Ayy benim sıralamam şöyle: oğlak, başak.
Buradaki oğlaklar ve başaklar üstüne alınmasın ama kötü anılarım hep bu iki burç arası oldu. :smiling_face_with_tear:
Sizce en sinsi burç hangisi?

Ayy benim sıralamam şöyle: oğlak, başak.
Buradaki oğlaklar ve başaklar üstüne alınmasın ama kötü anılarım hep bu iki burç arası oldu. :smiling_face_with_tear:
Sizce en sinsi burç hangisi?

Kimseyi burçlara göre nitelendirip değerlendirmem ben şahsen ama nedense gerek burada gerekse gerçek hayattaki arkadaşlarımdan duyduğum burç yengeç burcu olduğunu söylüyorlar çok masum gibi görünen fakat içinde tam karaktersizlik barındıran burçmuş.
kesinlikle yengeç konusunda hemfikirim sizinle
Etrafimda iki tane yengec burcu var biri bayan biri erkek ikisininde ozellikleri ayni omur torpusu gecimsiz saygisiz nasil desem sınir yok bunlarda kustahlik diz boyu karsilarindaki kisiye saygi duymadiklarindanmi ya da gereksiz patavatsiz olduklarindanmi bilmiyorum ama agzina geleni hic dusunmeden tartmadan soylerler kirarlar sabir zorlarla sonra tepki gorduklerinde yaptiklarinin arkasinda durmayip sanki siz onu kirmisiniz gibi tavira gorerler asla yaptiklarinin dediklerinin arkasinda durmuyorlar illa siginacak birsey buluyorlar birde cok gereksiz konusuyorlar hep onlar konuscak dert yancak asla karsi tarafi dinlemezler kurban rolune burunurler kendilerini acindirirlar ama karsisindaki kisinin uzuntusunde sıkıntisinda orali olmazlar cok inatlasirlar kendi bildikleri dogrudur krndileri dogrudur herseyi onlar bilir en dogru yapar onun haricindeki kisi ve sahislar onlar icin kusurludur kusur arar guvenmez herisi kendi yapar ortaya atilir kimsenin yaptigini begenmez oldukca suphecidir ve en nefret edilesi tarafida nispetcidir cekemedigi kiskandigi ya da kendinden farki olan kisiye karsi sirf ilgisini kazanmak icin ilgi cekmek icin baska birini kullanarak nispet yapar goze sokar kisacasi yengec burcu veremliktir dusman basina
Melek gibi kendini disariya gosterip icinde psikopatlik barindiran tek burc disaridan onu gorenler melek gibi iyi oldugunu dusunur ama en yakinlarina zehirdir acidir
Buradaki kimse üstüne alınmasın Ben hayatımdaki insanlara göre konuşmak istiyorum yengeç burçları diyorum benim hayatımdaki yengeç burçların hepsi aşırı derecede sinsiydi onlar o kadar saf görünüyorlar ki dışarıdan bakınca ama resmen şeytan yatıyor altlarında aklında ne tilkiler dönüyor onların. O kadar çok şahit oldum ki kız ağlıyor karşısındaki insan bir şey söylediği için o kişi gittiği zaman arkasından neler söylüyor Yok ben şöyle yapacağım da böyle yapacağım da o görsün de o beni daha tanımıyor da resmen var ya film yaptı ya film çevirdi önümüzde çok sinsiler çok yılan olduklarını düşünüyorum.
