Ben kova burcu kadını olarak merak ettiğim cevaplar var sizce kova burcu kadınları sizin gözünüzde nasıl merak ettim doğrusu. Birçok farklı görüş görmek beni mutlu ediyor da.
1 ay
Kova burcu kadını sizce nasıl biri?

Ben kova burcu kadını olarak merak ettiğim cevaplar var sizce kova burcu kadınları sizin gözünüzde nasıl merak ettim doğrusu. Birçok farklı görüş görmek beni mutlu ediyor da.
Eski takıldığım hatun kova burcuydu ve çok akıllıydı. Nerede ne yapacağını çok iyi bilirdi her konuyu konuşabilirdik arkadaş gibiydik. Cinsel anlamda da inanılmazdı öyle birini bir daha tanır mıyım bilmiyorum aşık olunca ayrılmıştım.
Evet mlsf.
Biraz karmaşık konular özet geçecek olursam ben 35 yaşındayım onunla tanıştığımda da 33 flndım yani kafamda bir çok şey netti ve hep kartlarımı açık oynayan biriyimdir. Yalan dolansız, dürüst, samimi bir şekilde isteklerimi söylerim çok netimdir. Her neyse başta söyledim aşk bana göre değil, evlilikte düşünmüyorum, anı yaşıyorum vs. gerçi o da düşünmüyordu da kadın yani içten içe istiyordu biliyorum. Neyse öyle takıldık, yedik, içtik, gezdik 9 ay falan sürdü. Sonra tripler başladı, kıskanmalar başladı ki o zaman başka kimseyle flörtte etmiyordum bildiğin sevgili gibiydik. Darladı da darladı beni bütün arkadaşlarıyla tanıştırmaya çalışmalar ailesiyle tanıştım vs. belki de çok vakit geçiriyorduk ondandı bilmiyorum öyle gelişti işte.
Yani aşk bakımından bir şey hissetmedim ama cinsel anlamda inanılmaz bağlıydım ki o yüzden zaten sevgili modunda takıldık. Kimseyi aramadım yani o da bana çok bağlıydı cinsel birlikteliğimiz çok iyiydi. Onun bana verdiği değerler yüzünden değil ya sabit kalamadığı için ayrıldım 6 ay daha beklesem daha çok üzülürdü yoksa kimse fazla değerden kaçmaz yani sağlıklı düşünen biri kaçmaz diyelim.
Yani aslında evet cinsellik olarak sevdim ama benim ilişkilerim öyle sadece cinsellik üzerine olmuyor yani ister istemez bir bağ oluşuyor cinsellik yaşanmasa bile buluşuyorduk aktiviteler vs. oluyor. Yani regl olduğu zaman buluşmuyoruz diye bir şey yoktu yatar film izlerdik o yüzden ilişkiye sadece cinsel olarak bakmıyorum.
Çetrefilli konular ya şu şöyle olduğu için kesin böyle olur oldu diye bir şey diyemeyiz. Hayat bu her şey olabilir o yüzden akışına bırakmak lazım. Anı yaşamak lazım ve iletişim çok önemli insanlar birbirini anlayamıyorlar. Burç konusu da öyle burçlara göre hayatımızı şekillendirip insanları kalıba koymamamız gerekiyor burçlar da basit bir konu değil her kova ya da ikizler burcu aynı değil evlere falan bakmak lazım.
Görüş
6Görüş
Bence düşüncelidir.
Evet ben öyleyim mesela arkadaşlarım olsun düşünürüm onları ve bilmiyorum dert dinlemeyi severim yanş
1 tane tanıdım baya iyiydi
Sadık olmayan kadın burcu
O zaman bende şunu derim sözün ne olduğunu bilmeyen insanlıktan bihaber kadın burcu
Konu benim burcum değil
Sen terazisin değilmi valla kova burcu teraziyle olmuyor yani bence eğer terazi erkeği dış görünüşe önem veren ve baskıvılık yapıyorsa bunu bakul etmez ve hani dedin ya evlilik kadını değil bunda haklısın ki şöyle kova Burcu kadını kendine yetebilme ve kendi ayaklarının üstünde durma çabasına girer özgürlüğe düşkündür yani ben evlenecek sen eğer biriyle sırılsıklam aşık olamam lazım yoksa ben pek sanmıyorum evleneceğini öyle yani benim kova olarak samimi görüşğm budur
Terazi değilim dediğim gibi konu b nim burcum değil
Bir insanın her şeyi yalan olur mu?
Bu sahtekarlık olmuyor mu?
Benim tek anladığım senin de en az onun kadar şere f siz olduğun 😎😅😅
Edebiyat yapma ya boş ve şerefsiz birisin bunu kabul et ve s. g.
Senin öyle demenle ben ne öyle olurum ne de böyle kusura bakma ben sana senin davrandığın gibi davranmicam çünkü ben ne sana ne de senin gibi olanlara insan yerine koyup boşa kendimi yoramam sana da tavsiye ederim. Bu arada ben senin görüşlerin senindir benim görüşlerinde benim açık ve net konuşmasını öğren bir. İnsan gibi fikir Bayern edeceksin ona göre saygı çerçevesinde bu konuyu tartışacağız böyle bir tartışma yapamayacak kadar düşük seviyede biriyle bırak kova burcu hiç bir burç olan insan seninle muhattap olmaz birazda kendinizde arayın olur mu. Ben ne senin nede başkasının kalbini kırmak için yaşamıyorum yaşamicamda hatam olur eyvallah ama bir insanla nasıl konuşulması gerektiğini de biliyorum çok şükür sende öğren. Valla daha yazmak istemiyorum ama ben kendimi doğru ifade etmek istiyorum kim olursa olsun karşımda sen zaten önyargılı geldin öyle de devam ettin benlik sıkıntı yok ama medeni bir şekilde konuşup tartışılacak bir konu olsun olmasın seninle kimse aynı yolda ne yürür nede yol alır benden bu kadar.
Okumuyorum yazdıklarını yanlış anlama derken ne kadar şere f siz olduğunu belli ettin zaten aslında farkındasın zaten de başkasından duymak işine gelmiyor ŞERRR EEEFFFSSİİZZZ
İnan yazdıklarını okumuyorum bile ben nasıl biri olduğumu söylemedim ama sen kibar bir şekilde kendinin ŞERE FF SİZ olduğunu söyledin.
Iyidir
Bende kova erkeğiyim
tanımam etmem
çoook aldatır
Egolu
En İyi Görüş