Aşkı ve tutkuyu iliklerimize kadar hissetmek istiyorsak hangi burçla sevgili olmalıyız?

Burçla alakalı değil ki bu, vücut, romantizm, güç ile alakalı. Yaptığı işin bile önemi var. Aşk ve tutkuyu burca göre bulmak saçmalıktır. Aşk ve tutkuyu sıfıra indirmek ve yanlış kararlar vermek için bunu tercih edebilirsiniz.
Ben burca değil kişiliğe bakıyorum mesela
Görüş
55Görüş
Valla Diğerlerini bilmem ama bana Koç burcunu verin. Şöyle gerçekten bir koç burcu bulsam piyasadan çekileceğim. ewjwji
Ben yengeç arkadaşlar sizi bilmem
Burçlarla çok fazla haşırlı neşirli olmayın yaa.. Neredeyse her durumda burca bakacaksınız.. 😄
Tutku; karşıdakine göre açığa çıkan, ona göre şiddeti belirlenen bir duygu halirdir.. Ha Ocak'ta doğmuş ha Haziran'da.. Değişir mi bu..
İmkanı yok..
Geldi gıcık 😃 haşır neşir olcam canım öyle istiyor 😛
Bundan hala emin değilim tüm burçları çözebilirsem diyeceğim ama bence herkes kendiburcuna göre kendine uyan kişileri tavsiye eder aslında doğru kişi kendi içinda sana uyum sağlayan hangi burçsa o
benim burcum ikizler hani çok olumlu seyler yazıyordu aslan ve ikizler burcu uyumlu yapınca da
Bundan ibaretse o duyguları verenin egoları da olacaktır buna hazır olmalı insan ve sevgiliye sadık dışarıya acımasız olacaksa da kaçmak laızm hangi burç olursa olsun.
Burc degil sevgili olacak kisisde sek istegi arzusu ve uyumu yakalaman yeterli olur
İnsan burcuyla zor bulunuyor ama bulursan en ideali
Valla burç falan anlamam kafa ve ten uyuyorsa gerisi hikaye😎💥💥💥
burçlar olmasa neye bakacaksınız bilmiyorum :)
Hormonları yüksek birini burca gerek yok bunun için
Ya ben bunun burçla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bence insanlar burçlara göre yargılanmamalı. Herkesin kişiliği farklı sonuçta.
Doğru kişiyi bulursanız ztn hissedersiniz merak etmeyin
Terazi-İkizler-Kova
Başak-Boğa-Oğlak
Yay-Aslan-Koç
Balık-Yengeç-Akrep
Yalansız ve dürüst yaşayabileceksen akrep burcu bu anlamda vazgeçilmezdir.
Hangisiyle olmalıyız bilmiyorum ama teraziyle olmamalıyız. Bırakıp gidiyor tecrübeyle sabit😅
Valla oldum olası sevmem onları teraziler biraz şey geliyor bana.. ımm şeyyy 😂
bu işin burçla alakası olmadığını bilip libidosu yüksek ve ten uyumunuzun olduğu partneri bulun
Tabiki burçla insan ölçmüyoruz eğlencesine soru bu😄
Valla ben burclara gore gitsem olmuyor rastgele gidince oluyor en iyisi rastgele ne denk gelirse 😂
Bunun burçlarla alakası yok psikolojimi bozacak bu site en son
Aslanım aslanla olmak isterdim ama balıkla oldum
En İyi Görüş