Dogru en yakinimdaki kisi yengecti resmen magduru oynayip sizin duygularinizi somuruyorlar diyelim biriyle kotumu oldu ya da hazetmiyormu arkasindan konusur cekistirir yuzune guler hicbirsey diyemez yapmazda onlar disariya cok masum gosterirler cok sempatik iyilik sever ama iclerinde seytanlik cirkeflik vardir herkese belli etmezler kaostan besleniyorlar ne mutlu ederler nede mutlu olurlar mutlu olanlara onlardan iyi olanlara bile tahammul edemezler cekemezler lafi sokarlar moral bozmak icin ugrasirlar boyleler yani dusman basina
Boğa burcu çok sinsi. Ben hiç sinsi değilim safım ben yahu saf tertemiz bir burcum var benim gibi, burcum başak yükselenim ise Akrep, hiç sinsi değilim asla olmadım.😔
Cevap
60Cevap
Yengeç burcu
Yok öyle bir burç burçlara inanan biri olarak böyle sınıflandırmalarım yoktur
yengeç burcunda özellikle durmak isterim. sonra akrep ve başak burcu der geçerim. hayatımda bunlardan sinsilik görüyorum yalnız akrep ve başak kötü niyetli olmamakla birlikte, yengeç burcu aman düşman başına.
Yengeç 😅 Sevmediklerime tabiki.
Oglak ve basagi sinsi bulmuyorum. Burclara gore siniflandirmadim ve o kadar iyi de tanimadim bazi burclari.
Oğlak burcuyum. Sinsi değilim ama insanlara sadece bilmesi gerektigi kadarını söylerim. Hiçbir zaman kendim hakkında tam bilgi vermem.
Aaa tam da beni anlatmışsın bende oğlağım 🤣🤜🏻 insanların dertlerini dinlemeyi çok severim bi de
Bende kedileri 😂 çok neşeli birisiyim zor sinirlenirim ama sinirlendim mi çok kötü kızarım 🥹
Hahahaha 🤣
Başak ve akrep Burcu sinsi burçlar arasında ilk yerlerini alır zirveyi kimseye kaptırmazlar
Ben bir oğlak Burcu olarak yorum yaptım 😅
Sizde inatçı çok bilmiş ve hep kendi istediğiniz olsun istiyorsunuz kusura bakmayın ben başak burcu olarak boğaları severim oğlaklardan hiç hoşlanmam
Tamam
1) yengeç
2) ikizler
3) başak
4) oğlak
İnsanı deli ederler
sevmediğim insana soğuk davranırım buda bizi dışardan sinsi ve ictenpazarlikli gösteriyorsa o sizin probleminiz hiç umrumda bile değil ♍🌾♥️
Not: Bir Başak burcu erkeği
Yengecin eline kimse su dökemez sinsilik konusunda jsjjs
yuzde yuz dogru
Ben yay 🏹 tanıdığım tüm yaylar çok alttan ve sinsi şahsen ben güvenmiyorum yayım diyen birine
Sadede yengeç ve yay burcunu biliyorum, harikalar 🥳🥳
Ohh Allahtan benim burç yok itibarım sarsılmayacak 🤣🤣🤣🤣
Kesinlikle balık burcu. Masum görünüp aslında en sinsi olan burçtur
Buna balık demeyenin astroloji bilgisi yoktur.😂
Bencede Astroloji bilgin yok..
Boğa İkizler akrep oğlak bu 4'ü tam sinsirella dır 😂 ama kanıtlayamam
Başak burcu olarak evet katılıyorum sinsiyiz ve tanıdığım tüm başaklarda çok sevgi dolu iyi niyetli durup içten pazarlıklılar hep. Başak dışında akrep ve Yengeç 🐍
birinin başak olduğunu öğrenince onunla bütün ilişkimi kesiyorum. Melek görünümlü ş*ytanlar :)
Kimse üstüne alınmasın, her burcun iyisi ve kötüsü vardır ama Koç ve ikizler diyorum
Benim nedese burc olmak sizin her insanda azda olsa bir sinsilik vardir diye dusunuyorum..
sinsi mi bilmiyorum ama ikizler düşman başına :/
İkizler ve akrep bence ve burada ki herkes üstüne alınabilir 😂
İkizler yükselenim akrep tam bi rahatsızım
Uuu dobble sinsi 😂
Orta okul zamanlarımda harbi öyleydim lise zamanlarında iyi biriyim Şu an arada yaparım ama
Net başak Allah'a yakın bana uzak olsunlar, yay burcuyum
Akrep aslan ve koç burcu bence (oğlak burcuyum ama öyle sinsi birisi olduğumu düşünmüyorum
Bir oğlak olarak kötü birisi olduğumu düşünmüyorum 😇
En sinsi yengeçtir. Aksini iddia eden yengeç burcudur.
