+1 yılÇok göreceli bir soru..
Herkesin dogum haritasi parmak izi gibi nadidedir. Çok bir bilgim olmasa bile doğum haritasinda çekim gücü yüksek olan bir evin karşıt evi olmasi lazım bilenler aydinlatsin. Karsit burcumuzda kim varsa o gruptaki insanlari çekici bulur ve ten çekimi yaşarmişiz. Yani herkesin doğum haritasina göre karşıt burcunda kim varsa o çekici ve güzel gelecektir.
Mesela benim karsit evimde ikizler erkeği var ve asla karşı koyamam ve de erkeklerini çekici bulurum yalniz dikkat ettiğim baska bir husus ise ikizlerin bagli olduğu grubun erkek burçlarını inanılmaz çekici bulduğum. Yani bir kova terazi ve ikizler erkeği bana inanilmaz çekici gelir.
Başak ve oğlak erkeklerinin aşığiyim o kisim çok ayri 😂 neyse.
Bu arada bana karsit burç grubum olan hava kadinlari çok çekici geliyor bana kalsa direkt terazi ve ikizler.. bence
...11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgüneş burcunu bilemem ama yükseleni başak olup da çekici olmayan bir allahın kulu tanımadım hepsi kendine has, akıllı, sorumluluk sahibi vücudu orantılı, yüzü güzel ve ilgi çeken kişilerdi hepsi de utangaç ve içe dönüktü
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak bilemem ama oğlak burcu olarak gerçek anlamda bakımlı ve güzel olduğumu düşünüyorum Her şeyden öncelikle özgüven özgüveni olan insan her şeyin farkında
kendine nasıl bakmasını da bilir 🦋00 Yorumla
Saçma sapan soru ama idare edelim. Sırtlan da olabilir fare de... En güzel kadın ve erkekler, karakteri yüksek insanlardan çıkar. Burçlardan değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılSırasıyla;
1. Koç
2. Aslan
3. Yay
4. Balık
65 Yorumla
İkizler+1 yıl😂😂zirve için biraz daha çalışmanız lazım😉
Neyse ki liste dışı değilsin👍
İkizler+1 yıl
Boğalar şişko, oğlaklar uyuz, koçlar cemile gibi, akreplerin aklı fikri cinsellik, başak biraz ruh hastası ama güzel, kova ve İkizler kadını çok güzel oluyor.
219 Yorumla
Yengeç+1 yılYengeç?
Aslan+1 yılAslanı niye unutuyorsunuz ya🤣
Aslan+1 yılAslan mı o dediğin Oksitosin hiç adım atmama gerek kalmamıştır bu yaşıma kadar😂 ama doğrudur dediğin olabilir yani
Yay+1 yılŞişko olmayan bir sürü boğa burcu kız tanıyorum. En az 5 kisi sayarim boğa burcu olup zayif olan 😅😆 oğlak burcu uyuz değil ayrıca severim. Koçlar cemile gibi dedin, bir kişi taniyorum sadece koç burcundan oda dediğin gibi haklısın 😅😆 başaklar güzel ama herseyi annelerine anlatır, evlenmeden de vermezler genelde 😆😅😄 eski sevgilim başakti, ne yaptım be ettim iliskiye giremedim 😄😅😆🤣 ilişki dışında çoğu seyi yasadik ama ilki bendim onun. Benden önce bu duyguları yasatacak gerçek bir erkek denk gelmemis o beni aradığı erkek olarak gördüğü için yaşadı bunları,😎
Aslan+1 yılGüleryüzlü esprili ve sempatik olmak cilve ise ebet olabilir @Oksitosin
Aslan+1 yılO manyakmış 😂😂😂😂 @oksitosin nerelede geziyorsunuz siz Allah aşkına😂😂😂
Aslan+1 yılNapalım hurdalıkta gezmişsin işte ondan evlenmiş onlarda 😂😂😂 yanlış yerlerde gezersen böyle olur alemsin çok yaşa valla
Akrep+1 yılHicde bile akrepim... akrepkadin severse sadakatli olur... ama evli degilse ozgur gibi kalir.. hihi ve cekicidir iyi ki akrepim.
Akrep+1 yılAkrepim yukselimde oglak
Akrep+1 yılNihahaha boğayim ve de şişko 😅 yalnız boğa burcunda unuttuğun bazı şeyler olabilir 😂 neyse 😁
+1 yılGüzellik doğum tarihiyle alakalı bir şey değildir. Anneden ve babadan gelen genetik kodlarla alakalıdır.
24 Yorumla
Akrep+1 yılSonunda birisi beynini kullanarak görüş paylaşmış 👏
Yay+1 yılSonunda biri de beynini kullanarak cevap vermiş 😃😃
Akrep+1 yılHerkes bi de kendi burcunu yazmış şaka gibi 😂
Yay+1 yılYorumları okumadım da kesin herkes kendini övmüştür 😃😃
İkizler aurası diye bi şey var inkar edemezsinizzz ikizler pozitifse etrafımdaki herkesi etkiler ama bazen Nemrut olabiliyoruz kimseyle slmlaşmak bile istemiyoruz falan 😬
01 Yorumla
+1 yılYay burcunun delileri, aslan burcun ışıltılıları, koç burcunun güçlüleri, kovanın çekiciliği, ikizlerin süprizleri vs hepsinin kendine has güzellikleri var
08 Yorumla
Yay+1 yılHayır burclara ve aura enerji işlerine meraklıyım her burcum kendine has kimyası vardır
Yengeç+1 yılYengeç?
