Ya neden böyle bu herifler?
- alınır / gücenir / küser anlatmaz
- ayrilmissinizdir koymuştur , yine karşıdan bekler ilk hareketi
- işini o kadar ön plana koyar ki sizi unutur. Ay yaptığı da iş olsa , popiş*m afedersin, herkesin yapabildiği bir meslek.. ama yine de iş günlerinde acil bir şey olmadığı sürece ulaşamazsın.
- köprüyü geçene kadar muhabbeti birçok insanda var. Ama bu ayılarda had safhada.
Neden böylesiniz ya?
Bi herif var bu burçtan. Sürekli küsüyor ya da kıskanıyor. İletişimi kesiyor bir süre. Sonra yana yakıla tekrar iletişim kuruyor. Ama bir ay falan trip atıyor blokluyor beni falan. Son üç senemde bir kurtulamadim bu adamdan.
Anlaşamayiz da mümkün değil. Benim burcum aslan. Ben kimsenin peşinde koşan , aşkını kalbine gömen varoşlardan olmadım. Anlatamıyorum.
- alınır / gücenir / küser anlatmaz
- ayrilmissinizdir koymuştur , yine karşıdan bekler ilk hareketi
- işini o kadar ön plana koyar ki sizi unutur. Ay yaptığı da iş olsa , popiş*m afedersin, herkesin yapabildiği bir meslek.. ama yine de iş günlerinde acil bir şey olmadığı sürece ulaşamazsın.
- köprüyü geçene kadar muhabbeti birçok insanda var. Ama bu ayılarda had safhada.
Neden böylesiniz ya?
Bi herif var bu burçtan. Sürekli küsüyor ya da kıskanıyor. İletişimi kesiyor bir süre. Sonra yana yakıla tekrar iletişim kuruyor. Ama bir ay falan trip atıyor blokluyor beni falan. Son üç senemde bir kurtulamadim bu adamdan.
Anlaşamayiz da mümkün değil. Benim burcum aslan. Ben kimsenin peşinde koşan , aşkını kalbine gömen varoşlardan olmadım. Anlatamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oğlak erkekleri çok çapkın olurlar. Ömür boyu evlenir bosanirlar. Eğer boşanmıyorsa metresleri vardır. Hatta metreslerini bile yeni metresleriyle aldatirlar
Evet evet
Ben de evlenme kafasında birisi değilim zaten sakin
Bu sefer kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorum diyelim.
Niyetim kalbini kırmak.
Kolay değil öyle bencilce küstahça davranmak bir kadına / ya da kadınlara
Onlar evlenmese de ex sevgilileriyle yapar bu işleri. Kendilerini çok akıllı zannederler kimsenin onlarla oyun oynamasına müsaade etmezler dikkatli ol
Çok da umrumda.
Bırak aldattigini sansın.
Amacım ilişki değil iste.
Ilişkide gibi davranıp en zayıf en bana muhtac anında vurucam k. cina tekmeyi
Dilerse kuzeni ile aldatsin banane
Zayıf noktaları belli
Onlara saf ama cin gibi kız tiplemesi lazım
Onları saf gibi görünüp parmağında oynatıp, ardından dilediği her b. ku yiyen.
Bir de böyle deneyelim bakalım.
Neden en yakışıklı onlar
Benim de bu kadar b. k gibi bi kişiliğim olsa ben de görünüme oynardım. Mecburlar bir noktada.
En zor buç
Dışardan bakınca komik ama shbsndmdm
İlk başlarda komik de
Sonra bayiyor
Mesela Max birkaç haftaya yine yana yakıla yazacak biliyorum.
.. da ne gerek var?
Ulaşamayacak bu sefer bana hiçbir yerden.
Hayır, sevdim de aslında ilk başta. Kendisi soğuttu.
Işin kötü yanı ben artık soğudum. O her dönüşünde daha büyük aşkla dönüyor.
Bu konuda haklısın
En başta tatlı gelir ama sonra boku çıkar
Ne kadar konussanda zor hayırlısı olsun
Aynı ben 😂
Ay bir de görsen, her yerden blokluyum. Yine durdugum yerde ne tamam bilmiyorum
32 yaşında koca bir bebekle muhatap oluyorum resmen. Sıkıldım
Ne yaptım bilmiyorum *
Üzerine gittikçe kendini geri çeker fazla takmayacaksın bak nasıl köle oluyor sana hatta sktredeceksin kapında yatar 😂
Yattı yattı
Yaklaşık bir sene yüz vermedim. Planlı değildi, sıktı yani.
Sürekli ara ara aradı , sordu , eski en önemsiz bıraktığım şeyleri atmamış onları yolladı arada bana falan.
Sonra bir affedeyim dedim bu sefer de iş günlerinde iskolik takılıyor.
E konuşmayacaksan iletişim kurmayacaksan neden rahatımi bozuyorsun dedim. Sinirlendi engelledi. canım bu ya
sözde kendini ön planda tutmaya çalışıyor işte sanki işi ile ilgilenince önemli kişi oluyormuş gibi Oğlaklar sıkıntılı cidden ama kendim epey aştım bu konuları çünkü karşıdakini sıkıyor cidden