Mezopotamya da milattan önce 2500 yılında gökyüzündeki pırıltılı yıldızların gezegenlerin insan kaderini etkileyen Tanrılar olduğuna inanılırmış. Yani burçlara ve astrolojiye inananlar Hulka, Süpermene, Örümcek Adamada inanıyordur eminim 😁
Hayır bide gelip astrolojiyi ölümüne savunup hayatını ona göre şekillendiren amip beyinliler var çok gülüyoruz size ya 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eminim ki ben kadar… Gizli üye olarak klavye arkasına saklanıp. Aslan kesildiğin için. Sana daha çok gülüyoruz. Bilimi inkar ettiğin için, sıfır astroloji bilgi ile çok bilmişlik tasladığın için, eminim ki senin gibi inanmayan cahillere bir insan, nasıl oluyor da bu kadar genç yaşta bu kadar cahil kalabilir diye daha çok üzülüyoruz. Gerçi inanmayan ahmaklara, bilgisi olmayan cahillere kesinlikle cevap bile vermiyor. Ne de yazıyoruz. Onu geç muhatap bile olmuyoruz. Fakat devran geri döndüğünde… Kafanı kontrol edemediğin gün. Ne oluyor acaba bana dediğin gün, uyumsuz bir insanla evlilik yaptığında. Neden yürümediğini sorguladığında inanmaya başlarsın. Veya hayat boyu hayatının altüst olduğunda deneyimlemeye başladığında inanmaya başlarsın. Çünkü hep böyle olur. İster inan, ister inanma. Hiç olmazsa kapasiteni genişlet inananlara saygın olsun.
Ne kullanıyosun sen ya? bana 1 tane bilimsel kanıt sun senden özür dileyeceğim hadi bekliyorum.
Ne burcun ve yaş kaç? Ona göre yorumlayacağım dürüst ol.
sen bana bilimsel bir kanıt sunmadığın sürece ne burcumu söylerim ne de senden özür dilerim okey
Sana ne kadar ispat edilirse edilsin yine de söylemeyeceksin. Kauntum Fizik ve matematiktir. Gök cisimlerin hesaplanmasıdır.
Yahu ne ispatı :D "Bilim" astrolojiyi ciddiye bile almıyor astroloji bilim değil sözdebilimdir yani palavradan ibaret. Kanıt sun diyorum sunamıyorsun neden? çünkü yok öyle bir dünya bu evren tamamen fizik kuralları ve gerçekliğe uygun hareket ediyor, senden milyonlarca kilometre ötedeki gezegen sana karakter yükleyemez. Karakterini Allah sana doğarken veriyor zaten iyice çığrından çıktınız be yazık size.
Al ben sana kanıt sunayım, gerçeği öğrenmeye cesaretin varsa baştan sonra kadar okursun.
www.webtekno.com/...burclar-gercek-mi-h106209.html
Özellikle metnin sonunu iyi okumanı öneririm.
Kuranı kerimi okumanı tavsiye ederim en büyük kanıt orada 12 burçtan bahseder. Burcunu söylemiyorsun çünkü yüzsüzlüğüne ukalağına dair rezil olmak taşlanmak istemiyorsun. 😁😂 Saklanmaya devam et korkaklığınla korkak şey
Uyduruk bilgilere inanman çok komik. Olmadığını kanıt gibi gösteren saçmalıklara inanıyorsun kanıt olanlara inanmıyorsun. Allah akıl fikir versin sana
hahah işte buna çok güldüm ya kfsdjgjhgd Sen Kuranı kerimi daha anlamamışsın gelmiş burada burç yazıyor diyorsun :D önce git o burçları nasıl anlatıyor nasıl tanımlıyor Kuranda onu öğren sonra gel tartışalım :D ama git önce onu öğren hadi
Hulk gerçek