Birazcık panik hareket ediyor gibisin son zamanlarda sanki bi an önce halletmeli ve karar vermeli gibi hissediyorsun. Çevrende fikir alışverişi yapacağın birisinin olmaması sana daha çok yük bindirmiş. Bu da biraz baskı oluşturuyor üzerinde
Yani eski erkek arkadaşımı hayatımdan tamamen çıkardım bu şimdi olan kişiylede ciddi düşünüyorum fakat bi kararsızlık içerisindeyim olsun mu olmasın mı diye çocuk karakterli fakat ben bi kararsızım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsminde M veya R ya da bu her iki harfte olan biri var mı aşk hayatınla alakalı?
Evet ama şu an arkadaş olarak konuştuğum var
M harfi olarak da eski erkek arkadaşım bar R de şimdiki konuştuğum kişinin adının içinde var
Birazcık panik hareket ediyor gibisin son zamanlarda sanki bi an önce halletmeli ve karar vermeli gibi hissediyorsun. Çevrende fikir alışverişi yapacağın birisinin olmaması sana daha çok yük bindirmiş. Bu da biraz baskı oluşturuyor üzerinde
Evet öyle yani bi kararsızlığın içirisindeyim doğru mı yanlış mı diye
Anlat bakalım
Neyi anlatayım
Son attığım fala bakma şansınız var mı acaba?
Konuyu
Son attığın fala görüş kapalı
Yani eski erkek arkadaşımı hayatımdan tamamen çıkardım bu şimdi olan kişiylede ciddi düşünüyorum fakat bi kararsızlık içerisindeyim olsun mu olmasın mı diye çocuk karakterli fakat ben bi kararsızım
Yeni çekip soru atsam bakar mısınız
İsmi ne çocuğun sen onu söyle Sadece
Merhaba fal konusunda yardımcı olabilirim
Attığım falı yorumlar mısınız