Sen yaşamışsın. Sence haklısın. Dikkatli olmaya devam et
Valla ben dahil bence ikizler burcu en sinsi burç. Herşeyin farkında olup hiçbişey olmamış gibi davranıp insanların tam saf zannettiği anda fazla sinsi ve zeki olduğumuzu gösterebiliyoruz..😏😏😅
Oğlak kendi burcum olduğu için elbet bir şey diyemem ama Başak burcu kadar hayatımda sinsi bir burç görmedim o yüzden uzak durmayı tercih ediyorum (Başak burcu olan varsa da kusura bakmayın ben sadece kendi yaşadıklarıma dayanarak fikrimi söyledim)
Kesinlikle başak. Bir arkadaşım vardı üniversite yıllarım da gerçekten evlerden ırak. Herkesin yüzüne güler arkasından demediği şey kalmazdı. Üstelik ben de ona dost derdim, benim de arkamdan sallayıp duruyordu.
Herkesle iyi gecinen kisi kendisi ve karakteri sahtedir her insan onune gelenle iyi gecinemez bunu menfaatci veya ilgi odagi olmak isteyen kisiler yapar
Akrep burcu tek bir kişi. Benimle oyun oynama diyip diyip kendi oyun oynadı manipüle etti ne ararsan var kırmızı bayraktan geçilmiyor.
1. Akrep
2. Başak
Annem basak cok masum cok temiz cokkkkkkk Sefkatlidir Canimmm Annem💞🌺🥰
En sinsi akrep oglak ikizler terazi derler ama bilemiyom🤔🙄
Ya şu burç saçmalığına bu kadar kafa yormak yerine çok meraklıysanız karşınızdaki insanı tanımaya çalışsanız keşke.
Soruyu konuyu okumadım sadece ikizlerin peşini bırakın artık ( bu cümle farkındalık için yazılmıştır )
oglaklar ve akrepler bir cok oglak tanidim ne biliyim soguk ve umursamaz gözüküyorlar aslinda oyle degil her sinsilik onlarda birde akrepler
Akrep ikizler yengeç der susarım şeytana pabucunu ters giydirirler
Ya burclardan sikilmadinizmi ya kanalin ismi burclarimiz olsaymis
Alındım gücendim hanımefendi bu arada bence akrep ve boğa
Kız arkadaşım ikizler diyo ( kendisi de ikizler topuğuna sıktı )
En sinsi burç yay kadını ve terazi erkeği ilallah etttirir insana
ikizler burcu olarak ikizler diyorum korkun ikizlerden.
Madem burada oğlaklar söylendi oğlak kadını döner mi
Burçlara pek anlam yüklemiyorum ama eğer burç söyleyeceksem de yay ve İkizler diyebilirim.
tabikide akrep
yengeç de masum gibi görünür aslında hiç göründüğü gibi değil
Ayy en tatlilari oglak basak bence..
Bence de ❤️
💕💕
Evet oğlaklar aşırı sinsi
boğa burçları benim için en sinsi burç
aslan
başak
ikizler
akrep
sinsi çok
İkizler, başak ve akrep.
Bir başak olarak bende akrep , kova ve yay diyorum
Senij burcun hnagisiyse o
Başak, ikizler, kova, akrep bunlar çok sinsiler
İnsanları burçlarına göre ayırmam.
Kova kadar illet burç yok.
niye ya :/
Kendi burcum olarak yengeç. 🙄 Ayrı olarak, akrep.
Ben yay burcuyum. Sinsi miyim acaba 😂
ikizler ve akrep
Balıklar şeytan gibiiii
Kişiye göre değişir tercih
aslan yengec kova
yengec lider bu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌼 Yorumcumuz Şule Naz sizler için en sinsi burçları anlatıyor.🤨
https://www.dailymotion.com/video/x8fk6o5Koç burcu bence