Bildim kadarıyla ölüm görmek ömür uzatmakmış öyle diyorlar ama rüyan hayırlı bir rüyaya benziyor korkma korktukca aklında kalır bilinç altında yerleşir defalarca görürsün altı üstü bir rüya hayırlısını dile
Bilinç altında şu an kendi kendine durup durup düşünüyorsun bir şeymi olcak bşr şey mi var diye uyurken zihnini boşalt bunu düşünerek uyuma defalarca görmeye devam edersim yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Stres birikir, bilinçaltın boşaltır; uyku rutinini sakinleştir biraz.
O bende de oluyor, kendimi kötü hissetmeye başladım artık
Ne gördün hayır olsun
Sağ ol, ölümler falan görüyorum. Savaş gibi şeyler de gördüm, hep bir panik ve korku içinde ailemi korumaya çalışıyorum.
Bildim kadarıyla ölüm görmek ömür uzatmakmış öyle diyorlar ama rüyan hayırlı bir rüyaya benziyor korkma korktukca aklında kalır bilinç altında yerleşir defalarca görürsün altı üstü bir rüya hayırlısını dile
Haklısın, dikkat ettiğim şey 4 gecedir böyle ve artık düşünmeye başladım ne var acaba diye
Bilinç altında şu an kendi kendine durup durup düşünüyorsun bir şeymi olcak bşr şey mi var diye uyurken zihnini boşalt bunu düşünerek uyuma defalarca görmeye devam edersim yok
Deneyeceğim, birazdan uyurum zaten
Dene zihnini boşalt rahat ol hepimiz bu tip rüyalar görürüz ama sen bunu takarsan seni hasta eder kötü eder iyi uykular dilerim efendim
Tekrar teşekkürler 🙂
3 ihlas 1 fatiha oku yat hiç bişey olmaz
Yatarken bi şeyler oku
Üşüyorsun. Üstünü kalın ört.
Bilinçaltına neler varsa artık
Ne görüyorsun mesela önemli olan o
Anne ölümü, hep bir yere gidememk, birine ulaşamamak, ama her rüyada genel olarak aile koruma çabası var.
Kolay ya çözümü
Nedir
Yazcam site kaldircak yorumu boş ver
Siz bilirsiniz.
👍👍👍enerjin düşük negatif pozitife çevirmeye calis
Aşkım abdestin var mı?
Bosalmadan yatmamaya bak
Ne tür rüyalar görüyorsun
Gece az ye.
Bilincaltiyla alakalı bir durum