Astroloji & Burçlar 2 ay Hangi burçlarla kavga ettiniz? Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 ... Hangi burçlarla kavga ettiniz? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dionysosjai Takip Et Yoda Yaş: 18 , eig 100% Aslan 2 ay Hepsiyle etmişimdir herhalde, tartıştığım bir insana burcunu sormak hiç gelmedi aklıma. 0 3 Yorumla Feyza1111 Oğlak 2 ay Sormak tuhaf olur aslında fmhödşlhşdşg Yorumla dionysosjai Aslan 2 ay Düşünsene ona bağırmadan önce burcunu soruyorsun WİFPGMSŞCĞGMSİCĞ Yorumla Feyza1111 Oğlak 2 ay haklısın LDLHŞDŞJLEŞRŞ Yorumla
ksatakan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Balık 2 ay Kavgaa rttigim kisilere burcladini sormuyorum genellikel. 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak 2 ay Benim sorumda mantıksızlık var😂😂 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% Koç 2 ay Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b görüş paylaştı. Akrep burçları 0 0 Yorumla
melina_97 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% Terazi 2 ay Yengeç. Samimiyetsiz, yalancı birisi idi. 0 3 Yorumla m_oguzd7 Yengeç 2 ay Allah allah kimki o 😅😅 Yorumla melina_97 Terazi 2 ay O kendisini çok iyi biliyor 🙃 Yorumla m_oguzd7 Yengeç 2 ay 🫢🫢🫢🫢🫢🫢 Yorumla
tugayyıldrm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% Koç 2 ay Bir daha ki kavgam da burcunu sorarım knka 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak 2 ay Tamam😂 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Guru Yaş: 24 Akrep 2 ay Hepsiyle wkdkffk 0 5 Yorumla Feyza1111 Oğlak 2 ay Maşşallah xmgldlşv Yorumla JuliusCaesar063 Akrep 2 ay Ama gercek kavgadan bahsediyorsan Aslanlar çok saglam kavga ediyor 😂 Yorumla Feyza1111 Oğlak 2 ay Adı üstünde aslan. d Yorumla JuliusCaesar063 Akrep 2 ay Aynen ama özgüvenle alakali bisey aslanlarin özgüvenide çok iyi oluyor genelde Yorumla Feyza1111 Oğlak 2 ay Öyleler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Hepsiyle etmişimdir herhalde, tartıştığım bir insana burcunu sormak hiç gelmedi aklıma.
Sormak tuhaf olur aslında fmhödşlhşdşg
Düşünsene ona bağırmadan önce burcunu soruyorsun WİFPGMSŞCĞGMSİCĞ
haklısın LDLHŞDŞJLEŞRŞ
Kavgaa rttigim kisilere burcladini sormuyorum genellikel.
Benim sorumda mantıksızlık var😂😂
Akrep burçları
Yengeç.
Samimiyetsiz, yalancı birisi idi.
Allah allah kimki o 😅😅
O kendisini çok iyi biliyor 🙃
🫢🫢🫢🫢🫢🫢
Bir daha ki kavgam da burcunu sorarım knka
Tamam😂
Hepsiyle. Kova burcuyum biraz geçimsiz biriyim.
Ahh akrep
Akrep h
Hepsiyle wkdkffk
Maşşallah xmgldlşv
Ama gercek kavgadan bahsediyorsan Aslanlar çok saglam kavga ediyor 😂
Adı üstünde aslan. d
Aynen ama özgüvenle alakali bisey aslanlarin özgüvenide çok iyi oluyor genelde
Öyleler