bilimsel olmayan şeylere neden bu kadar meraklılar.
2 ay
Türkiye'deki kadınların ''fal, büyü, burç veya tarot'' gibi zırvalıklara meraklı olmasının nedeni nedir?

bilimsel olmayan şeylere neden bu kadar meraklılar.
Tarot nedir bilmem burç ve fal diye bir şey yok zaten büyü evet var fakat dediğin gibi bu sitede ne zaman fal sorusu çıksa hep kadın falcıya ve büyücüye gidenlerinde hep kadın olduğunu görüyoruz yani kadın olduğum halde ben bile ilgilenmiyorum bu tarz şeylerle büyü yapan kişileri de Allah affetmesin diyorum ya bunlar boş işler zaten illa uğraş arıyorsan da git namaz kıl en azından eline bir şey geçer büyü bozulduğu zaman da iki katını yaşıcaklardan haberleri yok
çok haklısın hanımefendi
Görüş
2Görüş
gelecekten haber almak istiyorlar :) burç neyse de... diğerleri yani öteki varlıklar aracılığıyla sağlanan bir şey, sallasam ben de sallarım ama insanlara normal hayatından bilgiler veriyorlar, adam da diyo ulan nereden biliyor bu beni diye, sonra gelecekten maval okuyorlar, bizim saflar da inanıyor olay buu
işte aradığım yorum
Sadece Türkiye de mi bilmiyorum ama bende merak ediyorum
lanet olsun umarım başka ülkelere yayılmamıştır.
Bu fal işi ya da vizyon olayı başka ülkelerde de meşhur diye biliyorum. Ama kahve falından sonuç çıkarmak pek anlamlı gelmiyor bana. Evet burcumun bazı özelliklerini taşıyorum ama bazıları hiç uymuyor mesela. Bana garip geliyor oldum olası hele büyü muska vs işleri iyice zırva geliyor. Ama çürütmek için de pek bir açıklama yapmadım açıkçası
Zır cahil olmaları. Burç için bir şey diyemem ama fal tarot işiyle uğraşan şeytanla kol kola geziyor haberi olsun.
fal bakan ilgili olan erkekler de var ama
onlarında...
Sadece Türkiye'de yok bu
başka nerelerde var. söyle de gitmeyim
Tabii evliya çelebi olduğun için gitme .
öyleyim sanane
😂😂
Hobi bu isteyen istediğini yapar
lanet olsun tamam
işte bu be. rönesans dönemi tartışması gibi. haa gayret türkiye olarak büyük adım atacağız burada.
Cahil oldukları için
Konyalıdır
ne alaka haha
En İyi Görüş