Yay+1 yılSu perisi gibidirler iyi olursan peri gibi gelir uyuz gidersen kıskaçları tehlikelidr
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim 😊
Yay+1 yılRica ederim
Akrep+1 yılBoğalar şişko bencil tembel yeme manyağı seks düşkünü. Hiç elle tutulur yani yok.
Yay+1 yıl@SextraOrdinary tanıığım güzel boğalar var ama
Yengeç burcundan fevkalade kadınlar çıkıp çiçek olmak istiyorlar.
30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılKoç asilligi güzelliği cekiciligi diye bir gerçek var ❤️
40 Yorumla Burçlarla alakası yok bana göre
Burcu ne olursa olsun güzel kadın koç akrep yay balık terazi yengeç başak oğlak kova aslan ikizler boğa10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 405 cevap paylaştı.
s +1 yılAslan burcu kadını çekici oluyor, bir aurası oluyor. İkizler kadınlarında saf güzellik oluyor. Yengeç burcu ortalama güzellikte oluyor
10 Yorumla Saçlarında ne renk olursa olsun ateş rengi barındıran, gözleri ışık saçan ve enerjisi en yüksek, lider olan kadındır. Bu Koç kadını. O kadar.
10 YorumlaBunu burçlarla bağdaştırmak haksızlık olur ama genel olarak aslan burcu kadınları güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılBaşak bence ve Başak kadınlarından etkileniyorum ya
20 Yorumla
+1 yılyıl 2022 güzelliği bile burca bağlamak neyin kafasıdır aw her burcun güzelide var cirkinide
11 Yorumla
İkizler+1 yıl👏👏👏
Astroloji & Burçlar konusunda 409 cevap paylaştı. kesinlikle akrep kadinlari bu arada cekici ve güzel oluyolar
30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBurca göre değerlendirme yapmıyorum ben ama ikizlerin aurası yeter.. 😎 Keyifli günler..
12 Yorumla
Terazi+1 yılBebeğim benim
İkizler+1 yılBebeğim derken?
+1 yılYay kadını tabii ki (Kesinlikle benim burcum yay olduğu için değil)
10 YorumlaSadece 1 terazi gördüm. Annen baban güzelse sende güzelsin.
10 Yorumla
+1 yıl1.70 55 kilo beyaz tenli hatun burcundan çıkar
10 Yorumla
+1 yılİkizler burcundan çıkar kendimden biliyorum
19 Yorumla
Terazi+1 yılHareketleri düşünceleri anlık sebepsiz yere tam zıttı değişen ömür törpüsü ikizler burcu kadınları ile ilişki yürütülemez buna değmez
Oğlak+1 yıl@DreamGhosters doğru diyorsun şahidim
Yengeç+1 yıl@DreamGhosters yaaa ne alakası var hiçte birkere hep pozitif Güler yüzlü sevgi dolu aşk yumağı biriyim. Bütün ikizler aynı olacak diye bı kural mi var
Terazi+1 yılTecrübe bunlar
Yengeç+1 yıl@DreamGhosters her ikizler burcu kişisi aynı de ğil dur !!
Terazi+1 yılBüyük çoğunluğu aynı bir ileri bir geri öyle hayat geçmez
Yengeç+1 yıl@DreamGhosters son cümle erkek arkadaşımın cümlesi
Terazi+1 yılBende bir zamanlar birtakım ikizler burcu kızların sevgilisiydim
Terazi+1 yıl@SasukeGaara sağol
+1 yılBurçla alakası yok birde burç diye bir şey yok uydurma hepsi
17 Yorumla
Koç+1 yılBurçla ilgili ayet var ama koca yengeç falan filan öyle şeyler ile alakası yok
Koç+1 yılBismillahirrahmanirrahim
bir yarar sağlamadı."
Hicr Suresi, 16. ayet: Andolsun, gökte burçlar kıldık ve onu gözleyenler için süsledik.
Koç+1 yılAyet var bilmeden konuşmuyorum ayeti inkar etme Müslüman san
Koç+1 yıl
Hicr Suresi, 16. ayet: Andolsun, gökte burçlar kıldık ve onu gözleyenler için süsledik.
Koç+1 yılMadem ayet olduğuna inaniyor sun neden böyle bir soru soruyor sun hangisini inandığını belli etsenize
Akrep burçları kısa boylu ve güzel oluyorlar ama anlaşamıyoruz maalesef şakadan anladıkları yok :)
00 Yorumla
+1 yılAslan, Akrep ve Boğa olup da çirkin olan kadın görmedim.
