Astroloji & Burçlar Burcuna göre seni ne rahatlatıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Seni ne rahatlatıyormuş? 😅 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre seni ne rahatlatıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% Balık +1 yıl Balık burcuyum gerçi hayatımı burçlara göre değerlendirmeyi doğru bulmuyorum ve inanmıyorum ama el işi olayı da tamamen saçma 1 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% Oğlak +1 yıl fotoğraf çekmem hiç gezdiğim yerleri filan :D 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. biraz yürüyüş yapmam lazım rahatlar mıyım bılmem , koç 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl Bizi bir tek doğa anlar shgf😀 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Kovayım ama zerre oyun oynamak keyif vermez 1 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% Başak +1 yıl Hahaha tamda ben oyun oynamak djsj 1 0 Yorumla
Dnz9877 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% İkizler +1 yıl Alışveriş yapmakmış ama pekde gerçek değil 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% Akrep +1 yıl Doğa, haklı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim 🥳 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Yürüyüş çok seviyorum 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boğa burcunun hayır diyemediği galiba. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Yürüyüş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yengeç burcuyum
Balık burcuyum gerçi hayatımı burçlara göre değerlendirmeyi doğru bulmuyorum ve inanmıyorum ama el işi olayı da tamamen saçma
fotoğraf çekmem hiç gezdiğim yerleri filan :D
biraz yürüyüş yapmam lazım rahatlar mıyım bılmem , koç
Bizi bir tek doğa anlar shgf😀
Yürüyüş yapmayı severim : ))
Kovayım ama zerre oyun oynamak keyif vermez
Hahaha tamda ben oyun oynamak djsj
Dans etmek. Vaov! doğru...
Gezmek ve ben şu an oturuyorum
Başak bitki bakımı 😂
Alışveriş yapmakmış ama pekde gerçek değil
Asla şarkı söylemem ya
Akrep olarak doğa tabikide 😊