Merhabaa 🌸
Aslan burcu kadını diyince gözünüzde nasıl bir karakter profili canlanıyor?

Merhabaa 🌸
Aslan burcu kadını diyince gözünüzde nasıl bir karakter profili canlanıyor?

Aslan burcu kadınları bana kendini beğenmiş egolu geliyor. Tanıdığım tüm aslan burçları öyleydi hatta. Etraflarında kendilerinden daha güzeli ve iyisi olunca rahatsız oluyorlar.
Az buçuk öyle evet.
Ben aslan burcuyum halamda o şekilde çevremde hiç aslan burcu kız tanımadım ama halamdan bildiğim kadarıyla her şeyi en kalite kullanır arabası giydikleri hep en pahalısıdır gösterişi çok sever kendini hep üstte görür diğer insanlardan bu şekilde
Evet bir çoğu gösteriş meraklısı.
Dış görünüşe taparlar, güç onlar için her şeydir, dışarıdan maskülen gözüksede dominant partner ister, boyları ortalama veya uzundur, sadıktırlar, kincidirler.
Evet evet çoğunlukla doğru 🥳 ama kendi adıma konuşursam dışarıdan oldukça feminen görünürüm.
Çok sinirli 😄
Cevap
16Cevap
Genelde vaz geçmiyorlar, mücadelece oluyorlar, birde hayat dolu olurlar yani hayat enerjileri yüksektir. modları kolay düşmez
Tuttuğunu koparır
Sevdim mi çok sever
Eğlenceli
Aşırı kıskanç
Zeki
Bu burcun kadınları çok guzel ve seksi olur
Teşekkür ederiz o zaman.
Ben bir tek Aslan burcu kadını tanıdım ordan bu fikre vardım o kişi de bu soruyu soran kişi,
O zaman kendi adıma teşekkür edeyim.
Rica ederim gördüğümü söyledim 🥰
Çok yaralı noktamdan şu an vuruyorsunuz.
Benim yaşım en az 2 sayfa tutar.
O nedenle en son yazmak istiyorum.
Kadın zaten zor.
Bunu birde aslan ekleniyor.
Bu kadarı çok fazla diyim başlangıç için.
Özgüveni tavan. Kendine güvenen, güçlü bir kadın. Kimseye ihtiyacı olmayan biri
Kesinlikle öyle 👌
Estetik, kendine aşık, zayıf ve kararsız bir erkekle anlaşamayacak kadar ne istediğini bilen, süslü ☺️
Aslan burcu olduğum için özelliklerini anlatmam doğru olmaz. Zor biri olduğum söyleniyor
Yaptırım gücü olan sanırım. Ben yay burcuyum yükselenim aslan. Şarkım hey özgürlük 🙂
burçtan anlamam ki
ama aslan denilince böyle dirayetli güçlü aslan gibi biri gözümde canlanıyor :D :D
Sorun çıkaran, kendini önplana almaya çalışan, spagettiyi ortadan kırsa yeni gezegen keşfetmiş gibi kendini öven.
Tek artı yanı şu ki, bu acımasız dünyaya ayak uydurabilecek
Erkeği iyi kendimden biliyorum da kadın çekilmez sanırım😂😂
Hiç denk gelmedim :)
Artık denk geldin 😅
bilmem tanimiyorum kendilerini
tutkulu, kıskanç özgüvenli
Hiç Bi zaman sevmedim. 😏
Başına buyruk baskın
Baskın karakter olduğumuz doğru
Burçlara o canlıların ismi boşa verilmemiş galiba
Dövüşemem onlarla
Normal kadın canlanıyor dnskakak