00 Yorumla
+1 yılTerazi gördüğüm kadarıyla. Yengeç de öyle ama Yengeçlerde hep bir kusur da oluyor.
00 Yorumla
+1 yılGöreceli bi durum ama genelde terazi burcu kadınları güzel oluyor
00 YorumlaTabiki Terazi burçları, tartışmaya kapalı bence bu konu.
00 YorumlaKime göre güzellik. Güzellik bana göre insan kime aşıksa en güzeli odur. Başkalarının güzelliğini veya yakışıklılığı görmez gözlerin.
00 YorumlaBugün en çirkin kadın bile estetik ve makyajla dünya güzeli hâline geliyor artık
00 YorumlaTerazi estetikliği diyorum.. Fındık burun, pembe yanaklar ve kıvrımlı bir hat..
00 Yorumla
+1 yılböyle bir kıstas çok zor olur bir tercih yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerazi İkizler kova burcunun ayrı bir havası oluyor genelde en güzel olmayan bence akrep kadını oluyor genelde akrep burcu erkeği de öyle
00 Yorumla
+1 yıladriana lima , angelina jolie, marilyn monroe bunlar hepsi ikizler burcu😘
06 Yorumla
İkizler+1 yılAngelina Jolie estetiksiz
Başak+1 yılAngelinayi aslan diye biliyorum
İkizler+1 yılhayir dogal guzeller , ikizler burcu
İkizler+1 yılburun ve dudak fazla bisey yapmiyor ayrica burunda oldugunu dusunmuyorum
, gencliklerine bakarsaniz cok cok guzeller
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın kadın olamadıktan sonra isterse dünya güzeli olsun bir anlamı ya da değeri yok.
10 YorumlaEn güzel kadınlar hangi burçdan çıkar bilmem ama fakülte olarak Tıp diyebilirim
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılHuyları kötü olsalar da, dış görünüş olarak en güzel kadınlar ikizler burcu bence.
00 Yorumlamesela star ışığı olur bazılarında. brad pitt te yükselen burcu evinde vardır. sizin sorunuza bir nebze bir cevap olabilir. bana kalsa elektirik aldığım her kadın güzel
00 Yorumla
+1 yılRuslar cok guzelmis acaba ruslarin burclari turklerin burcundan turklerin burclari ise hindistanli kadinlarinkinden farklimi
10 YorumlaKova kadını kadındır geri kalan teferruat 🤣🤣 geri kalan herkes özenti ha bir de ikizlerin bakış açısı aynı kovamla
10 YorumlaGüzellik göreceli bir kavramdır benim için. Bana göre her kadın güzeldir bunu burca dayandırmak abes kaçabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılikizler ve boga kadinlari cook guzel oluyo guzel unlulerin cogu ikizler burcu ama guzellik ve aura ayni sey degil bence terazi aslan ve yengec kadinlarinin aurasi daha guclu ve daha baskin oluyo gordugum kadariyla👌
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkova kadinlarinda da farkli bi aura oluyo bence kova burcu unlulere baktigim zaman hep basta begenmedigim sonra aurasindan dolayi zamanla sempatik/cekici bulmaya basladigim tipler oldugunu goruyorum...
+1 yılKadının güzeli çirkini burçlardan belli olmaz ki anne baba önemli degilmi genler önemli degilmi bu konuda 😬
00 Yorumla
+1 yılbence koc kadini diger burclara gore cok daha guclu gibime geliyor ve ates gurubundan olduklari icin ates direk dikkat cekiyor
00 Yorumla
+1 yılTanıştığım çoğu Terazi ve Akrepler çok güzeldi Oğlak kafınlarının Aurası bambaşka
00 Yorumla
+1 yılBen boğa burcuyum. Yemek yemeyi sevmeyen. Kıskanc olmayan bir tipim. Bence burçlarla alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılHer burçdan da çıkabilir güzellik kişiden kişiye deyişebilir
00 Yorumla
+1 yılBurclarin ozelliklerine dis gorunusun girdigini dusunmuyorum
00 Yorumla
+1 yılçok saçma burçla güzelliğin ne alakası var...
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBalık, koç, ikizler, aslan
20 Yorumla
+1 yılBurçla değil yaydığın enerjiyle alakalı güzellik
10 Yorumla1. Akrep
2. Yengeç10 Yorumla
+1 yılKova, akrep, ikizler.
10 Yorumla
+1 yılBaşak kadını 👸
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 498 cevap paylaştı. Yay, boğa, ikizler oluyorlar 💆
10 Yorumlateraziler genelde guzel olur
10 YorumlaBurçla ne alakası var
00 YorumlaBalık ve terazi benim düşüncem
00 Yorumla
+1 yılBurçlarla ilgisi olduğunu sanmam ☺️
00 Yorumla
+1 yılBurçla alakası olmaz ki onun.
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğin burçlarla bir ilgisi yok bence
00 Yorumlaİkizler olmalı kesinlikle
00 YorumlaKimse inkar etmesin koç ve başak
00 Yorumla- Devamını Gör (146)