Astroloji & Burçlar Hayatınıza akrep burcu kadını girdi mi hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akrep burcu kadını veya erkeği girdi mi hayatınıza hiç? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar herkes girdi yazmış. Fena girmiş anlaşılan sxkckck Geçmiş olsun. Hayatınıza akrep burcu kadını girdi mi hiç? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Olcayto883 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% Balık +1 yıl Allah onun neyse bu kadar rezil berbat sivri dilli erkeklik yapan kadın tipi görmedim akrepler hep aynı Allah. Korusun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok kabasın bence Yorumla Olcayto883 Balık +1 yıl Sağol bebişim Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne peki Yorumla Olcayto883 Balık +1 yıl Balık yükselen boğa Yorumla Soran +1 yıl İyi anlaşırsınız genelde Yorumla Olcayto883 Balık +1 yıl Senin akrep mi? Yorumla Olcayto883 Balık +1 yıl İki kişi olduu iyi anlaşamadık dik kafalı oluyorlar bnde dik kafali kız sevmiyorum Yorumla
asabikedii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Akrep +1 yıl girdi ama arkadaş olarak tam kafa dengi bende akrep burcuyum bu arada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleyiz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Toksik hepsi. Soksun sizide görün ebenizi. Bunlar kadar tehlikeli paranoyak yok dünya da. Çoğu ruh hastası. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ona göre denk alın ayağınızı bence de dkckckc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle alakalı değil ben eski manita kızdım anla 😝 Yorumla Soran +1 yıl Hımm. Akrep erkekleri sıkıntılı ya Yorumla Soran +1 yıl Ben de haz etmem onlardan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen amrep değil misin? Seni öyle sandım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Görmüştüm o kızı mastrbasyon yaptığını çok belli ediyordu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kendilerini çok akıllı sanıyorlar ama anlaşıyorlar ne oldukları 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yazdıklarım doğru Yorumla Soran +1 yıl Senin burcun ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok şükür akrep değil Yorumla Soran +1 yıl Sjskdkd ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Akrep +1 yıl Yok, çok met ediyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi konularda Yorumla Flavendirel Akrep +1 yıl Aşk, tutku falan. Ben de akrebim ama hiç akrep kadınıyla tanışmadım Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Girmedi. Tanıdıklarım oldu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıllardı? Yorumla Nükleerteori Kova +1 yıl Bir kısmı çekici ve tehlikeli.Bir kısım sohbeti iyi ve nispeten iyi kişiler Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl GIRDIHH maalesef 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu duygusallik ufak bebeklerde bile yok yeminlen ayrilamiyAh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ustune bir de kendi goruslerinden baska gorusu kaldiramiyola Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Allah onun neyse bu kadar rezil berbat sivri dilli erkeklik yapan kadın tipi görmedim akrepler hep aynı Allah. Korusun
Çok kabasın bence
Sağol bebişim
Senin burcun ne peki
Balık yükselen boğa
İyi anlaşırsınız genelde
Senin akrep mi?
İki kişi olduu iyi anlaşamadık dik kafalı oluyorlar bnde dik kafali kız sevmiyorum
girdi ama arkadaş olarak tam kafa dengi bende akrep burcuyum bu arada
Evet öyleyiz
Toksik hepsi. Soksun sizide görün ebenizi. Bunlar kadar tehlikeli paranoyak yok dünya da. Çoğu ruh hastası.
Ona göre denk alın ayağınızı bence de dkckckc
Senle alakalı değil ben eski manita kızdım anla 😝
Hımm. Akrep erkekleri sıkıntılı ya
Ben de haz etmem onlardan
Sen amrep değil misin? Seni öyle sandım.
Akrep
Görmüştüm o kızı mastrbasyon yaptığını çok belli ediyordu
😂😂
Kendilerini çok akıllı sanıyorlar ama anlaşıyorlar ne oldukları
Ama yazdıklarım doğru
Senin burcun ne?
Çok şükür akrep değil
Sjskdkd ne peki
😘
İlk aşklarını unutamazlar ve en çok anlaştığım burç 🥰
Yok, çok met ediyorlar
Hangi konularda