Astroloji & Burçlar 1 ay Akrep burcunun 3 özelliğini yazın? Diorjadore Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 -Çok duygusal-Dedektif gibi-iyi ye iyi kötü ye kötü Akrep burcunun 3 özelliğini yazın? Görüş Yaz 25 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 69% Oğlak 1 ay Akrep burcuysan hayata 1-0 yenik başlarsın 😒 empati yeteneği güçlü 6. Hissi kuvvetli Kinci Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
Laita123 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 89% Balık 1 ay Akrep burcu olmama rağmen neredeyse hiçbir özelliğini bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% Akrep 1 ay Hangi birini yazayım ki ahhh ahhh😇Şüpheci, anaç, tutkulu🙃 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ayabasanmaymun Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 96% Yengeç 1 ay Enerjik Yüksek libidoKindarDaha çok özellik sayarım, akrep burcu beni çok çekiyor mlsf... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 35 , eig 89% Koç 1 ay Akrep diyince aklıma libidosu yüksek kadınları geliyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% Oğlak 1 ay Ahanda benim burç.Ama burçlara inanmıyorum, kinci felan değilim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 122 , eig 98% Boğa 1 ay Bu yazdiklarina ithafen 2 tane daha ekleyeym cok konusur bos konusur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% Koç 1 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b görüş paylaştı. Güvensiz, duygusuz, ciddiyetsiz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 2 yorumu gör Diorjadore Akrep 1 ay Adamina göre Barış_LonelyForever Koç 1 ay Zaten burçlara inanmıyorum, yani bir insanı tanımadan özelliklerini saymam. bunlar sadece tahminim :)
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eig 98% Yay 1 ay -libidosu tavan-duygusuz-ciddiyetsiz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Diorjadore Akrep 1 ay Aslinda asiri duygusal da disariya gösteemez onun icin bir yenilgi bu Yorumla İstanbull_hanım Yay 1 ay Bilmiyorum bana rast gelenler hep böyleydi. 😕 Yorumla
darknesmoon Takip Et Xper 5 Yaş: 101 , eig 100% Oğlak 1 ay DuygusalTutkuluKindar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eig 99% Yay 1 ay Olumlu mu?Olumsuz mu? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
batuhann0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 93% Oğlak 1 ay En sevdiğim yani acımasız olması Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör batuhann0606 Oğlak 1 ay Sende öylemisindit Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% Akrep 1 ay Pek bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 95% Başak 1 ay 3 KelimeBurçlar boş iş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay İstediğini alır çok uğraşmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Azgınteke11 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 İkizler 1 ay Kıskanç, yüksek libido , duygusal Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kontrbas Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Akrep 1 ay Şüpheci, kuruntulu, aşırı düşünen Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hido1906 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Akrep 1 ay Temiz kalpli saf iyilik sever Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gölge40_1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Kova 1 ay Burclara inanıyorsunuz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Susususude Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 47% Oğlak 1 ay Kavgacı paçoz kinci Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Akrep burcuysan hayata 1-0 yenik başlarsın 😒
empati yeteneği güçlü
6. Hissi kuvvetli
Kinci
Akrep burcu olmama rağmen neredeyse hiçbir özelliğini bilmiyorum
Hangi birini yazayım ki ahhh ahhh😇
Şüpheci, anaç, tutkulu🙃
Enerjik
Yüksek libido
Kindar
Daha çok özellik sayarım, akrep burcu beni çok çekiyor mlsf...
Akrep diyince aklıma libidosu yüksek kadınları geliyor
Ahanda benim burç.
Ama burçlara inanmıyorum, kinci felan değilim.
Bu yazdiklarina ithafen 2 tane daha ekleyeym cok konusur
bos konusur
Güvensiz, duygusuz, ciddiyetsiz
Adamina göre
Zaten burçlara inanmıyorum, yani bir insanı tanımadan özelliklerini saymam. bunlar sadece tahminim :)
-libidosu tavan
-duygusuz
-ciddiyetsiz
Aslinda asiri duygusal da disariya gösteemez onun icin bir yenilgi bu
Bilmiyorum bana rast gelenler hep böyleydi. 😕
Duygusal
Tutkulu
Kindar
Olumlu mu?
Olumsuz mu?
En sevdiğim yani acımasız olması
Sende öylemisindit