Astroloji & Burçlar Burcuna göre neden “sensiz olmaz”? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Yapay Zekaya Sor Neden sensiz olmaz? 😅 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre neden “sensiz olmaz”? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Düşüncelerimden başkası için fedakarlık yaparım. yengeç 1 0 Yorumla
Aristotales21 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Tabiki bensiz olmaz Başak : Zekisin... tabiki zekiyim Pratik çözümler ile yardımcı olursun 3 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% Aslan +1 yıl uysalmisim ara bulup kalp kiramazmisim.. keşke biraz kirabilen bir karakterim olsaydi diye geçti içimden 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% Başak +1 yıl Zekimişim bende diyorum benimle niye olmadılar zamanında 😬😂 1 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Aslan +1 yıl Dobra yalan söylemez laf gevelemezCuk oturdu valla. Iyi ki koç burcuyum 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Kova +1 yıl Özgürüm. Çaresiz kalanlara çare sizsiniz derim 😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Başak işte. Zekiyim yardımcıyım pratik evet doğru. Ancak her zaman zeki olamıyorum. Bazen hissedince zeka devreye giriyor. 1 0 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% Akrep +1 yıl Dayanıklısın, karanlıkta kalana kadar yol gösterirsin.Bu doğru ama karşıma doğru insan çıkmıyor 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% İkizler +1 yıl Enerjikmişim, güldürüyormuşum falan filan. Bunlar için olacaksam olmayayım daha iyi yahu. Yine ve yine çıkar için yandık iyi mi ¢ 0 0 Yorumla
kalk_bi_çay_yap Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Terazi +1 yıl Uysalım ama karşımdakine tavırlıysam çok pis kalp kırarım 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Oğlak +1 yıl Çünkü azimliyim, motivasyonum çevremdekileri de etkiler 😁 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Sevkatlisin bıla bıla. Sevgiye kim hayır der. d Kimi sevdiysem sevgime hayır dedi. d 0 0 Yorumla
_maratem_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% Aslan +1 yıl Her topluluga bir lider lazim elbette aslannnn buda😊😂 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl Dobrayım, yalan söylemem, lafı gevelemem 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Yay +1 yıl Yay, doğruluk payı az biraz var 😀 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Çünkü ben Aslan'ım 😎😎 1 0 Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Kova +1 yıl Çözümsüz kalanlara yeni bir pencere açıyormuşum 1 0 Yorumla
Ayreyiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Aslan +1 yıl Kendimle germekten barışığımdır. Özgüvenim aşılarım 💅 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Oğlak +1 yıl Azimliymişim. Motivasyonum çevremi de etkilermiş 0 0 Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% İkizler +1 yıl Neşesiz ve enerjisiz kalırsınız bensiz 😎 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% Akrep +1 yıl Dayanıklısın karanlıkta kalana yol gösterirsin.. 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% Kova +1 yıl Çok doğru pencerenden aşağı da atarım 0 0 Yorumla
yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% Kova +1 yıl Dobrayım yalan söylemem lafı gevelemem 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boğasız bir aşk hep bir parça eksik olur. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 369 cevap paylaştı. Sevgiye kim hayır der demiş ama deyen deyene 😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 🦁 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. çünkü azimliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Düşüncelerimden başkası için fedakarlık yaparım. yengeç
Tabiki bensiz olmaz
Başak : Zekisin... tabiki zekiyim
Pratik çözümler ile yardımcı olursun
uysalmisim ara bulup kalp kiramazmisim.. keşke biraz kirabilen bir karakterim olsaydi diye geçti içimden
Zekimişim bende diyorum benimle niye olmadılar zamanında 😬😂
Dobra yalan söylemez laf gevelemez
Cuk oturdu valla. Iyi ki koç burcuyum
Özgürüm. Çaresiz kalanlara çare sizsiniz derim 😄
Başak işte. Zekiyim yardımcıyım pratik evet doğru. Ancak her zaman zeki olamıyorum. Bazen hissedince zeka devreye giriyor.
Dayanıklısın, karanlıkta kalana kadar yol gösterirsin.
Bu doğru ama karşıma doğru insan çıkmıyor
Enerjikmişim, güldürüyormuşum falan filan. Bunlar için olacaksam olmayayım daha iyi yahu. Yine ve yine çıkar için yandık iyi mi ¢
Uysalım ama karşımdakine tavırlıysam çok pis kalp kırarım
Çünkü azimliyim, motivasyonum çevremdekileri de etkiler 😁
Sevkatlisin bıla bıla. Sevgiye kim hayır der. d Kimi sevdiysem sevgime hayır dedi. d
Her topluluga bir lider lazim elbette aslannnn buda😊😂
Dobrayım, yalan söylemem, lafı gevelemem
Yay, doğruluk payı az biraz var 😀
Terazi şu an çok komik.
Çünkü ben Aslan'ım 😎😎
Çünkü ben mükemmelim
Çözümsüz kalanlara yeni bir pencere açıyormuşum
Kendimle germekten barışığımdır. Özgüvenim aşılarım 💅
Başak olmayı seviyorum
Azimliymişim. Motivasyonum çevremi de etkilermiş
Neşesiz ve enerjisiz kalırsınız bensiz 😎
Dayanıklısın karanlıkta kalana yol gösterirsin..
Çok doğru pencerenden aşağı da atarım
Dobrayım yalan söylemem lafı gevelemem
Boğasız bir aşk hep bir parça eksik olur.
Bu kadar mantıklı mıyım ben
Koç burcuyum
Sevgiye kim hayır der demiş ama deyen deyene 😂
Bensiz her türlü olur
Terazi
Balık Burcu
uysalmisim
Akrep ve doğru
Aslan 🦁
kova iyi demiş
Dayanıklıyım
çünkü azimliyim