artması çok güzel 😊 Bende yay burcuyum. Canımızı sıkan olursa uçar gideriz bir daha bulamazlar 🙂
Soran+1 yılBen genelde sovuyorum icim rahat oluyor öyle sonra hayatımdan çıkartıyorum sjsjs
Yay+1 yılBen sövmeden hadi hadi hadi der kapıya koyarım 🙂
+1 yılGenel olarak burçlara inanmıyorum onun için çok ilgilenmiyorum burçtan çok karakterine insan olarak bakiyorum
10 Yorumla
+1 yılTıp okurlar egosit olurlar birazcık bir de karşıdakinin mesleğinin noldugunu önemsemeden vasıfsız diye niteler statüye önem verir 😅😃
13 Yorumla
Soran+1 yılHartiladim seni bana senden davulcu bile olmsz demiştin 😅 ya ama ben üçüncü girişimde tıpı kazandım nasıl piskolojim bozulmuştu haberin var mı evde kalmaktan kafayı yiyecektim yani tabikide sevinecem yeni hayatım için attığım ilk adım...
Soran+1 yılHatırladım* olucakti
Oğlak+1 yılBaşarılar sadece egoyu kenara bırak kutsal bı mesleğin var
+1 yılYay burcu ateş gurubudur lider yönü vardır kendi burcumdur eğlenceli maceraperst ve azimlidir. İnsana hayvana değer verir ama hak eden insana kararlıdır ama ateş gurubu olduğu için öfkelidir haksızlığa adaletsizliğe karşı yakıp yıkar insanların anlaşacağı ilk 3 burç için de diye biliyorum birde
00 Yorumla
+1 yılözgürlüğüne en düşkün burçtur kısıtlamaya gelemez. eli açıktır. arkdaş canlısı güler yüzlü sıcakkanlı bi burçtur. ani parlar abi söner. toplumda hep dikkat çeker ve fark edilir. ilişkide sorumluluk almasını ve gerketiğinde özgürlüğünden fedakarlık yapmasını bilir. iyi bi eştir. ailesine düşkün olur ve her daim iyi niyetli insnalardır yaylar.
00 Yorumla
+1 yılEğlenceliyizdir, bir şekilde makarayı buluruz, samimiyizdir, bütün burçların özelliklerini taşırız ama özgürlüğümüz önceliktir ve birazda çabuk sıkılırım, tutulduğumuz şeyi bırakmayız vs
00 Yorumla
+1 yılOkuduğum kitapta yay burcunu iyi hatırlıyorum. İstersen eve geçince yay burcu kadınının sayfasını atabilirim.
07 Yorumla
Soran+1 yılOlur 🌸
Yay+1 yılBana da atarmisin knka
Kova+1 yıl@esmayaakarrr size de mi yay burcunu atıyım yoksa özel bir isteğiniz var mı?
Yay+1 yılHayır sadece yay burcu
Kova+1 yılYolladım 😌
Kova+1 yılTabii ama küçük bir ricam olucak size de uygun olursa. KS'de resim atma olmadığı için hepsini teker teker İnternete yükleyip link atma durumunda kalıyorum. Size ulaşabileceğim herhangi fake bir instagram veya herhangi bir platform olursa resimleri daha kolay atabilirim.
+1 yılÖzgürlüğüne düşkün , inatçı, başına buyruk, umursamaz, fazla fazla iyimser tam bir polyanna abidesi
17 Yorumla
Soran+1 yılPolyans iki yüzlü oyuncu demek yalnız sjsja iyi ozelliklikleri sayıp kötü karakterle nasıl tamamladın😁
Yay+1 yılBilmem ama genel olarak pozitif hemen sıkılır monotonluğa dayanamıyor
Soran+1 yılSıkılma fiili tüm yaylarda ortak özellik 😅🤞
Yay+1 yılHangi ay aşko
Soran+1 yıl5 Aralık bende yay :)
Yay+1 yıl30 Kasım bende
Yay+1 yılAma şunu söylemeliyim ki zodyakın en farklı kadını yay
Kendim yay ım, takıntılı yerine göre vurdumduymaz (kendi hayatında),
Sahiplenici, duygusal gibi gidiyor dkdk04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleyim...
