Astroloji & Burçlar Burçların doğası nasılmış? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor Senin burcun hangisi? Güncellemeler+1 yıl Süper 🥳 Burçların doğası nasılmış? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç ama doğru değil yani kıskanç değilim ama koruyucuyum 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Kova. Çok doğru bağımsız dolayısıyla özgür ruh her zaman. Aşk gelip-geçici olduğu için ondan inanmam. 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% Aslan +1 yıl "Dikkat çekmeyi sever, başarılıdır. "Voov😈 1 0 Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% Koç +1 yıl Koç 😊🙈lider ama henüz liderliğimi gösterecegim bir durum olmadı🙈 1 0 Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% Terazi +1 yıl Haksızlığa dayanamam , her şeyin en iyisini isterim 😂 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% Aslan +1 yıl Dikkat çekmek hiç tarzım olmamıştır. Hele hanım sevgilim varsa 😄 1 0 Yorumla
wcanesen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% Kova +1 yıl burcumu dün öğrenmem ile birlikte bağımsızlığım ve aşka olan negatif bakış açımı desteklediğini fark etmem şaşırtıcı. ne zaman doğmam geleceğimi etkilediğini düşünmüyorum ama tespit tespittir. 0 0 Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% Oğlak +1 yıl Ben dogamla tam uyumsuz olmasını yükselen burcla mi aciklayacaksiniz. O da benim burç gibi düşünüyor 😂😂😂 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 451 cevap paylaştı. Yenilikçi özgür ve gezmeyi çok seven tam benim 🤠 0 0 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% Aslan +1 yıl Kızlar burçları boşverin hepinize birer tane ben lazım :)) 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% Boğa +1 yıl Boğa.Sabır var ama o sabır gittiğinde olanları anlatmamış 😀 0 0 Yorumla
Ananla5gece Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Boğa +1 yıl Burçlara inanmıyorum. Hiçbir bilimsel kanıtları yok 0 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Yay +1 yıl Yenilikçi özgür ve gezmeyi seven doğru 0 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% Yay +1 yıl Yay burcu olarak kendi burcuma onay verdim✓ 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Her şeyin en iyisini istermişim 1 0 Yorumla
bestiiikub Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Yay +1 yıl Gezmeyi sevmeyen burç mu var Allah aşkına ama doğru çıkarımlar 😂 0 0 Yorumla
Mkluz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Koç +1 yıl Koç burcuyum çoğu burç özelliklerimi taşımıyorum 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Dikkat çekmeyi sever, başarılıdır. 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Yenilikçi özgür ve gezmeyi çok sever.. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 746 cevap paylaştı. Boğa yine her zaman ki gibi 😅 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% Akrep +1 yıl İnatçı hükmedici ve kuşkucudur. 0 0 Yorumla
Gelecek_Karanlık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% Kova +1 yıl kova yine bildiğiniz gibi :=) 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 Başak +1 yıl İçine kapanık ayrıntılarla uğraşan biriymişiz 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 685 cevap paylaştı. Kova 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Boğa, doğru.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yengeç ama doğru değil yani kıskanç değilim ama koruyucuyum
Kova. Çok doğru bağımsız dolayısıyla özgür ruh her zaman. Aşk gelip-geçici olduğu için ondan inanmam.
"Dikkat çekmeyi sever, başarılıdır. "
Voov😈
Koç 😊🙈lider ama henüz liderliğimi gösterecegim bir durum olmadı🙈
Haksızlığa dayanamam , her şeyin en iyisini isterim 😂
Dikkat çekmek hiç tarzım olmamıştır. Hele hanım sevgilim varsa 😄
burcumu dün öğrenmem ile birlikte bağımsızlığım ve aşka olan negatif bakış açımı desteklediğini fark etmem şaşırtıcı. ne zaman doğmam geleceğimi etkilediğini düşünmüyorum ama tespit tespittir.
Ben dogamla tam uyumsuz olmasını yükselen burcla mi aciklayacaksiniz. O da benim burç gibi düşünüyor 😂😂😂
Yenilikçi özgür ve gezmeyi çok seven tam benim 🤠
Kızlar burçları boşverin hepinize birer tane ben lazım :))
Boğa.
Sabır var ama o sabır gittiğinde olanları anlatmamış
😀
Burçlara inanmıyorum. Hiçbir bilimsel kanıtları yok
Yenilikçi özgür ve gezmeyi seven doğru
Gezmeyi cok seviyorum evet ama gezemiyorum kisin evdeyim
Liderim, fethetmeyi severim
Yay burcu olarak kendi burcuma onay verdim✓
Yengeç 😀🙏 işte bu 🙏☘☕
İçine kapanık, ayrıntılarla uğraşan.
Her şeyin en iyisini istermişim
Gezmeyi sevmeyen burç mu var Allah aşkına ama doğru çıkarımlar 😂