Burçlara inanmayan bir erkeğe ısrarla burcu sorulur mu?

Yani bir insanın burcu yüzünden birini terk edecek değilim herkes burcunun özelliklerini taşıyacak diye bir durum yok ama ilişkide saygı çok önemli en burçlara inanmıyorsun Okey ben buna saygı duyuyorum burç konusunda sana hiçbir şey söylemem işte senin burcun şöyle sen kinci olursun senin burcun şu sen duygusal olursun falan gibi muhabbetlere girmem illa ki ben ona saygı duyuyorsam bu muhabbetlere girmiyorsam onun da bana saygı duymasını ve öğrenmek istediğim şeyi söylemesini isterim yani sadece burcunu söylemesi bu kadar zor bir şey değil. İki insan da birbirine saygı duyuyorsa bunlar zor ve aşılmayacak şeyler değiller.
Çok sevimlisin
Görüş
1Görüş
Bunun cinsiyetle alakası yok burçlara inanmayan kimseye ısrarla burcu sorulmaz. O kişiyi seviyorsa soran kaybetme riski yüksek
Çoğunlukla erkekler inanamıyor, kızlar burçsuz yapamıyor
Ben sorarım balıksa kaçarım o kadar takılı değilim ama balık radyoaktiftir kanserojendir test edildi onaylandı kurşun plaka ile yaklaşın baliklara
Ya adamın doğum tarihi yanlış yazıldıysa ve gerçeğini kimse bilmiyorsa? Mesela ben bir zemheri günü doğmuşum.. Ne tarih var ne saat.. Ne olacak?
Yeni nesilde böyle bir problem yok dağın çukurunda doğmadiysa
Mağarada doğdum habımmfendi, kurtlar emzirmiş, ayılar dövüş öğretmiş tam kartallar uçmayı öğretecekken ben şehirli olmuşum. Tatmin oldun mu
Cook
E hadi burcum yok, napcaz?
Sıfıt yorum sıfır tahmin..
Tanisam bir yorum yapardım
Yani kör kuyu.. Teşekkürler
Sorulmaz hatta burçlara inandığını beyan eden kadın olursa aynı masaya dahi oturmam saygı duymam.
Erkeğe sorulmasın fakat bir kız kendi burcundan bahsederse nazikçe dinle. Tavsiyem olsun.
Israrla da burç sorulmazki. d
Dooru
İlk sorduğum burçu koçu sevmesemde hep burnumda bitiyor
En İyi Görüş