Koç-Terazi
Boğa-Başak
İkizler-Yay
Yengeç-Balık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Burçlar, insanların doğum tarihlerine göre belirlenen astrolojik işaretlerdir ve insanların karakterlerini, davranışlarını ve ilişkilerini etkileyebilir. Ancak burçlar arasında en uyumlu çifti belirlemek zordur çünkü insanların karakterleri ve ilişkileri farklıdır. Dolayısıyla, hangi burç çiftinin en uyumlu olduğu, kişiden kişiye değişebilir.
Burçlar arasında en uyumlu çifti belirlerken, burçların özelliklerini ve ilişkilerini dikkate almanız gerekir. Örneğin, Oğlak burcu ile Koç burcu arasındaki ilişki, aktif ve enerjik bir ilişki olabilir. Ayrıca, Balık burcu ile Akrep burcu arasındaki ilişki, duygusal ve aşk dolu bir ilişki olabilir. Ancak bu örnekler genel bir kural olarak kabul edilemez ve burçlar arasındaki en uyumlu çifti sadece kişiden kişiye göre değişebilir.
Sonuç olarak, en uyumlu burç çifti hangisi sorusuna tek bir cevap yoktur. Her insanın karakteri ve ilişkileri farklıdır ve bu nedenle burçlar arasındaki en uyumlu çifti de kişiden kişiye değişebilir.
İkizler ve Yay mı? Şaka mı bu? Karakter olarak ne kadar benzersek benzeyelim kesinlikle hiç bir şekilde anlaşamıyoruz. Kolay kolay sinirlenmem rahat bir tipimdir ama bu yaylar benim bile asabımı bozuyor. Üstelik bu ilişkide en çok yıpranan Yay olur. Kafayı yiyorlar.
he ikizlerle boğa gibi
Başak Kova veya yengeç ile uyumludur. Asla boğa öküzü ile aman burcu ile uyumlu olamaz... Çünkü onun rahatlığı ve hovardalığı bencilliği bizi sinir eder, seçenekler yanlış olmuş. Ayrıca ben ikizler ile terazi burcunu birbirine çok yakıştırıyorum.
Bence en uyumlu çift Yengeç-Balık olabilir. bu tabi ki kişilerin karakterine göre değişiyor. ama sadece tek bir etmene bakarak uyumlu çift diyemeyiz, yine de ben Yengeç-Balık burcu ya da Yengeç-oğlak burcunun uyumunu seviyorum. yani eğlenceli ve birbirleriyle anlaşan burçlar oluyor genellikle. ben de yengeç burcuyum yani yükselenim yengeç burcu bu yüzden uyumlu dolduklarını düşünüyorum. hem duygusal hem de aslında bağlılık olan bir çift olabilirler. ama tabi ki Koç-Terazi de yine burada uyumlu gördüğüm çiftler arasında yer alıyor. bence zıt karakterler dışında ki burçlar birbirleriyle daha güzel daha iyi anlaşıyor diye düşünüyorum. tabi ki burada ilişkinin nasıl ilerlediği de çok önemli bana göre.
Cevap
31Cevap
İkizler yay tabi ki tam kafa dengi eğlence hat safhada sohbet dedikodu desen var. yaşlanmazlar.😂
Benim için böyle olduğu söyleniyor.
Hem kağıt üzerinde hemde tanıdığım bir kaç kişi bu şekilde bilgi verdi.
Bakalım hayat suprizle dolu.
Boğa ile başak burcu yazmış ama arasında uyum var mı ben bilemem kendi burcumu iyi biliyorum ama diğer burçlarla alakam yok yörük yapmam yanlış olur
Boğa ve Başak burcunun en iyi uyum sağladığı burç yengeç burcudur
Birbirlerini tamamlarlar
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Aslan kadını kendisiyle muazzam uyumludur başka burca ihtiyaç yok. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Hepsi yalan dolan ben başak eşim İkizler çok iyi anlaşıyoruz
Oğlağa havada karada aşk yokxdxd Boğa ve Başak diyorum.
Ben ikizler burcuyum yay burcu erkeği gerçekten en anlaştığım burç diyebilirim
Uyum çok önemli buna dikkat edilmeli zaten uyumsuz olundumu birliktelikte olmuyor
Denge iki burc içinde önemli diye bildiğimden 🫣
Akrep Balık olmaz mı?
Benim burcum Balık, yükselenim Terazi.
Koç terazi 🥺 iki cihanda ayrılsa birbirlerinden asla vazgeçemez bu iki burç..
İçlerinde yengeç - balık en uyumlu burç..👍🏻
Ulan burada bile kova yok ya demek ki kimse bize uyum sağlayamıyor.😂😅🤣
Biz bu konuyu diğer astrologlarla tartıştık ve sizin burcunuzun eşsiz olduğu kararına vardık djdj
Burçlardan hiç anlamam. Sadece koç burcu olduğumu biliyorum o kadar
Boş işler yani
Burca göre bakmamak gerek bence herkes herkesle makul seviyede uyumlu olur
Yengeç kadını ve boğa erkeğinin uyumu muhteşem olur
🙋🙋🙋🙋
Ben balık eşim yengeç, tam ruh ikizim.
Şu teraziyle birilerini denkleştirmwyi bırakın yeter
ben terazi eşim yengeç allah için hiç anlaşamıyoruz. sonumuz ne olacak merak ediyorum.
Birbirinu duygusallikla bogacak 2 manyak burc sarsin birbirine mutlu olsunlar 😂
Yengeç erkeklerini çok sevdiğim gerçeği
Yengeç terazii❤
Boğa başak çok uyumsuz oğlak-başak daha iyi
Oğlak terazi bence
Burç bi yere kadar ya.
Kişi belirler
terazi koç yay iyi olur
Akrep yok neden çünkü mutlu yalnız 😂😂
Kesinlikle boğa başak değil.
Başak - Yengeç ya da Akrep
Koç olduğum için koçu isaretledim
Yengeç erkeği akrep kızı
Yengeç - Yengeç de güzel oluyor.
Hani ben neredeyim haniii 😔
Tabii ki yengeç ikizler
Aslan ve koç yok.
Eee biz niye yokuz kovalar hiç mi uyumsuz.
Hiç mi uyumlu değil yani
İki zor burç terazi ve koç, ben bir yükselen koç olarak en iyi terazi burçlarıyla anlaşırım
Kova burcu hariç tüm burçlar birbiriyle anlaşır
boğa başak olabilir
İkizler'le Yay cuk oturuyor.
Koç-Terazi >>>>
Hyr boğa balık..
Kova niye yok 🤔
Oğlak kadını
Basak erkeği
Boğa Başak
Basak boga
D şıkkı
Akrep aslan