Astroloji & Burçlar Burcuna göre melek misin şeytan mısın? Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Başak burcu: Melek Güncellemeler+1 yıl Kova: şeytan Burcuna göre melek misin şeytan mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum genel olarak kendim gibiyim ve eğlenceli olmayı seviyorum 0 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% Koç +1 yıl Ben hep şeytanım demiştimKS de vb hatta seksi kızlara"Ben sizin şeytanınız, siz benim kara meleklerim" 😈❤️🔥Diye çok yazdım Instagram da vb ph deDemek ki şeytanmışım çünkü koç burcum 0 0 Yorumla
hayatkaradag Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Terazi +1 yıl MelekŞeytan olsaydık hiç üzülmesdik 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Her masada şeytan olarak varız püğğ (burcum kova, yükselen oğlak🤦🏼♀️) 0 1 Yorumla Vanessa-_ Yay +1 yıl Benim de öyle jdjdj Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% Balık +1 yıl aslan orulbicucu pederde aslan sqym öyle burçmu olur sabah laf sokar akşam lah sokar sanırsın dünyayı yaratmış 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Başak +1 yıl Burcum yok. Onun yerine ben söyleyeyim. Melek😅😅 0 2 Yorumla Vanessa-_ Yay +1 yıl Başak burcuna şeytan yazacaktım senin için melek yazicam 😂 Yorumla NevHa Başak +1 yıl Teşekkür ederim 🌸😅😅 Yorumla
natokafanatomermer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Koç... Şeytan da bir melektir diyorum teşekkürler 😅 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% Kova +1 yıl Kova: Şeytan 😈 evet, övünmek gibi olmasın ama biraz öyleyimdir.. 😂😅 0 0 Yorumla
zitronelila_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% Akrep +1 yıl Şeytan mısın melek misin sanki benden yürekli misin... 0 0 Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% Yengeç +1 yıl Aslandan olsa olsa kedi olur ne tanrısı 😂😂😂 0 0 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% Yengeç +1 yıl Bu kadar kapasiteye rağmen kullanmıyorsam tabi ki de melek olucam mg iyiliğiniz için 0 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% Aslan +1 yıl Tanrı mı? Tövbesteyşın tövbesteyşın jdjdjdjd 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% Oğlak +1 yıl Ben kim şeytanlık kim nickimin simgesi 666 olması ve bu sorunun çıkması 😊😎 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 İkizler +1 yıl La nasıl İkizler şeytan olup terazi melek olabiliyor tam tersini görüyorum her seferinde ben 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. 😈😇 ahah yerine göre diyelim.. Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% İkizler +1 yıl Şeytan 😈😈Aslan da TANRI tobe estağfurullah 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı. Başak yok dostum 0 2 Yorumla Vanessa-_ Yay +1 yıl Güncelde Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Doğru söylemiş cidden Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. şeytan çıktım (oğlak) 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Melek çıktım ( balık) 😇 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. Kova hem seytan hem melek anlasilan.😅 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benden meleği azrail 🤣 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Başak +1 yıl 2 kere kova yazılmış başak nerde :d 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% Oğlak +1 yıl Tövbe yarabbim şeytan diyor. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi melek olamaz ya kabul etmiyorum 😃 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Oğlak +1 yıl Şeytanmi melek gibiyim oysaki🙄 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% Boğa +1 yıl Melek gösteriyor ama yanılıyor bu harita 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Melek 👼 😇 🐠 0 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% Aslan +1 yıl Aslana niye öyle saçma bir şey yazdım ki? 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% Başak +1 yıl Başak özel olduğu için mi eklenmedi 😎 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 658 cevap paylaştı. Melek gibiyim 1 0 Yorumla
uu4uj3hko Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% Terazi +1 yıl başak yok 0 1 Yorumla Vanessa-_ Yay +1 yıl Güncelde Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl ee başak nerdde 0 2 Yorumla Vanessa-_ Yay +1 yıl Güncelde Yorumla KayıpPsikopat_2 Başak +1 yıl doğru şeytanda melek :D Yorumla
__Denizzz_ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Başak +1 yıl Basak yok burada bile dışlandım wow 0 2 Yorumla __Denizzz_ Başak +1 yıl Aa melek oldum 😅 Yorumla Vanessa-_ Yay +1 yıl Jsjsjs Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa, melek. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Yengeç burcuyum genel olarak kendim gibiyim ve eğlenceli olmayı seviyorum
Ben hep şeytanım demiştim
KS de vb hatta seksi kızlara
"Ben sizin şeytanınız, siz benim kara meleklerim" 😈❤️🔥
Diye çok yazdım Instagram da vb ph de
Demek ki şeytanmışım çünkü koç burcum
Şeytan olsaydık hiç üzülmesdik
Her masada şeytan olarak varız püğğ (burcum kova, yükselen oğlak🤦🏼♀️)
Benim de öyle jdjdj
aslan orulbicucu pederde aslan sqym öyle burçmu olur sabah laf sokar akşam lah sokar sanırsın dünyayı yaratmış
Burcum yok. Onun yerine ben söyleyeyim. Melek😅😅
Başak burcuna şeytan yazacaktım senin için melek yazicam 😂
Teşekkür ederim 🌸😅😅
Koç... Şeytan da bir melektir diyorum teşekkürler 😅
Kova: Şeytan 😈 evet, övünmek gibi olmasın ama biraz öyleyimdir.. 😂😅
Şeytan mısın melek misin sanki benden yürekli misin...
Aslandan olsa olsa kedi olur ne tanrısı 😂😂😂
Bu kadar kapasiteye rağmen kullanmıyorsam tabi ki de melek olucam mg iyiliğiniz için
Tanrı mı? Tövbesteyşın tövbesteyşın jdjdjdjd
Ben kim şeytanlık kim nickimin simgesi 666 olması ve bu sorunun çıkması 😊😎
La nasıl İkizler şeytan olup terazi melek olabiliyor tam tersini görüyorum her seferinde ben
😈😇 ahah yerine göre diyelim.. Keyifli akşamlar..
Şeytan 😈😈
Aslan da TANRI tobe estağfurullah
Başak yok dostum
Güncelde
Doğru söylemiş cidden
Melek çıktım 🧚♀️
şeytan çıktım (oğlak)
Melek çıktım ( balık) 😇
Kova hem seytan hem melek anlasilan.😅
Tanrıymışım vay bee👸
Tövbe haşa tanrı diyor
Oha lan melek mişim 👼🏻
Kova hem şeytan hem melek? :D
Benden meleği azrail 🤣
Şeytan olmuşuz iyi mi 😂🤣
Seytan heheh:'<
Ben hiç biri değilim yokum orada
Şeytan , bence de 😎😂
2 kere kova yazılmış başak nerde :d
Tövbe yarabbim şeytan diyor.
Terazi melek olamaz ya kabul etmiyorum 😃
Yay-seytan ejwjjj
aslan der susarım xmdmwlğqğ
Aslan jdjdjdj
Şeytanmi melek gibiyim oysaki🙄
Melek gösteriyor ama yanılıyor bu harita
Melek 👼 😇 🐠
Aslana niye öyle saçma bir şey yazdım ki?
Başak özel olduğu için mi eklenmedi 😎
Kova - Melek çıktı iyimis 🤣🤣🤣
kovalar hep şeytandır
Tanrı mı.. tuvbe tuvbe 😂🦁
Yay burcuyum 😂😂😂
Meleğim ben melek sdfghds
Şeytanın ta kendisiyim knk 😀
Yay
Şeytan 😈
Oğlak Şeytan
Melek gibiyim
Şeytan