Rüya yorumlayabilen biri bakabilir mi acilinden?

Arkadaşlar rüyamda bir çocuktan hoşlanıyorum. Kumral bir çocuk. İsmi Yusuf. Onu takip ediyorum. Bir mağazaya giriyor bende giriyorum. Onu arıyorum ama bulamıyorum. Sonrasında elbise bakıyorum. Ve aniden biri bana dokunup çocuksu bir heyecanla nasıl güzel oldu mi diyor. Bana dokunan kişi Yusuf. Kocaman gülüyor böyle dişleri görünecek şekilde. Bende güzel oldu diyorum. Teşekkürler ediyor ve gidiyor. Sonrasında birtakım şeyler oluyor pek hatırlamıyorum. Bir ağlama sesi duyuyorum. Ağlama sesini olduğu yere gidiyorum. Yusuf yere çökmüş ağlıyor. İyi misin? Neden ağlıyorsun diyorum. Annemin borçları var diyor. Üstüne de bir şeyler söylüyor şeker aldığı için gibi bir şey tam hatırlamıyorum. Ben de gözyaşlarını siliyorum. Sonra sarılmak istiyorum. Ama sarilmam uygun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü daha önce hiç bir erkeğe sarılmadım. O an sanki rüyada değilmişim gibi kendimle tartışıyorum. Bilinçli bir şekilde. Sonrasında sadece bir defacık sarılayım deyip sarılıyorum. Geçecek diyorum. Ve rüyam bitiyor sizce ne anlama geliyor?

Rüya yorumlayabilen biri bakabilir mi acilinden?