Spxöspsöwpsöwo ya normalde inanmam ama uygulamaya girdiğimden beridir hep ikimiz hakkında sorular sordum bizim burçları okudum bakıyorum en iyi anlaşacak iki burcuz
sadece güneş burcu etkili değil kişilikte doğum haritasının komplesi etkili yani sadece başak kısmına bakıp yorum yaparsan olmaz ve ayrıca başak erkekleriyle kimse anlaşamaz fhjvhdjhd
Normalde anlaşırlar hatta gayet iyi anlaşırlar diye biliyorum ama oğlak erkeği ciddidir sert görüntüsü vardır ama içinde merhametli sevecen biride olabiliyor yengeç burcuna pek bir yorumum yok ama duygusallar hemde aşırı duygusal bu yüzden belki ufak bir anlaşmazlık olabilir
benimki cok gururlu nadiren yazıyodu hep ben yazıyodum en son biraktim 3 ay gecti ondan tik yok böyle bitti daha florttuk onu rahatsiz ediyomuşum gibi hissediyorum ondan yazmam istemiyorum sizinki nasil jsjsjjs
Sevgili kardeşim tabii ki de haklıyım. İslam gibi güzel şey var😊 insanın dili dini rengi fark etmiyor belirli bir alanda, ama derin oldu mu fark yaratabiliyor ancak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Ben örneğini bizzat her gün görüyorum. Fazla resmi bir ilişki herkes kaldıramaz
aaaa burcunuz uyuyorsa nasıl anlaşamazsınız imkansız ya dhgtjhfkhd
Spxöspsöwpsöwo ya normalde inanmam ama uygulamaya girdiğimden beridir hep ikimiz hakkında sorular sordum bizim burçları okudum bakıyorum en iyi anlaşacak iki burcuz
sadece güneş burcu etkili değil kişilikte doğum haritasının komplesi etkili yani sadece başak kısmına bakıp yorum yaparsan olmaz ve ayrıca başak erkekleriyle kimse anlaşamaz fhjvhdjhd
Anlaştırtıcam kafaya koydum olacak eşzöwpsöwlq partneri başak olan herkese umut olacağım
ol ol ama psikolojine dikkat et hgfkhbfkg
Birde karşıma geçip utanmadan delisin demesi yok mu sanki keyfimden delirdim apzöwpsöwspqö
fhvhfkbhjkrf
Olur olur Başak erkeği akrep ve koç harç herkesle olur
E olmuyor
Nası ya
Basbaya olmuyor bende anlamıyorum
Çokmuş kıskançsın
Evet ama kıskanılmayı sevmediğim için belli etmiyorum ki o da beni kıskanmasın
Bilemedimki
Anlaşır. İkiside soğuk ve detaycı ortak nokta bulur ve isterlerse gayet iyi anlaşan sıcak bir çift olabilirler.
А если мужчина лев, а женщина козерог. Чего ожидать от таких отношений
Evet anlaşabilirler
Fakat anlaşamıyoruz işte problem burada
Peki oğlak erkeği yengeç kadını?
Normalde anlaşırlar hatta gayet iyi anlaşırlar diye biliyorum ama oğlak erkeği ciddidir sert görüntüsü vardır ama içinde merhametli sevecen biride olabiliyor yengeç burcuna pek bir yorumum yok ama duygusallar hemde aşırı duygusal bu yüzden belki ufak bir anlaşmazlık olabilir
Agagagagg sus anısı var
Ya bende böyle anı olarak kalmasını istemiyorum wpzöwpsöwpsöw
anlasiyolar diye biliyom biz haric ahhaha
Siz ve biz hariç üzülme bizde katıldık aranıza wpsöwpsöwpsöw
kaderimiz bu😔 shahhah
şu an farklı bir şey deniyoruz olursa sana haber vericem 😂
tamam yazarsın hahha bizimki olmadı bari sende devam etsin
Ya deme öyle yazar tekrar denersin ama senle konuşabileceğimiz bir yer varsa ikisini bir kıyaslamak isterim spzöspsöwlq
benimki cok gururlu nadiren yazıyodu hep ben yazıyodum en son biraktim 3 ay gecti ondan tik yok böyle bitti daha florttuk onu rahatsiz ediyomuşum gibi hissediyorum ondan yazmam istemiyorum sizinki nasil jsjsjjs
Karakter meselesi burç meselesi değil
Sanırım öyle gidişat onu gösteriyor
Burclarin gerçek olmamasi
Bende öyle düşünmeye başladım
Bence burç hikaye karakter mühim karakter.
Haklı olabilirsin
Sevgili kardeşim tabii ki de haklıyım. İslam gibi güzel şey var😊 insanın dili dini rengi fark etmiyor belirli bir alanda, ama derin oldu mu fark yaratabiliyor ancak.
şu an ne alaka çözemedim ama teşekkürler
Neyse yaa ama karaktere inan. İyi günler 🙏
İyi günleeerre
Anlasir neden anlasmasin
Anlaşamadık işte
Burclara takilmayin bod is butc