İkizler-yay
Yengeç- oğlak gibi
Yoksa aşk daha mı özel zıt burçlarla ilişki yaşamak. Ne düşünüyorsunuz?

İkizler-yay
Yengeç- oğlak gibi
Yoksa aşk daha mı özel zıt burçlarla ilişki yaşamak. Ne düşünüyorsunuz?

hayır tabi ki zır kutuplar birbirini çekmez tam tersi birbirini iter. çünkü zıt kutuplar birbirleri ile anlaşamazlar. bu yüzden de karakterleri ters gelir. uyumlu olamazlar ve sürekli tartışmalar yaşanabilir. Ben mesela eğlenceli olmayı seviyorum. şimdi aşırı sessiz birisi ile anlaşamazdım.
Benim anlaşamadığım tek burç Başak armutun sapı üzümün çöpü , Ego 1.500 Küstahlık , edebiyat , show cabası , burçlara çok takılmam ama Başak ve ben yan yana gelmiyelim mümkünse iyi akşamlar
Fizikte manyetizma için geçerli olan bu kural, ilişkilerde işlemez. Sizinle zıt karakterde olan biriyle emin olun uzun süreli bir ilişki yaşamak istemezsiniz, yıpratır, yorar.
EİG için teşekkürler 🙂
Hayatımda yaşadığım en tutkulu aşkı da seksi de Boğa erkeği ile yaşamıştım. Şu anki partnerim Aslan. En yakın arkadaşım da erkek ve Kova. Yani hepsi doğru 😄
Akrep burcuyum
Seni zıt kutuplar çekiyor. Bazılarına öyle oluyor.
Cevap
6Cevap
Bilmem hic boyle bir istatistikte bulunmadim ama uyumlu burcla anlastigim dogrudur. Kova in👍 basak👎 out ama ikizlerle bazen garip bir benzerlik yasadigim dogrudur. 😇
Niye ilk olarak Yengeç - Kova sonra Oğlak - Yengeç şeklinde? Var bu işte bir terslik :D
Kişişeldir direk burçlara baglamam :) istesek zıt burçlada mutlu edersen mutlu olursun diye düşünüyorum djkd
Zıt kutuplar birbirini çeker ama bazı durumlarda da uyum olmayınca olmuyor.
İkizler burcuyum ve cidden başak burcu ile olmuyor tabi yükseleninde sabit bir burç varsa.
Aslan burcuyum. Akreple olmuyor. Yıpratıcı bir ilişki oluyor
Cekmez balik terazi boga akrep aslan nefret ederim hic anlasamam bunlarda degisikler
Ne zaman dikkatimi bir erkek çekse çoğu başak burcu çıkıyor. Demek ki bu yüzdenmiş
demekki bu yüzden başaklar bana denk geliyor
Zıt kutuplar birbirini çekermiş ya
yok çekmez bence.
Hiç yay ile karşılaşmadım
Teraziyim. Benim xıttım hangisi
Tabloya bakınız söylüyor.
Solundaki mi? Koç mu yani.
Hem koç, hem oğlak
Metcii
*Mercii
Maks burc women
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?