Güncellemeler
+1 yıl
Çevremdeki bütün ikizler burçları dengesiz ama terazi tanıdığım giç yoktu
arkadaşlar merhaba bi terazi burcuyla tanıştım hoşlandım fakat terazi burcu. arkadaşlarım teraziden olmaz saçmalama falan diyor. kafamı karıştırdılar ben burçlara çok önem vermem ama hem yükseleni hem de normal burcu terazi. kimse sorduysam olmaz dediler. lütfen yardım edin bir kara vermem gerekiyor.
bu arada ben oğlak burcuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski sevgilim terazi Burcu sana şöyle söyleyeyim uzak dur çok dengesiz ve özgüvensiz burçlar aldatmaya çok Müsaitler
Öyle mi diyorsunuz ya bana özgüvenli gibi görünmüştü
Bacım bak sen daha tam tanımamışsın demek ki bana da temiz kalpli saf güzel huylu bir kız gibi görünmüştü sonra içinden sinsi dedikoducu Kendi hatası dışında hata kabul etmeyen biri çıktı
Olabilir daha yeni tanıştık zaten. Ben biraz uzak durayım o zamman ya teşekkür ederim
Bide oğlak Burcuymussun bak Ben Başak burcu erkeği olarak bu hataya düştüğünüm için sana tavsiyem terazi İkizler ve kovadan Boğa Oğlak ve Başak a yar olmaz
Hava burçlarının topu dengesiz anasını satayım
Evet oğlak burcuyum romantizmden özgüvensizlikten hiç hoşlanmam. Olmayacak sanırım. Uzun süre sonra ilk defa birine ilgi duymuştum ama pişman olmaktan iyidir
Ben hala pişmanlığını çekiyorum terketti zilli bide utanmadan hala yüzüme bakıyor boş ver zararın neresinden dönersen kardır
Hala sindiremiyorum benimle eski sevgilisini unutmak için çıkmış hadi onu geçtim benle çıkarken başka erkeklede görüyormuş
Oha çok büyük karaktersizlikmiş ya ben de yediremezdim aslında. Bu arada aynısını bir koca burcu bana yapmıştı. Eskisini unutmak içib benle sevgili olmuş. Kız kıskanınca beni bıraktı birbirlerine döndüler...
İşte böyle bir üçlüden bahsediyoruz İkizler terazi ve kovadan uzak durmak şart
Ben kendi grubundan ya da su gurubundan kızlarla görüşmeye çalışıyorum artık misal hoşlandığım kız boğa Burcu
birkere öyle söylemekle olmuyor. kadersel çizginizde kim varsa isterse ejderha burcu olsun farketmez.
Ben teraziyim olunmayacak ne var mis gibi burç işte
Arkadaşlarım fazla romantik ve aldatacak kişilikler olduğunu söyledi gözüm korktu biraz
Neden olmasın ki
olur diyorsun yani. ben çok anlamam burçlardan ama arkadaşlarım var hepsi ilgili olmaz falan dediler
ya burca göre sevgilimi yapılır kafanızı sveiym
lütfen öyle demeyin ama önemli olduğunu söylüyor bütün arkadaşlarım
Öyle saçma sapan şeyler burç Muş yıldızlar nasıl insanın hayatını belirler az düşünü ya
Terazisen çok iyi olur bknz ben 😅
olur diyorsunuz yani. arkadaşlarım fazla romantik olacağını o yüzden benim zorlanacağımı söylediler
Valla fazla romantik olabilir bknz ben 😅 karşımdaki kızlar da odun çıkıyor ya da ruh hastası 😅 yani zorlanabilirsin
Aile insanı değiller. Üzer seni
Öyle mi diyorsunuz ya üzüldüm şu an