Astroloji & Burçlar Akrep erkeği neden kız gibi davranır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Davranır. vetrip atar. ki Güncellemeler+1 yıl Bide ben neyaparsam. onu yapiyo Akrep erkeği neden kız gibi davranır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Karakteri öyledir 1 0 Yorumla
NeoMask Takip Et Bilge Yaş: 44 Koç +1 yıl Burclara bagli degil karakterle ilgili o herkesin karaktrri farkli 1 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% Akrep +1 yıl senden ilgi bekliyordur 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben sureklovivoc okamamkiya. Yorumla axiakrep Akrep +1 yıl anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Surekl (i ilgi göstermek. zor. ua Yorumla axiakrep Akrep +1 yıl kanka sen ne yazıyosun ya Yorumla Soran +1 yıl Ofya Yorumla Soran +1 yıl Kimse beni anlamiyo Yorumla axiakrep Akrep +1 yıl türkçe yazmıyosun ondandır Yorumla Soran +1 yıl Odamı öyle sence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Akrep Burcu arkadaşım var gay olduğundan şüpheleniyorum hepsimi böyle acaba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karakteri öyledir
Burclara bagli degil karakterle ilgili o herkesin karaktrri farkli
senden ilgi bekliyordur
Ben sureklovivoc okamamkiya.
anlamadım
Surekl (i ilgi göstermek. zor. ua
kanka sen ne yazıyosun ya
Ofya
Kimse beni anlamiyo