Soran+1 yılEvet ondan yay sorusunu sordum ya 😅🤞
+1 yılNe bilelim kahinmiyiz sizde böyle şeylere inanarak yaaaw çok iyi insanlar bu burclarrr diyerek ağlarsınız iki gün sonra
00 Yorumla
+1 yılyoutubeda gezi videoları çekenler var ya bi bakıyorsun bi ülkede bi bakıyorsun başka bir ülkede işte onlar hep yay burcu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok özgür ve rahat olurlar. Kısıtlanmayı asla sevmezler. Sözlerine güven olmaz. Kadınlarda nasıl bilmiyorum ama yay burcu erkeğinden kesinlikle uzak durmak lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılOh neyseki ben kadınım shshs valla ben guvenilirim sadigim safimn😅
Cevap sahibi+1 yılHerkes aynı olmuyor ya benim 2 eski sevgilimde yay burcuydu ve verdikleri sözleri tutmadılar. Erkeklerin genel özellikleri öyle olsa da yay burcu özelliğinde var bu
Soran+1 yılHayatım erkekler zaten srfsz yaratıklar değil mi , burçla alakası yokki erkek demek srfsz yalancı demek yani 😅
Cevap sahibi+1 yıl😅 Öyleler tabii ama aralarında istisna olanları da vardır belki.
+1 yılBurçları bilmiyorum ama senden gördüğüm kadarı ile değişik oldukları kesin 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılHe valla öyleyim amcam 😅🤣🤣
Burçların hepsi yalan yalan anlayın artık bunu.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bu sinir amcam
Soran+1 yılAmca sürekli bişey yazıyorsun sansurleniyor inşallah küfür etmiyorsun dur
+1 yılAcımasız kalpsiz vicdansız merhametsiz ve sadakatsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok yanlış izlenim sanırım yayın karektersizine denk gelmişsin tüm yaylar hakkında genelleme yapmayın lütfen
+1 yılçapkınlardır, özgür olmayı severler. Gezmeyi çok severler bu kadar biliyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYay burcu kadını olarak söylüyorum özgürlüğüne düşkün patavatsız güler yüzlü enerjik aşırı rahat vurdumduymaz biriyim
00 YorumlaBen yay burcu kadınıyım ve yükselenimde yay. Oldukca sabirsiz biriyim, çok çabuk sıkılıyorum. Çok konuşan, çok gülen. Yanlış olmayı hiç sevmem. Kimse arkamdan konuşunca o kişiyi asla takmam. Gezmeyi severim ama ev daha çekici geliyor bazen.
00 Yorumla
+1 yılBirader valla bir psikolojik şidd*tleri var. 6 tane hastalığım var şu an anlarsan. Burçcuların dediği gibi yumus yumus insan değiller. Bir de manipüle yetenekleri çok gelişmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy tüm yaylar mi aynı olur 🥺
Yengeç+1 yılBir de böyle ballarında ballarında anlatıyorlar ya... Abi sivri dilleri ile insanı kahrederler ya
+1 yılHep eglenmek istiyorlar gorundukleri kadar ozguvenli degiller ama cok eglenceli insanlar kotu yani cok cabuk sıkılıyorlar iliskide sen asla sıkılmazsin ama onlar seni cabuk tuketip sıkılabiliyorlar
10 YorumlaBurçlar hakkında park bilgim yok ama rahat bir insan diye düşünüyorum
10 YorumlaBir yay olarak enerjik mükemmeliyetçi hırslı eğlenceli yerinde durmayı sevmeyen dikkati hep dağınık libido tavan aşk hayatı yok unuttuğum bir kaç özellik daha vardır
00 Yorumlabn de yay burcuyum ama çabuk sıkılmıyorum ya... Diğer bütün özelliklerini taşıyorum ancak "sıkılma" konusunda ayrışıyorum.
