Ay burcuna göre ritüelin ne olduğunu merak ediyor musun?

Merhabalar Sevgili KS üyeleri... 🙈😜😍

Hayat her zorluğa rağmen çok güzel; her halimize binlerce şükür...

Zengin - Fakir - Orta... sonuçta hepimiz insanız, etten canlarız.. her birimizi duygusu var, sevgi, merhamet, öfke, kin,... sadece şunu bilmenizi istiyorum " elalemden önce kendinize önem verin, sevin, şımartın, yalnız olduğunuzda bile kendinize sarılın iyceee... üzülmeyin... her sıkıntı bakii değildir. her şey biz insanlar içindir, yarin varız bugün yokuz. Daha geçen haberlerde şok yaşamadık mı? her an ölebiliriz. HER AN. O nedenle kendini yıpratma güzel yürek. Kendini SEN olduğun için sevdiğin gün işte gerçekten o zaman senin için bambaşka bir hayat başlayacak. Amannn bende felsefe yaptım yinee kafanızı şişirdim dimii..🙃😅 neysee kendinize cici bakın yoksaa başınıza ne gelir biliyorsunuz...😏

Günün sorusu: "Ay burcuna göre rituelin ne acebaaa? Merak ediyosan resme bak eğer ve canın istersen yorum yap.. keyfine göre takıl yanii haaa bu arada boşyere bana özel mesajlar yazmayın hepsiniz bakmadan siliyoreee. (Bilginize)

#ritüel #ayburcu #esanslar #koç #boğa #ikizler #yengeç #aslan #başak #terazi #akrep #yay #oğlak #kova #balık