00 YorumlaBen yay merhaba biraz neşeli sever fazla gezmeyi sevmez gibi kimseye güvenmez aşk adamı yalnızlığı sever ☺️
00 YorumlaYay burçları çok ama çok gıcık bir burç katlanması zor insanlar daha gıcığı dünyaya gelmemiştir net !
00 YorumlaBeni dinlersen eğer bukadar canım bir algoritma saçmalığını takma kafana:) Bı insan senin için iyiyse hiçbir özelliğine takilmassin
00 YorumlaYay burcuyum ve kendimi çok seviyorum keşke herkes yay burcu gibi olsa enerjik neşeli kalbi dilinde kıpır kipirdr
00 YorumlaErkeği sınırlı agresif olur dengesiz olur. Bipolar gibi tavırları oluyor hep yay erkeğinin. Kadınını nasıl bilmem ama erkeği böyle.
00 YorumlaYay burcuyum ama yayla alakam yok Yay hariç tüm burçlardan biraz almış gibiyim
10 YorumlaYay burcundan allah uzak etsin yaaa cıkarcı yalancı pislikler
10 YorumlaRisk almaktan ve hayata açık durmaktan zevk alan bir burçtur.😊
10 YorumlaÇok eğlenceli umursamaz özgür ruhlu gezmeyi çok seven tutkulu bir burç
00 Yorumla
+1 yılYay burcu eğlencelidir başlarda sonradan kötüdür hele erkeği uzak durulmalı
00 Yorumla
+1 yılHepsi için söyleyemem ama bazı yay kızları çok kıskançlar.
00 YorumlaGezmeyi seven özgür ruhlu kafasında çok kuran insanlar
00 Yorumla
+1 yılYa bende yay burcuyum ama hic inanmam ama bazilari ayak fetişi dır mesela ben
00 Yorumla
+1 yılEğlenceli, neşeli, duygusal , sevdiğinde sadık sevmedginde kayitsiz
00 Yorumla
+1 yıltakilmak icin eglenceli insanlar ama yok bi omur gecmez
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyi ciddiye almazlar gerçekten çok sinir bozucu insanlar
00 Yorumla
+1 yılYaylar dışardan baktığın zaman dopdolu görünüp içine baktığın zaman genel olarak bomboş insanlardır
00 Yorumla
+1 yılCok nazarcilar kiskanclar kadinlari icin söyluyorum
00 Yorumla
+1 yılçok duygusal kırılgan mert ve utangaç...
11 Yorumla
Soran+1 yılBen cimriyim biraz shsgs diğer özellikler ise kesinlikle 🤙
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 sene hayatımda bulundurduğum kişi yay burcuydu. 1 senesi sevgiliydik. Neyse çözersen bana da anlat ben pek çözemedim djdjjd
00 Yorumla
+1 yılÇok patavatsız ve bedavacılar
04 Yorumla
Soran+1 yılBedavaci derken?
Terazi+1 yılPara konusunda hep bana hep bana yapıyorlar
Soran+1 yılOha mükemmel tespit 😅 sanırım bende paraya düşkünüm sjdhs
Terazi+1 yılAhaha burçlardan çok iyi anlarım ben kdkf
Yay burcuyum istediğini sor
06 Yorumla
Soran+1 yılBende yay burcuyum 😅 kendini nasıl tanimlarsin?
Soran+1 yılBen bence safin tekiyim shsh güvenilir sadık sinirli kıvrak zeka fazla konuşmam yani esprili biriyimdir ama o kadar da eğlenceli değilim
Soran+1 yılYaylardaki en ortak özellik sanırım çok çabuk sıkılmalari 😅
+1 yılEglenceli komik oluyolar genelde
00 Yorumla
+1 yılKarakterine bak, burcuna değil
00 YorumlaÇılgındır sempatiktir kafaya herşeyi takmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYay erkekli burclari cok iyi sadakatli flortoz burclardir.
00 Yorumla
+1 yılDeliyim õzgürüm çilginimmm
00 Yorumla
+1 yılGenelde gergin olurlar
Yay oldukları için00 Yorumla
+1 yılHava grubu biraz değişiktir.
00 Yorumla
+1 yılHiç tanışmadım hanımefendi bilgim yok
00 Yorumla
+1 yılUçarı kaçarıdır.
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi